Home - Články - Čínský horoskop na týden 9. - 15. srpna

Čínský horoskop na týden 9. - 15. srpna

vloženo 8. 8. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 9. - 15. srpna

Jaký bude následující týden pro Zajíce, Draka, Krysu a ostatní zrozence jednotlivých znamení podle čínského horoskopu? Aktuální informace o tom, co vás, vaše blízké nebo známé čeká a na co si dát pozor pro vás připravila astroložka Karmen.
sdílet článek na facebooku

Krysa
Další srpnová dekáda vyžaduje delší čas, abyste se dostali na provozní teplotu. Povinnosti v zaměstnání i domácí práce vám trvají delší dobu. Možná by neuškodilo naplánovat na tento termín… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, máte tendenci vznášet se v říši fantazie a stavět vzdušné zámky. Tentokrát to platí nejen pro soukromý život, ale také ten pracovní. U nových vztahů stůjte nohama pevně na zemi a… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Největší zapeklitostí tohoto týdne se stávají finance. Ačkoliv se výdajům nevyhnete zcela, pokuste se je co nejvíce omezit. Zakažte si procházení po obchodech i listování v eshopech. Volný čas naplňte… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Život Zajíců nabírá ve druhé polovině prázdnin svěží rytmus. Podaří se vám zbavit rutiny a zažít něco nezapomenutelného. Věnujete se koníčkům a přátelům. Rodina se vás sice snaží udržet co nejvíce… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Vyhlížíte skvělou příležitost, kterou si podle hvězd nemáte nechat ujít! Zatímco partnerský vztah není bez chybičky, navazujete kontakt s vlivnými osobami. Výhodná spolupráce vám do budoucna slibuje… ČTĚTE VÍCE!

Had
V dalším srpnovém týdnu vyhlížejte příjemné změny na domácí půdě. V rodinném kruhu se dočkáte pozitivní zprávy, která urovná pokřivené vztahy. Navzdory tomu ve vás setrvá semínko nedůvěry, přes… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Mezilidské vztahy se v tomto týdnu vylepšují. Pokud jste v jisté nepříjemnosti přešlapovali na mrtvém bodě, polovina srpna přinese vytoužené rozuzlení. Zadaní zrozenci Koně se mohou těšit na příjemné… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Opoziční postavení Venuše způsobuje komplikace v milostném životě. Především nezadaní si mohou nechat zajít chuť po novém vztahu. Potkáváte samé nevhodné ctitele nebo ctitelky. Nežli ztrácet… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, v nadcházejících dnech zkuste nepodléhat sentimentu. Pocit osamělosti přepadne nejenom nezadané jedince, ale i ty ve vztahu. Zdá se, že drahá polovička tráví příliš času prací nebo kamarády a… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Dolehne na vás únava, která se vám lepí na paty od pondělí do neděle. Jste vyčerpaní a je to znát na vaší psychické kondici. Snadno se rozčílíte a s mnohými lidmi nemáte trpělivost. Rozhodně nevěřte… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Klíčovým tématem tohoto týdne jsou mezilidské vztahy. Všechno staré a přežité musí pryč. Nelpěte na kontaktech, jejichž životnost se vyčerpala. Je na čase odstřihnout se od nich a kráčet dál. Může se… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Měsíční paprsky působí na zrozence Vepře jako zesilovač všeho negativního! Vyvarujte se škodlivých látek i špatných emocí. Vyhněte se experimentování s jídlem v restauracích a fastfoodech, abyste si… ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.