Home - Články - Týdenní horoskop 9. - 15. srpna

Týdenní horoskop 9. - 15. srpna

vloženo 7. 8. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 9. - 15. srpna

Ačkoliv je léto v plném proudu a mnozí by se raději viděli venku u vody, práce nadále zůstává důležitou oblastí v soukromém i osobním životě. Především Panny čeká velké přemýšlení, jakým směrem se vydat. Přečtěte si týdenní horoskop a zjistěte, co vás čeká nejen v pracovním životě!

sdílet článek na facebooku

Beran
Poslední dobou nemáte na své kamarády moc času. Stále se ve vašem životě něco děje a některé zvraty jsou pro vás psychicky náročné. Někteří z přátel vám to mají za zlé, ale vy momentálně potřebujete trochu klidu pro sebe a nejlépe v domácím prostředí.

Býk
V kolektivu jste nesmírně oblíbení jedinci, kteří se umí dobře bavit. Máte dostatek pochopení po druhé a nikdy se nepovyšujete, přesto se ale ve vašem okolí objeví osoba, která vás vůbec nemá v lásce a taky se vám snaží všemožně uškodit. Netušíte proč.

Blíženci
Rozhodli jste se jít v životě cestou, která vám vyhovuje. Jste originálně smýšlející člověk, který nemá zrovna rád konvekční stereotypy. Někteří vám tento způsob života neschvalují a raději by vás viděli někde jinde. Vy jste však naprosto spokojení.

Rak
V práci se vám nezvykle daří. Plné pracovní nasazení vám naprosto vyhovuje a vy si tak můžete užívat obdivu vašich kolegů, ale i šéfa. Bohužel vás ale irituje, že za svou píli a snahu nejste dobře finančně oceněni. Přitom si vyšší plat zasloužíte.


Lev
Pozor si tento týden dejte zejména na neuvážené investice. Chtěli byste mít všechno a hned a moc se nekoukáte po tom, jak to ve skutečnosti vypadá. Raději si počkejte na nějakou lepší a výhodnější nabídku. Jedině tak dokážete prospět své peněžence.

Panna
Merkur vstupuje tento týden do vašeho znamení, milé Panny, a ve vašem životě se mnohé obrátí k lepšímu. Zejména se vám podaří navázat na předchozí skvělé pracovní úspěchy. Umíte totiž momentálně skvěle využít své rozumové schopnosti. Jen směle dál.

Váhy
Stále uvažujete nad tím, jak zlepšit váš domácí rozpočet. Poslední dobou vycházíte s penězi dost špatně a spousta věcí je potřeba do vaší domácnosti pořídit. Dokonce se díváte po nějaké výhodné brigádě. Pokud ji budete zvládat, tak směle do toho.

Štír
Hodně žijete přítomností a nekoukáte do budoucnosti. Je to občas fajn žít prostě tady a teď, ale na některé záležitosti ve vašem životě nejste vůbec schopni nějak řešit. Pro praktický život jste doslova nepoužitelní, a to vám taky váš protějšek vyčítá.


Střelec
Už několik let se stále pohybujete ve stejné skupině lidí a v tom samém prostředí. Velmi by vám ale prospělo, kdybyste změnili práci, některé kamarády i styl života a odstěhovali se a začali znovu. Věřte, že vás někde jinde čeká daleko lepší život.

Kozoroh
Dejte si nyní pozor zejména po finanční stránce - máte teď sklony více utrácet! Chcete skvěle vypadat, mít designově sladěné bydlení a dopřát si i nějaké to posezení s přáteli. To vše ale stojí spoustu peněz a vy máte celkem vysoké nároky na život.

Vodnář
V rodině máte poslední dobou dost napjaté vztahy a spousta věcí graduje na neúnosnou míru. Atmosféra je nepříjemná a vy stále více času trávíte jen sami nebo se svými kamarády a rodině se vyhýbáte obloukem. Je to pro vás všechny možná daleko lepší.

Ryby
V pracovní oblasti vás čeká obrovský růst a překvapivé nové příležitosti, ve které jste možná ani nedoufali. Pokud si třeba hledáte novou práci, tak věřte, že se tento týden naskytne skvělá šance, jak získat zaměstnání snů a na pohovoru budete válet.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.