Home - Články - Láskohled 9. - 15. srpna

Láskohled 9. - 15. srpna

vloženo 6. 8. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 9. - 15. srpna

Odhalte v týdenním horoskopu lásky, co si na vás Amor připravil! Bude z flirtu láska na celý život? Nebo vám zbydou oči pro pláč? Zjistěte více hned teď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Z nového vztahu nejste už tak nadšeni jako na začátku. Hodně vás mrzí, že se vám váš protějšek zas až tolik nevěnuje a tráví svůj volný čas popíjením s kamarády a hraním videoher.

Býk
Po dlouhodobé krizi se konečně objevuje světlo na konci tunelu. Po předlouhých večerních rozpravách jste se možná konečně dostali k tomu, že svůj vztah nějak rozumně vyřešíte.

Blíženci
Jste nadšeni z nových přátelství, které jste v poslední době uzavřeli. Konečně máte vedle sebe někoho, s kým si rozumíte a máte si stále o čem povídat. Je to jako balzám pro duši.

Rak
V jistých záležitostech milostného původu se vám konečně otevřou oči a vy zjistíte, jak moc jste se v některých věcech mýlili. Váš protějšek k vám bohužel nebyl v mnohém upřímný.


Lev
S vaším novým idolem vám v žádném případě nehrozí nuda. Jste totiž naladění na stejnou vlnu, máte podobný smysl pro humor a stále se spolu smějete. Máte před sebou šťastné období.

Panna
Možná to tak nevypadá, ale láska se k vám blíží mílovými kroky. Jste velmi blízko tomu potkat někoho, s kým už zůstanete do konce svých dní. Tak se na to taky náležitě připravte.

Váhy
Jste naprosto posedlí jistou osobou, která vám dokáže téměř okamžitě zpříjemnit den. Je to člověk, který má srdce na pravém místě a vy toužíte s tímto jedincem spojit svůj život.

Štír
Stále hledáte někoho, kdo by s vámi sdílel vše dobré, ale i to špatné. Máte kolem sebe milující rodinu i praštěné kamarády, ale stále máte pocit, že někdo ve vašem životě chybí.


Střelec
Tento týden očekávejte, že se vaší domácností prožene nehezká bouře. S protějškem si pěkně vletíte do vlasů a vaše projevy boudou opravdu výbušné. Zatím jste takovou hádku nezažili.

Kozoroh
Aktivně hledáte nové známosti a nečekáte na náhodu. Máte za to, že každý je svého štěstí strůjcem, tak byste to měli vzít do svých rukou. Výsledkem se nechejte příjemně překvapit.

Vodnář
Váš protějšek vás tento týden doslova šokuje. Překvapí vás milou pozorností, což u něj není vůbec obvyklé. Většinou se totiž chová velice racionálně a nemá rád nečekané zvraty.

Ryby
Většinou se do nových vztahů rozhodně neženete po hlavě, spíše naopak. Nyní ale uděláte výjimku a budete čekat, zda jste udělali dobře nebo ne, ale nemáte z toho moc dobrý pocit.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.