Home - Články - Novoluní ve Lvu – pohled do zrcadla

Novoluní ve Lvu – pohled do zrcadla

vloženo 5. 8. 2021
čas čtení: 5 minut

Novoluní ve Lvu – pohled do zrcadla

8. srpna odpoledne v 15 hodin a 49 minut vstoupí Měsíc do konjunkce se Sluncem, které bude právě ve znamení Lva. Měsíc se bude nacházet v nejvzdálenějším bodě své dráhy od Země a zároveň bude Zemí zastíněn. A tak vznikne magický moment pro náš výrazný přerod.

sdílet článek na facebooku

Král v cárech

Lev je královské znamení a má v sobě výraznou touhu dominovat. Tato vlastnost je ale společná zrozencům všech znamení, protože i ti nejskromnější z nás chtějí svému okolí dokázat své kvality a touží, aby se o nich mluvilo s uznáním. I ti, co stojí v nejvzdálenějším pozadí mají v sobě ten lví kousek duše, který by chtěl být středem pozornosti a citu ostatních. No, v období Černé lví luny nás čeká všechno možné, jen ne tyto vítězné okamžiky. Královská část naší duše musí padnout na zem a objevit se v rozedraných cárech, než bude opět moci vystoupat na svůj trůn. Nemusíme se však bát. Nov je tu každý měsíc od toho, aby nám pomohl dokončit neukončené procesy, vztahy s otazníkem, abychom našli odpověď na otázky. Lví novoluní nás nechá pohlédnout do zrcadla a spatřit své vlastní slabé stránky. A to jen a pouze proto, abychom na nich mohli zapracovat. Pokud je dobře uvidíme, nemusí je spatřit nikdo jiný. Je to o přiznání vlastních slabých stránek. A to je důležité jen pro nás samotné.


Méně je více

Až vám sebevědomí opadne pod obvyklou mez, nenuťte se k sebemrskačství a nepěstujte si mindráky. To by nebylo užitečné. Přiznejte sami sobě, v čem máte rezervy – ať už to bude o tom, že navečer moc papáte, nebo že rozdáváte rozumy i tam, kde se o ně nikdo neprosí, nebo že jste byli poslední dobou možná moc konfliktní či kritičtí k lidem, které máte rádi. Může to být i téma přepracovanosti a workoholismu, kdy se stavíte hluše k prosbám svého těla a duše, málo spíte a málo odpočíváte a nevěnujete se blízkým lidem. Či snad to, že jste zapadli do vztahových a pracovních stereotypů a že už neumíte dělat věci jinak. Nepěstujte si vůči sobě žádné špatné pocity, jen si s láskou řekněte, že budete bdělí a zkusíte to jinak a líp. A i kdyby se vám to nepovedlo v deseti případech z deseti, ale jen v pěti nebo třech, už to je posun.

Šance na lásku

Novoluní je nejen ukončení něčeho, co už nepotřebujete, ale také nový začátek. Jakmile se tedy spatříte v pomyslném zrcadle a rozhodnete se pro vylepšení vlastní osoby, začnou se sypat šance na nový vztah nebo nové podoby vztahu stávajícího. Ani zde se nechytejte do lví pasti a nenechte se „utáhnout“ lichotkami jiných lidí a vlastní pýchou. Spíše se poohlížejte, kdo má zdravý selský rozum a stojí nohama na zemi. To by mohl být ten pravý člověk, jehož vám toto novoluní přináší.


Kariérní posun

Pokud přijmete jisté nepříjemnosti, jež vás potkají v práci, s klidem a rozvahou, budete mít možnost uchopit své kariérní otěže jinak a líp. Změna se může týkat toho, že se ukážete nadřízeným a kolegům v novém světle, nebo i toho, že si prožijete pocit, že dosavadní místo vám už nic nového nedává a odhodláte se odejít, aniž byste měli nachystaný plán B. Buďte si však jistí, smysluplná práce čeká na vašem prahu.

Na co pozor

Citlivým místem Lva je srdce a vše, co se srdcem souvisí, ať už v přeneseném nebo konkrétním slova smyslu. Proto je moc důležité, abyste změny přijímali a nerozčilovali se kvůli nim. Buďte i ke zdánlivě nepříjemným situacím vstřícní, pokud jim nedáte svou energii, přejdou kolem vás jako vánek. Pokud však budete klást odpor jako plachta v bouři, silné vichry se pak do vás opřou. Hlídejte si tedy srdce, cévy, krevní tlak. Vynechte kávu a dejte si novolunní půst. Ale pozor – nesmíte ani chvilku hladovět. Saláty z čerstvé zeleniny, černý chléb, ryby a bylinné čaje, to bude to pravé pro tento den.

Buďte královsky velkorysí, odpouštějte sobě i druhým a novoluní ve Lvu vás vynese vzhůru!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.