Home - Články - Automatická kresba o vás prozradí mnohé

Automatická kresba o vás prozradí mnohé

vloženo 2. 8. 2021
čas čtení: 3 minuty

Automatická kresba o vás prozradí mnohé

Naše čakry nemusí být vždy v pořádku. Může se to projevit na jejich barvě i velikosti. Existuje však mnoho způsobů, jak je opět harmonizovat. Jedním takovým způsobem je i automatická kresba. Jak taková činnost funguje a jaké mohou být její výsledky?

sdílet článek na facebooku

Co může automatická kresba odhalit?

Automatickou kresbou můžeme dojít k sebepoznání a očistě. Jde vlastně o to, vykreslit se z našich negativních emocí. Můžeme díky ní totiž nahlédnout do hloubi své duše. Výsledkem takové kresby může být i tzv. aurogram, což je podrobný záznam informací o nás samotných. Můžeme tím odhalit naše fyzické i psychické zdraví. Přičemž se můžeme dozvědět i to, jak to s našim zdravím bude do budoucna. Automatickou kresbou však můžeme kreslit i pro radost a například se o tuto osobitou krásu podělit se svým okolím. Někdy díky ní vznikají nádherné kresby plné jasných barev.

Pusťte se do toho!

Vůbec nezáleží na tom, zda umíte či neumíte kreslit. Nejde tady totiž o kreslení nějakých určitých obrysů či vykreslování detailů, ale pouze o kresbu, která je vedena vašim vnitřním Já. Automatická kresba je samovolný pohyb tužky. To znamená, že tužka není vedena našimi myšlenkami ani vůlí, ale necháváme naši vnitřní sílu, aby se projevila a promluvila. Jedná se vlastně o něco podobného, jako když si bezmyšlenkovitě čmáráte na papír, když někomu telefonujete. Znáte to, vypnete telefon a vidíte před sebou malou kresbičku, kterou jste během hovoru vytvořili, přičemž si to ani neuvědomujete.


Chcete zkusit automatickou kresbu? Začněte. Připravte si klidné místo, pár barevných pastelek a kousek papíru. Nic jiného potřebovat nebudete. Uvolněte se a nechte, ať vaše vnitřní Já vybere první pastelku. Poté se nechte vést. Vaše ruka bude kreslit změť čar. Nechte ji v klidu dělat svoji práci. Po čase zjistíte, že tato změť čar se proměňuje v různé obrazce a symboly, které vám mohou, ale nemusí dávat smysl. Konečný obraz je vyobrazení vašeho Já. Každá člověk je odlišný, proto se i kresby člověk od člověka značně liší, a to barvami i tvary. Pokud budete své obrazy pečlivě studovat, brzy v nich najdete vyšší smysl. Budete jim rozumět., ale důležité je vyčkat. Poznání přijde záhy!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.