Home - Články - Čínský horoskop na týden 2. - 8. srpna

Čínský horoskop na týden 2. - 8. srpna

vloženo 2. 8. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 2. - 8. srpna

Čínské horoskopy patří k nejstarším dochovaným astrologickým systémům na světě. Karmen, specialistka na východní astrologii, pro vás připravila detailní týdenní horoskop. Poznejte svoji budoucnost a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na začátku srpna zaměřte pozornost ke své maličkosti. Máte jedinečnou šanci vylepšit komunikaci v rodině i na pracovním poli. Nebojte se otevřít a sdílet se svým okolím své myšlenkové pochody. Upřímnost… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Druhou polovinu prázdnin odstartuje Venuše, která začíná působit na vaše znamená. Díky její pomoci se situace v soukromém životě stabilizuje. Dokonce máte možnost začít si plnit dlouholetá přání! Pokud… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, v nadcházejícím týdnu oplýváte tvůrčími schopnostmi, které zužitkujete v zaměstnání i na soukromé půdě. Menší komplikace se objevují ve spojení s novou tváří ve vaší blízkosti. Intuice vás… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Specifický smysl pro humor se tentokrát nemusí vyplatit. Jste rozverní a v dobré náladě řeknete něco, čím se dotknete svého společníka. Na začátku srpna proto platí, mluviti stříbro, mlčeti zlato. Nevyjadřujte… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Atmosféru prvního srpnového týdne ovlivňuje postavení útočného Marsu. Ten k sobě láká konflikty. Snažte se ovládnout emoce a nezavdávejte příčinu k hádkám. Raději zhluboka dýchejte a počítejte do sta, než… ČTĚTE VÍCE!

Had
Na každém konci je nejlepší, že něco nového začíná! Nezapomínejte na to, milí Hadi. Ačkoliv se vám v uplynulých týdnech ne všechno vydařilo, neměli byste kvůli tomu smutnit. Stojíte na začátku nového… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Kariéra je slibně rozjetá a navzdory dovolenkové atmosféře nepolevujete. Kladete na sebe vysoké nároky a také po okolí vyžadujete perfektní výsledky. V roli nadřízeného nejste zrovna mírní. Zkuste o svých… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Na začátku měsíce se zrozencům Kozy daří v pracovní sféře. Povinnosti jdou jako po másle, termíny plníte s předstihem a zbývá spousta času na zařizování soukromých záležitostí. V rodinném kruhu se… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, zkraje měsíce dodejte tělu energii v podobě čerstvých vitamínů. Prim hraje vitamín C, který životu opravdu dodá šťávu! Zadaní se potýkají s partnerovou žárlivostí, jíž byste neměli… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Dobrosrdečná povaha Kohoutů by měla ubrat plyn. Myslete na sebe a nechte druhé, aby se prali za své štěstí. V opačném případě si nebudou ničeho vážit, u dětí přehnaná péče narušuje jejich samostatnost. Blízcí… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Afrodité se na začátku srpna otáčí ke zrozencům Psa zády. Milostný život stagnuje a mohou se dokonce objevit i drobné potíže. Dlouholeté páry bojují s citovým ochlazením, kterému byste se… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, ve druhé půli prázdnin jste pracovně v jednom kole. Kariéra vás pohltí, takže snadno zapomenete na to, co se děje v soukromí. Rodina vaši péči a pozornost potřebuje. Zejména děti… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.