Home - Články - Týdenní horoskop 2. - 8. srpna

Týdenní horoskop 2. - 8. srpna

vloženo 31. 7. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 2. - 8. srpna

„Bude to jízda,“ mohou si s úsměvem říct Štíři. Čeká je týden, kdy dokáží i nemožné! Naopak Kozorozi by se měli držet více zkrátka. Zjistěte i vy, co vás čeká! Přečtěte si svůj týdenní horoskop od profesionální astroložky.

sdílet článek na facebooku

Beran
Poslední dobou se hodně upínáte na tu nesprávnou osobu. Tento jedinec vás hodně využívá a všechno co kdy vykoná, tak dělá jen pro svůj osobní prospěch. Až příliš pozdě přijdete na to, jak moc je to zlý člověk a kolik toho ve vašem životě napáchal.

Býk
Novoluní ve Lvu výrazně zasáhne do vašeho života. Luna má na vás obecně velice výrazný vliv a vy její sílu podvědomě pociťujete. Ve Lvu se její energie ještě zvýší a vy můžete očekávat změny zejména v pracovní sféře, která zaznamená obrovský vzestup.

Blíženci
Na nože jste se svým nadřízeným, který netoleruje některé vaše připomínky. Takový přístup jste si od něj nepředstavovali a upřímně máte chuť hledat si něco nového, kde byste našli více porozumění. Záleží jen na vás, jestli se rozhodnete pro změnu.

Rak
Tento týden budete opravdu hodně vznětliví, a zejména v domácnosti to bude znát. S některými členy domácnosti se budete stále hádat. Rádi byste měli už konečně pokoj, ale příliš se vám nechce ustupovat, a tak raději mlčíte a situaci vůbec neřešíte.


Lev
V neděli vstupuje Nov do znamení Lva. Je načase využít energii a úsilí k něčemu zásadnímu. Zároveň je Luna ve Lvu předzvěstí opravdu velkých změn, které jsou vám tento rok souzeny. Nebojte se neznámého a budoucnost přivítejte s otevřenou náručí.

Panna
Ti z vás, kteří si momentálně hledají práci, tak se v tomto týdnu zklamou. Pohovor, který vypadal dobře a vy jste si od něj hodně slibovali, dopadne katastrofálně. Přijímací řízení neprobíhalo podle vašich představ a chování ostatních se vám nelíbilo.

Váhy
Máte chuť utrácet, ale chybí vám penízky. Vy si však nutně potřebujete dovybavit domácnost. Rozhodně se neuchylujte k nějakým půjčkám. Spíše popřemýšlejte nad tím, že byste si našli nějakou brigádu, nebo se zbavili zbytečností, co už nepotřebujete.

Štír
Tento týden budete mít skvělý, a hlavně zábavný společenský život. Většinu času strávíte s kamarády a s těmi, které máte nejraději. To vám hned zvedne náladu. Je vidět, že se obklopujete báječnými lidmi, kteří za to opravdu stojí. To máte velké štěstí.


Střelec
Něco starého ve vašem životě končí, ale něco nového zase začíná. Máte před sebou opravdu velice důležitá rozhodnutí a je jen na vás, jak se k jistým záležitostem ve vašem životě postavíte. Toužíte po klidu a harmonii a toho se tento týden moc nedočkáte.

Kozoroh
I když to tak možná nevypadá, tak ve vás bublá obrovská zloba. Něco ve vašem životě vás opravdu štve a možná, že vám to zatím ani nepřijde, ale je to ukryto někde hluboko ve vás. Pokud nebudete situaci řešit, tak by vás to mohlo po čase dost semlít.

Vodnář
Máte nyní velkou chuť se jakkoliv vzdělávat. Není nic jednoduššího, než si najít něco, co by vás mohlo bavit a dát se na to naplno. Máte spoustu neotrlých nápadů a jste akční jedinec. Jistě vymyslíte něco, co se dá skloubit i s prací, ale i s rodinou.

Ryby
Nevypadá to, že byste se v novém vztahu nějak extra dobře bavili. Spíše naopak. Dost vás mrzí, že se váš protějšek ze začátku tvářil jako velice akční člověk a nyní se pořád vymlouvá a nejraději sedí před televizí. To ale přece není nic pro vás.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.