Home - Články - Láskohled 2. - 8. srpna

Láskohled 2. - 8. srpna

vloženo 30. 7. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 2. - 8. srpna

Flirtování a milostné dovádění! Užijete si ho v srpnu? Nebo snad budete řešit letnou partnerskou krizi a neshody? Neváhejte a přečtěte si, co říkají hvězdy na to, jak se vám povede v lásce. Pamatujte totiž, že štěstí přeje připraveným!

sdílet článek na facebooku

Beran
Nová láska není taková, o jaké jste snili. Váš protějšek zbytečně hrotí některé situace, a pak je mezi vámi velice dusná atmosféra. Na společné bydlení si rychle necháte zajít chuť.

Býk
Rozhodli jste se, že byste si rádi udělali ve svém životě pořádek. Někdo ve vašem okolí vám ale hodně vysává energii. Možná je potřeba se zamyslet nad tím, koho si k sobě pouštíte.

Blíženci
Toužíte po dobrodružství a zábavě. Váš protějšek je ale klidný typ, který nemá rád kolem sebe rušno a dává přednost lenošení a odpočinku před akční dovolenou. To vás dost štve.

Rak
S vaším protějškem to nemáte jednoduché. Má jen kritické připomínky, a to se vám nelíbí. Přemýšlíte, jestli vás takový vztah stojí za to. Rádi byste zažili zase čerstvé zamilování.


Lev
Potkáte někoho s totožným pohledem na svět a smyslem pro humor, který vám hodně učaruje. Mysleli jste si, že daná osoba někoho má, ale ukáže se, že je single. To je šance pro vás.

Panna
V lásce se vám poslední dobou daří. Kolikrát máte pocit, že tolik štěstí vás snad ani nemůže potkat. Hodně stojíte o jistého jedince a jeho zájem je rovněž výrazný, což vám lichotí.

Váhy
Toužíte po lásce a porozumění, ale od vašeho současného vztahu se toho opravdu nedočkáte. Raději byste si měli přiznat, že váš vztah už je minulostí a zbytečně to celé neprotahovat.

Štír
Nová láska vám vlila elán do žil. Cítíte se nyní skvěle a hlavně sexy, protože váš protějšek vám každý den připomíná, jak moc se mu líbíte a jak vám to sluší. Každý vám to závidí.


Střelec
S protějškem jste momentálně na nože. Nelíbí se vám, jak hospodaří s penězi a taky že svým sobeckým chováním omezuje všechny kolem sebe. Už jste kolikrát přemýšleli o rozchodu.

Kozoroh
Dlouhodobá manželství nezoufejte. Je tady nový týden a s ním i nová příznivější konstelace hvězd, která vám může přinést harmonii a pohodu do vašeho momentálně rozhádaného svazku.

Vodnář
Single jedinci zbystřete! Mílovými kroky se k vám blíží příznivá konstelace Venuše s vaším znamením. Tato horoucí hvězda je totiž velkorysou ochránkyní lásky a osobního života.

Ryby
Máte pocit, že máte dokonalý vztah. Skvěle si rozumíte a vaše večery a volné chvíle probíhají ve velmi harmonickém duchu. Dokonce už zase plánujete nějaký společný romantický výlet.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.