Home - Články - Měsíční horoskop lásky na SRPEN 2021

Měsíční horoskop lásky na SRPEN 2021

vloženo 28. 7. 2021
čas čtení: 4 minuty

Měsíční horoskop lásky na SRPEN 2021

Tento týden, v neděli, začne nový měsíc a s ním i nové zážitky v lásce! Připravte se na ně s novým horoskopem lásky! Čtěte hned!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vášnivý průběh druhé poloviny prázdnin je zaručen! Temperament Beranů se dostává znovu ke slovu, jste hybnou silou páru a neustále přicházíte s novými impulzy, aby partnerství nezevšednělo. Občas na sebe narazí třecí plochy, když na miláčka příliš tlačíte. Singles mají jedinečnou možnost najít k sobě stejně energetický protějšek. Oba jste velmi dominantní, proto může společné soužití připomínat italskou domácnost. Na druhé straně se aspoň nenudíte. Po hádce přichází stejně intenzivní usmiřování.

Býk
Obvykle jste při seznamování opatrní, ale v srpnu vezme vaše předsevzetí za své. Necháváte se unášet prázdninovým programem a vychutnáváte si vše, co vám hvězdy připraví. Zatímco nezadaní nemají žádné hranice, které by museli dodržovat, Býci ve vztahu by měli ve svém rozletu brzdit. Jistý člověk vás k sobě magicky vábí. Když se vám dostane do erotických snů, jste z toho zmatení. Milostný trojúhelník není vhodným řešením náročné situace v oficiálním vztahu. Ještě víc byste se zamotali do potíží.

Blíženci
Do poloviny měsíce se vám při navazování nových známostí nedaří. Setkáváte se s nezajímavými protějšky, kteří jsou jakoby bez života. Prahnete po velkém dobrodružství, jímž byste se mohli chlubit. Počkejte do 16. srpna, kdy se Afrodité umoudřuje a otevírá více šancí na novou lásku. Ani dlouholeté páry se nebudou nudit. Pokud prahnete po změně, nezbývá, než vzít situaci do vlastních rukou. Miláček je jako leklá ryba, takže se od něj velké vášně nedočkáte. Na druhou stranu ho můžete inspirovat.


Rak
Čerstvě zaláskovaní Raci se proberou z prvotního okouzlení a zjišťují, že si s novým objevem nemají co říct. Důvěra ve vztahu je narušená a nejspíš se rozhodnete pokračovat každý svou vlastní cestou. Podle Venuše nezůstanete dlouho sami. Nabízí se hned několik nápadníků, s nimiž prožijete zábavný konec prázdnin. Neschází vám sebejistota, proto se ve společnosti pohybujete hladce a navazujete nové známosti bez uzardění. Nemají však dlouhého trvání - vašim vysokým nárokům vyhovuje pouze málokdo.

Lev
Milí Lvi, srpen je ztělesněním radosti ze života! Překypujete dobrou náladou, hýříte smyslem pro humor a jste neodolatelní. Ve společnosti je vás plno, nikdo vás nedokážete přehlédnout. Vládnete šarmem, muži okouzlují gentlemanstvím. Pokud jste bez závazků, můžete si vychutnávat románky na jednu noc, než narazíte na toho pravého či tu pravou. Od 16. se šance na perspektivní vztah zvýší. Potkáte romanticky založenou osůbku, která vás chce mít stále u sebe. Co takhle společná last minute dovolená?

Panna
Srdce vás povede správnou cestou, stačí mu důvěřovat. Osmý měsíc letošního roku v sobě skrývá upřímnou lásku a souznění duší. Mějte proto oči na šťopkách a těšte se na osudové setkání! Prim hrají především protějškové narození v zemském znamení. Druhá polovina srpna svědčí i dlouholetým párům. Trávíte spolu mnohem více času a zaobíráte se kvalitou vašeho soužití. Hledáte nové koníčky, vymýšlíte společné aktivity a hlavně cestujete. Nezapomínejte na každodenní něžnosti. Láska není jen o sexu.
 

Váhy
Nezadané Váhy se zakoukají do človíčka, který není bez závazků. I když vás okouzlí, nepouštějte se do role milenců. Nepřinesla by vám spokojenost. Věřit, že se kvůli vám nový objev rozvede, je naivní. Venuše vybízí k trpělivosti a hledání spřízněné duše. V manželství vsaďte na druhou dekádu srpna, která vás může sblížit. Chovejte se přirozeně a nepřipravujte na drahou polovičku pasti. Mnohem lepších výsledků dosáhnete otevřenou komunikací. Nebojte se přiznat, co vám v lásce nebo posteli schází.

Štír
Milí Štíři, druhá polovina prázdnin nabízí renesanci manželství a letitých vztahů. Konečně se vám podaří zatočit se stereotypem a uvědomíte si, že o svou lásku nechcete přijít. Pomůže vám k tomu společná dovolená i volný čas, který začnete trávit bok po boku. Do 15. srpna můžete zažít romantiku jako na prvních schůzkách! Tato doba svědčí i nezadaným. Sklízíte upřímné komplimenty a pokud jste platonicky zaláskovaní, máte šanci udělat na svého idola dojem! V poslední dekádě jste si mnohem blíž.

Střelec
Srpnové známosti mají zpočátku jepičí život. Rychle se pro někoho nadchnete, ale zájem opadne stejně raketově - klidně už během prvního rande. Nové objevy střídáte jako ponožky, ale všeho do času. Kolem poloviny měsíce vás totiž zaujme galantní osůbka se smyslem pro humor. Nejspíš je narozená ve vzdušném znamení! Nechte klíčit vzájemné sympatie a netlačte na pilu. Horlivostí svůj objekt touhy akorát vyplašíte. Afrodité prozrazuje, že novou lásku vám mohou přivést do života dlouholetí kamarádi!


Kozoroh
Pohledy opačného pohlaví za chvíli rozpustí chladný krunýř, jímž se chráníte před okolím. V srpnu překypujete sebedůvěrou a dobrou náladou, takže se na vašich rtech zabydlí zářivý úsměv. Singles zatouží po důvěrné společnosti, proto začínáte navazovat kontakty v zaměstnání, při sportu i kulturním vyžití. Začátky vypadají fantasticky, ale vývoj nových známostí už tak nadšený není. Když o svém novém objevu zjistíte více informací, rozhodnete se raději zůstat sami. Hledejte někoho důvěryhodného.

Vodnář
Manželství i nesezdané páry žijící v jedné domácnosti prochází náročnou zkouškou. Na partnera kladete vysoké nároky, oba navíc vyznáváte jiné hodnoty. Snaha o nalezení kompromisu momentálně nikam nevede. I přesto Venuše mírní unáhlené myšlenky na rozchod. Do 21. srpna se toho o svém vztahu hodně dozvíte a mnohé se naučíte. Z těžkostí vyjdete posílenější. Singles mají proti tomu otevřené dveře k randění. Opravdu se nenudíte, překypujete sebedůvěrou a hodláte si užít prázdninové klima na maximum.

Ryby
Romantická duše Rybek se ve druhé polovině prázdnin dostává do krize. Očekáváte přísun vřelých citů a laskavých slov, ale ani jednoho se vám nedostává. Především čerstvé vztahy se ukazují v novém světle. Neustále partnera omlouváte a ještě pár dní potrvá, než si uvědomíte, že s dotyčnou osobou jen ztrácíte čas. Nenechte se vyprovokovat k hádkám a citovému vydírání. Odejdete se vztyčenou hlavou, ať si protistrana mudruje. Zasloužíte si partnera, který si vás váží a umí ocenit vaše silné stránky.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.