Home - Články - Krásné vlasy podle luny

Krásné vlasy podle luny

vloženo 26. 7. 2021
čas čtení: 5 minut

Krásné vlasy podle luny

Pro úpravu vlasů je důležité, v jakém znamení se měsíc nachází a také to, v jaké měsíční fázi zrovna je. Některé dny je vhodný okamžik na určité zásahy a procedury a jiné ne.

sdílet článek na facebooku

Kondici svých vlasů zlepšíte, když se naučíte jednoduchá pravidla. Záleží na tom, jestli je zrovna úplněk nebo novoluní, či ubývající nebo dorůstající měsíc. Luna navíc prochází po obloze jednotlivými znameními, každým asi 2,5 dne. Když k tomu ještě víte, co prospívá zrozencům vašeho znamení, můžete tyto znalosti kombinovat a výborně je využít právě v péči o vlasy.

Co vašim vlasům poradí Luna

Všem ženám i mužům, kteří chtějí posílit své vlasy a mít je krásné, doporučujeme zavést do života několik jednoduchých tipů. Když Luna po obloze prochází jednotlivými znameními, zesiluje jejich účinky a my je můžeme využít. Když měsíc přibývá, tak třeba pro barvení vlasů platí, že barva dobře drží. Když měsíc ubývá, barva nedrží a rychleji se vymývá.

Kdy stříhat vlasy? Kdybyste si měli vytvořit jeden jediný a jednoduchý návyk, pak by to mělo být stříhání vlasů, když Luna prochází znameními Lva a Panny. Dá se to celkem dobře naplánovat. Je to totiž zhruba 6-8 dní každý lunární měsíc. Docílíte toho, že budou vlasy méně vypadávat, zesílí, nebudou se tolik lámat a mastit. Lev vlasy posiluje, Panna jim dodává dokonalost, takže si zachovávají formu a krásu. V těchto dnech také nejlépe dopadne vaše trvalá ondulace.


Pro mytí vlasů je zase dobré vyhnout se dnům, kdy Luna prochází znameními Ryb a Raka. Snažte se tedy vyhnout vodním dnům. Vyvarujete se tak lupům, zacuchávání vlasů a toho, že vlasy nebudou dobře držet. Z hlediska lunárních vlivů tedy platí, že když si vlasy myjete v nevhodných dnech vody, obzvláště právě ve dnech Raka a Ryb, rychleji se mastí. A nejsou hezké.

Jaké vlasy se hodí k vašemu znamení

Každému sluší něco jiného. Podpořte potenciál krásy vašich vlasů podle toho, v jakém znamení jste se narodili. Poznáte, co nejlépe sluší právě vám.

Beran – Pro vás je ideální tupý sestřih s délkou po bradu. Vaši energii a dynamičnost zase nejlépe vyjádří krátký pánský sestřih. Pro barvu vlasů vybírejte odstín zářivě blond nebo rubínový.

Lev – Nejlépe se pro vás hodí rovný střih. Vlasy pak natočte na velké natáčky a upravte přes kulatý kartáč, ať je účes bohatý. Královský vzhled vám dodá, když vlasy zvednete nad spánky a sčešete dozadu.

Střelec – Sluší vám vlasy stupňovitě sestříhané v týle. Sušte je načechrané, abyste tak dosáhli jejich maximálního objemu.

Býk – Zdůrazňuje vás účes odhalující šíji nebo mikádo, které je po stranách delší a vzadu kratší. Pro přeliv zvolte kaštanový nebo měděný odstín.


Panna – Váš účes by měl být co nejjednodušší. Máte rádi prostý, pečlivě upravený účes. Vhodné je lehké zesvětlení vlasů, s teplými, zlatavými a přirozenými odstíny. Vyhněte se rezavé.

Kozoroh – Pro vás je nejvhodnější a nejlépe vám prospěje účes, kdy vlasy dáváte na natáčky. Jejich konečky vždy vytáčejte nahoru.

Blíženci – Sluší vám trvalá. Zvlněné vlasy mohou být stupňovitě sestříhané, dodáte tím svému vzhledu i svým vlasům jemnosti.

Váhy – Pěkný na vás bude stupňovitý sestřih dlouhý po ušní lalůčky. Využijte různobarevný melír a kontrast tmavých vlasů od kořínků. Dejte vlasům lehký růžový odstín.

Vodnář – Váš styl je extravagantní. Barvěte si vlasy do červena nebo do modra a použijte tužidlo. Přírodní světlé nebo odbarvené vlasy budou vypadat silnější.

Rak – Pro vás se velice hodí stupňovitě sestříhané mikádo. Zvýrazní vás smývatelná barva, nejlépe černá, modravá či stříbřitá pro lesk vlasů.

Štír – Vaše vlasy, když si je dáte sestříhat do mikáda pod uši, budou vypadat bohatší. Váš účes často závisí na vaší náladě.

Ryby – Nejlepší jsou pro vás polodlouhé vlasy a hladký účes. Světlé vlasy ozvláštněte tím, že kořínky obarvíte na tmavší odstín. Jestli máte vlasy tmavé, noste světlé tenké melíry.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.