Home - Články - Týdenní horoskop 26. července - 1. srpna

Týdenní horoskop 26. července - 1. srpna

vloženo 24. 7. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 26. července - 1. srpna

Připravte se na nečekané! Naše astroložka připravila pro jednotlivá znamení zvěrokruhu týdenní horoskop, v němž objevíte případné nástrahy, které by vám mohly vstoupit do cesty za štěstím.

sdílet článek na facebooku

Beran
Merkur vstupuje do Lva a výrazně zvyšuje vaše sebevědomí a touhu po nápravě. Umíte teď od plic říct, co si skutečně o jistých záležitostech myslíte. Hodně se vám uleví, že jste konečně řekli svůj názor a ukázali jistému člověku, že máte své hranice.

Býk
Nabízí se vám jistý posun v kariéře. Měli jste již dlouhodobě pocit, že jste v práci upadli do stereotypu a nic nového vás nečeká. Tak jste pomalu kolem sebe rozhodili sítě a nyní se můžete těšit skvělým nabídkám, které stojí za nějaký ten risk.

Blíženci
Potkáte velmi inspirativní osobu, která se vám vryje do paměti svými názory a specifickým moderním pohledem na svět. Nikdy jste si nemysleli, že vám učaruje někdo tak alternativní. Tento jedinec však disponuje velkou mírou tolerance, a to vás zaujalo.

Rak
Finančně si tento týden výrazně polepšíte, a díky tomu budete hned o něco spokojenější ve vašem životě obecně. Netoužíte po luxusu, nebo exotických dovolených, spokojíte se s málem. Když se cítíte být ocenění, tak vám to dělá ohromnou radost.


Lev
Milí Lvíčci, tento týden vstupuje Merkur do vašeho znamení. Velké zlepšení očekávejte v oblasti financí. Pokud máte již nějakou dobu v merku nějakou výhodnou koupi, nebo jinou skvělou příležitost finančního rázu, tak neváhejte a urychleně konejte.

Panna
Do vašeho znamení momentálně vstupuje, v létě společenskému životu velmi nakloněný, Mars. Čeká vás neskutečná jízda plná zábavy, nových přátel, ale i nezkrotné a žhavé letní lásky. Měli byste si tento čas užívat plnými doušky a hlavně nic nezmeškat.

Váhy
Nejste ani trochu spokojení s přístupem vašeho nadřízeného, jehož arogantní chování už nechcete mlčky přecházet. Každá v okolí s ním má problém, ale nikdo se mu netroufne postavit. Raději byste někde dělali za míň peněz, ale s daleko lepším přístupem.

Štír
Mnohdy si říkáte, že si sebe nevážíte. Jste osoba, která myslí na ostatní a nevěnuje se svým vlastním záležitostem. Hodně lidí s vámi zametá a vy to necháváte být, protože nechcete čeřit vody, ale tento přístup je pro vaše budoucnost velice špatný.


Střelec
Merkur je v letních měsících velmi aktivní a nabývá na síle. Ve spojení se Lvem se objeví na obloze právě tento týden a slibuje výrazné změny zejména v pracovní oblasti. Určitě si polepšíte ve finanční sféře a celkově se vám bude profesně dařit.

Kozoroh
Jste až příliš zaneprázdněni finančními, ale také pracovními záležitostmi, že vůbec nevnímáte krizi, kterou v rodině máte. Když s vámi někdo celou věc konfrontuje, tak si vlastně ani neuvědomíte závažnost dané situace a budete všechno hodně zlehčovat.

Vodnář
Mars tento týden vstupuje do znamení Vah a umí vytvořit společenskou náladu. Rozhodně nebuďte v týdnu individualisté a travte čas se svými přáteli. Možná nebudete mít pořád náladu na společenský život, ale věřte, že tento týden vám hodně přinese.

Ryby
Pociťujete poslední dobou obrovskou únavu, která vám v mnohém ovlivňuje život. V tomto týdnu to vygraduje a vy budete muset sáhnout po nějakém účinném řešení. Skvěle dobijete baterky například v přírodě, takže neváhejte a vyrazte někam za město.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.