Home - Články - Láskohled 26. července - 1. srpna

Láskohled 26. července - 1. srpna

vloženo 23. 7. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 26. července - 1. srpna

Myslete na to, že základem všech mezilidských vztahů je komunikace! Pokud jí podceníte, nemůžete očekávat, že se budete ve vztahu cítit dobře nebo že se úspěšně seznámíte. Někdy je na čase odložit hrdost, přiznat své chyby, ale nikdy se neponižujte! Čtěte nový láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Jste k sobě někdy příliš kritičtí a neumíte okolí dát najevo, jak moc vás štve, že se občas necháváte strhnout negativními emocemi. Zkuste být k sobě milosrdnější a pocítíte rozdíl.

Býk
Nemáte vůbec náladu na nová seznámení, a tak se na párty, na kterou vás donutí kamarádi jít, ani trochu netěšíte. Nakonec to ale dopadne naprosto skvěle a vy se budete báječně bavit.

Blíženci
Máte ve svém okolí někoho, o koho jste se poslední dobou začali velmi intenzivně zajímat. Tato osoba pro vás dřív byla skoro neviditelnou. Nyní jste ale na ni pohlédli novýma očima.

Rak
Vaše nová známost je poněkud kontroversní a popravdě z ní není nadšený nikdo z vašich přátel a rodiny. Vy se však cítíte být ve vztahu velice spokojení a nikdo vám radost nezkazí.


Lev
Krize u dlouhodobých partnerů se tento týden může ještě více prohloubit. Nejste ani trochu nadšení, že váš protějšek něco podniká za vašimi zády a pak vám ještě do očí sprostě lže.

Panna
Mars, jenž vstupuje tento týden do vašeho znamení je velice příznivě nakloněn osobním vztahům. Vedete aktivní společenský život, kde máte obrovské možnosti k novému seznámení.

Váhy
Konečně si vás váš idol všiml a měsíce intenzivní práce na své osobě a vzhledu tedy nepřišly vniveč. Už dlouho se snažíte danou osobu zaujmout a nyní dostanete pozvání na rande.

Štír
Neúměrná žárlivost postihne i vás. Špatně si vyložíte jistou situaci a hned je oheň na střeše a mezi kamarády budete tak trochu a hysterického jedince, který to mnohdy přehání.


Střelec
Začněte se více usmívat na svět, sebe a lidi v okolí. Příliš často podléháte negativním emocím, které vás mohou úplně rozložit. I to je důvod, proč stále nenacházíte pravou lásku.

Kozoroh
Z posledního vztahu jste poučeni a rozhodně nechcete udělat stejnou chybu jako minule. Pokud se rozhodnete využít služeb seznamky, tak si dáte velký pozor na jistý typ inzerátu.

Vodnář
Bojujete ve vztahu snad s největší krizí, co jste zatím měli. Vypadá to na rozchod a některé dny rozhodně nebudou růžové. Láska je však i o takových věcech a vy se držíte statečně.

Ryby
Vzhlížíte k někomu, kdo vůbec neopětuje vaše city a jen vás sprostě využívá. Daná osoba nemá vůbec žádný charakter a všichni vaši kamarádi vás před touto neopětovanou láskou varují.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.