Home - Články - Čínský horoskop na týden 26. července - 1. srpna

Čínský horoskop na týden 26. července - 1. srpna

vloženo 25. 7. 2021
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 26. července - 1. srpna

Poslední červencový týden číhá na Zajíce velká životní změna. Chvíli nahoře a chvíli zase dole. Přečtěte si v týdenním čínském horoskopu od specialistky na východní astrologii, co čeká právě na vás?

sdílet článek na facebooku

Krysa
Poslední červencové dny přinášejí do života Krys mezigenerační spory. Znát jsou v domácím prostředí, kdy mezi rodiči a dětmi dochází k častějšímu nepochopení. Zkuste v sobě probudit respekt k jinému pohledu na… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Vyplatí se respektovat soukromí druhých osob a nemluvit do něj víc, než je zdrávo. Rady poskytujte pouze tehdy, pokud vás o ně dotyčný člověk požádá. Platí to i v případě vlastní rodiny, kdy můžete mít pocit, že… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, v soukromí se snažíte, aby rodině nic nechybělo. Vymýšlíte prázdninový program, ale nejspíš se nestrefíte do vkusu všem zúčastněným. Zkuste si nebrat rozladění některých členů rodiny osobně. Každý … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Ještě než se červenec rozloučí se svou nadvládou, připravte se na poměrně náročný sled událostí. V zaměstnání nevíte, kam dřív skočit a také soukromý život ukazuje spoustu nedořešených restů. Zásobujte organismus… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Atmosféra v partnerském vztahu je velmi proměnlivá. V jednu chvíli jste do sebe zakousnutí láskou a za pár okamžiků se hádáte kvůli maličkostem. Pokuste se náročné situace krotit, místo abyste přidávali olej do… ČTĚTE VÍCE!

Had
Ocitnete se pod taktovkou kněžky lásky, která se postará o příjemnou změnu. Nezadaným slibuje seznámení se spřízněnou duší. Mějte oči otevřené, protože vás může překvapit takřka kdekoliv. Při cestách na… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Na konci měsíce je klíčovým tématem rodina. Špatně snášíte, když vám někdo vstupuje do výchovy, nebo ji kriticky hodnotí. Důvěřujte své intuici a řešte problémy tak, jak nejlépe umíte. Není třeba nikomu… ČTĚTE VÍCE!

Koza
V zaměstnání se vám nedaří dosáhnout toho, oč dlouhou dobu usilujete. Kariérní postup se zasekne na mrtvém bodě a vy nedokážete říct, proč se to stalo. Dost možná vás předběhne méně schopný člověk, který… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Rodina a přátelé jsou po celý poslední červencový týden tím, co vám přináší úsměv na rty. Setkávejte se co nejčastěji, vychutnávejte si společné štěbetání i malé dárečky, které s tím souvisí. Osobní život je rozptýlením od… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí zrozenci Kohouta, vstupujete do období, které je nesmírně důležité pro obranyschopnost vašeho organismu. Pokuste se před podzimem nabrat co nejvíce psychických i fyzických sil, tělu dopřejte zdravou… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Planeta prosperity Jupiter slibuje zrozencům Psa zlepšení finanční situace. Konečně jste schopní dostát slibům a zaplatit případné dluhy. Úspory zkuste zúročit výhodnou investicí, rozhodně je nevyhazujte za zbytečnosti. Fyzicky… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Závěr měsíce slibuje setkání s člověkem, kterého jste neviděli dlouhé roky. Je to příjemné shledání a ani celá věčnost nezměnila skvělé porozumění, které mezi vámi panovalo kdysi! Rozhodně se nevyhýbejte… ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.