Home - Články - Čínský horoskop na týden 9. - 15. října

Čínský horoskop na týden 9. - 15. října

vloženo 9. 10. 2023
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 9. - 15. října

Mnoha z vás přinese říjen tolik úžasných zážitků, až se vám z toho zatočí hlava! Zrozenci některých znamení budou mít naopak pocit, že hned v pondělí vstali špatnou nohou napřed. Ale každý den bude trochu jiný, takže není důvod věšet hlavu! Přesvědčte se sami, co vás všechno čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Začátkem října máte energie dostatek a ani po zdravotní stránce se ve hvězdách neukazují žádné zásadní komplikace. Snažte se trávit co nejvíc času na čerstvém vzduchu a vystavujte se ubývajícím slunečním paprskům, které … ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Zrozenci Buvola překypují aktivitou a jen málokdo s nimi dokáže udržet tempo. V zaměstnání i na soukromém poli jste zvyklí vše nejlépe zvládnout sami a nabídky pomoci odmítáte. Vesmír radí najít si víc času na sebe. Nebojte se… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Důležitý vývoj čeká mezilidské vztahy, kde se konečně dočkáte změny k lepšímu. Zvládáte komunikovat otevřeně o věcech, které vám nedávno ležely v žaludku. Ovládáte své emoce a máte šanci zachránit i vazby, které. … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
V první polovině měsíce se na denní světlo dostávají záležitosti z minulosti. Černá Luna bude nápomocná při řešení všech nepříjemností, které vás drží při zemi jako koule na noze. Odstřihněte se od nich. Nebojte se… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, hybnou silou vašeho vesmíru je rodina a začátkem října to bude citelnější než v jiných týdnech. Dokonce si můžete pohrávat s myšlenkou na rozšíření rodinného kruhu. Starší jedinci se porozhlédnout… ČTĚTE VÍCE!

Had
S podzimem se otevírá jedinečná příležitost vyrazit za štěstím. Hvězdy neurčují, zda se jedná o štěstí v lásce nebo kariéře. Zkrátka je to doba nového začátku. Nechte nepříjemnosti za sebou a věřte, že všechno zlé … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
V nadcházejícím týdnu budou Koně řešit několik nečekaných událostí. Počítejte se změnami, které vyžadují flexibilní přístup. V soukromí potřebujete spoustu trpělivosti s partnerem i ostatními rodinnými příslušníky. Nepočítejte, že… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Aktuální postavení hvězd je nakloněno štěstí v milostném životě. Nezadaní by se měli vydávat do společnosti a snažit se být vidět. Když se vám někdo líbí, určitě nečekejte v koutě, až si vás všimne. Koketování vám… ČTĚTE VÍCE!


Opice
V nadcházejících dnech se dostáváte do opozice ke svému okolí. Máte pocit, že s vámi na pracovišti i v soukromém životě nikdo nesouhlasí. Vesmír radí méně diskutovat o hloupostech a více se věnovat oddechovým… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, v první polovině října vám vládne žhavý Mars, pod jehož taktovkou můžete zažít nezapomenutelné chvíle plné vášně. Najednou kolem sebe vidíte spoustu přitažlivých protějšků a nedokážete se… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Luna vás pohladí po duši a dovolí vám zapomenout na bolístky, jimiž jste se v uplynulých týdnech trápili. V první polovině října si proto vychutnáváte vnitřní harmonii, která bude patrná i ve vašem jednání. Zadaní… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Nezadaní Vepři by mohli v tomto týdnu najít životní lásku díky svým přátelům. Nebojte se rozhodit sítě a poptat se mezi kamarády, zda neznají nějaký volný protějšek, se kterým byste vyrazili na rande. Do poloviny října… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.