Home - Články - Láskohled 9. - 15. října

Láskohled 9. - 15. října

vloženo 7. 10. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 9. - 15. října

Láska si vás vždy najde, možná potřebujete jenom trošku popostrčit! Nebojte se vyjít stříc svému štěstí a bojovat o ten kousek lásky na Zemi. Přejeme hodně zdaru i v tomto týdnu!

sdílet článek na facebooku

Beran
V lásce budete tento týden plní vášně a odvahy. Můžete se cítit připraveni udělat první krok, pokud jste své city dosud tajili. Pro páry to může být čas pro nové dobrodružství.

Býk
Býci budou tento týden hledat stabilitu a komfort ve vztazích. Můžete se cítit více spojeni s partnerem nebo partnerkou, a to jak emocionálně, tak fyzicky. Jen citům dejte průchod.

Blíženci
Blíženci budou komunikativní a otevření novým zážitkům. Pokud jste ve vztahu, můžete se cítit blíže k partnerovi díky upřímnému dialogu. Pro nezadané je vhodný čas na seznamování.

Rak
Můžete se nyní cítit něžní a starostliví k partnerovi. Pro lidi v partnerství je to ideální čas na společné chvíle a upevnění vztahu. Nezadaní Raci mohou najít lásku ve svém blízkém okolí.


Lev
Pro páry je nyní vhodný čas na romantické gesto nebo společnou nijak neutuchající zábavu. Nezadaní Lvi by mohli přitáhnout pozornost někoho z okolí po kom již dlouhou dobu touží.

Panna
Můžete se cítit více orientovaní na partnera a jeho potřeby. Pokud jste ve vztahu, je to ideální čas na udržení rovnováhy a vyřešení neshod, které mezi vámi v poslední době panují.

Váhy
Nezadané Váhy by mohli najít lásku na velice neobvyklém místě. Vyjděte proto ze své komfortní zóny a vyrazte na místa, která byste jindy vůbec nenavštívili. Budete mile překvapeni.

Štír
Konečně se vám podařilo zaujmout váš milovaný idol. Taky za tím stálo spousta týdnů námahy a plánování společných „náhodných“ setkání. Nyní se vám vaše velké úsilí začíná vyplácet.


Střelec
Máte ve svém okolí jedince, po kterém již dlouhou dobu toužíte. Romantická a vášnivá energie mezi vámi je nyní doslova hmatatelná. Bohužel se ale ani jeden nemáte k dalšímu kroku.

Kozoroh
Pokud jste zadaní, je to vhodný čas na plánování a budování společného života. Nezadaní Kozorohové by mohli najít lásku v pracovním prostředí, a to i přesto, že se ji už dlouho brání.

Vodnář
Jste velice nespoutaní jedinci, kteří se rádi baví a mají kolem sebe spoustu příznivců. Zároveň ale nejste příliš stálí, což může některým lidem, o které vy máte zájem, celkem vadit.

Ryby
Ryby budou tento týden ve vztazích citlivé. Můžete se cítit blíže ke svému partnerovi díky sdílení emocí a snů. Pro páry je to čas na romantické vyznání, které ještě nebylo vyřčeno.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.