Home - Články - Týdenní horoskop 9. - 15. října

Týdenní horoskop 9. - 15. října

vloženo 8. 10. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 9. - 15. října

I když se vám nedaří, rozhodně byste neměli házet flintu do žita! Naopak napněte síly tak, abyste se o víkendu očistili od negativních energií a do nového týdne vstoupili posilněni a odhodláni k provedení zásadních životních změn! Věřte si!

sdílet článek na facebooku

Beran
Trvalé vztahy momentálně prochází obrovskou zkouškou. Nic není tak růžové, jak to vypadá, takže byste se měli přestat dívat na to, jak to chodí u ostatních. Dokonce se zdá, že některým z vašich známých jejich vztah závidíte, ale opravdu není co.

Býk
Býci se tento týden budou cítit hodně pohodlně a stabilně. Máte pevný základ, na kterém můžete stavět své plány. Je však důležité nezůstávat příliš uzemněni a občas se odvázat od rutiny. Zkuste něco nového a zajímavého, abyste obohatili svůj život.

Blíženci
Ve vašem okolí se objevil člověk, který stojí za pozornost. Pokud jste ale ve vztahu, tak se může jednat o poměrně nepříjemnou záležitost. Hvězdy upozorňují, že tento nový vztah bude mít tendenci se vyvíjet dále a máte před sebou obrovskou lásku.

Rak
Měli byste se více zajímat o svou rodinu a přátele, kteří momentálně ohromně touží po vaší pozornosti. Poslední dobou jste totiž byli až příliš zaneprázdnění svou prací a svými povinnostmi. Nyní je čas se zaměřit na rodinný život, zábavu a přátelství.


Lev
Levové budou tento týden nabití sebevědomím a energií. Je čas vyjít na světlo a zářit - ne že byste jindy nezářili. Můžete se ocitnout v centru pozornosti, což vám umožní získat uznání za úspěchy. Ale pozor, abyste nezapomněli na potřeby druhých.

Panna
V tomto týdnu budou Panny zaměřené na detaily a organizaci. Je to dobrý čas na zvládnutí něčeho důležitého, co jste dlouho odkládali. Můžete se také cítit více orientovaní na zdraví a wellness, což je výborná iniciativa do budoucna. Jen tak dál.

Váhy
Můžete se ocitnout ve střetu mezi různými zájmy a povinnostmi. Důležité je najít zlatý střed a hledat kompromisy, abyste dosáhli harmonie. Už totiž déle toužíte po klidu, který by ve vašem životě nastal. Stále ale nevidíte světlo na konci tunelu.

Štír
Máte už odmalička velmi silný smysl pro intuici. Důvěřujte i nadále svým instinktům, když budete čelit nějakým rozhodnutím. Mohli byste také objevit nějaké tajemství nebo záhadu, kterou budete chtít odhalit. Budete tento týden opravdu překvapeni.


Střelec
Střelci budou tento týden chtít dobrodružství a nové zážitky. Je čas vyrazit na dobrodružnou cestu nebo objevit něco nového v okolí. Možná se bude jednat o něco, co vám na první pohled nebude připadat zas až tak atraktivní, ale budete mile překvapení.

Kozoroh
Kozorozi tento týden budou chtít pracovat na svých cílech a ambicích. Můžete se cítit motivovaní a odhodlaní dosáhnout úspěchu. Zejména profesní sféra bude momentálně na velkém vzestupu. Důležité je však také najít čas pro odpočinek a péči o sebe.

Vodnář
Cítíte momentálně velkou potřebu spojovat se s lidmi a zapojovat se do větší společnosti. Můžete se ocitnout ve středu skupiny a být zdrojem inspirace pro ostatní. Je to také dobrý čas pro sociální aktivity. Nezapomeňte vytasit své pověstné charisma.

Ryby
Venuše není v příliš příznivé opozici se Saturnem, což se projeví zejména v milostných vztazích, kde vyplavou na povrch dlouho zadržované a pod koberec zametané křivdy. Bude to pro vás psychicky náročný týden, ale aspoň se konečně vyčistí vzduch.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.