Home - Články - Čínský horoskop na týden 8. - 14. srpna

Čínský horoskop na týden 8. - 14. srpna

vloženo 7. 8. 2022
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 8. - 14. srpna

Plánujte svou budoucnost pečlivě s čínským horoskopem! Zjistíte v něm, co zásadního vás čeká následujících sedm dní. Bude to hitparáda, nebo týden smůly? Odpověď najdete na následujících řádcích. Nenechte se napínat a pusťte se do čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Napadá vás tolik věcí, které byste chtěli stihnout. Bohužel den není nafukovací, a tak se dostáváte do časového presu. Spojit pracovní povinnosti, péči o domácnost a volnočasové aktivity je po celý týden velkou… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, více než kdy jindy teď prahnete po tajném místě, kde byste mohli v klidu odpočívat. Může to být oblíbený ušák u krbu, slunečný palouček v lese nebo odlehlý kout zahrady. Každopádně si jej budete… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
S šetřením si neděláte velkou hlavu. Naopak si žijete na vysoké noze a uklidňujete se tím, že do další výplaty nějak vystačíte. Pokuste se své hýření zastavit, dokud je čas. Může vás překvapit neplánovaný výdaj, kvůli… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Druhá polovina prázdnin je pro zrozence Zajíce jednou velkou party. Užíváte si každý den naplno a snažíte se najít vždy něco zajímavého, čím ozvláštnit svůj program. Zásluhu na tom má Venuše, díky níž překypujete… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Vyhovuje vám letní klima a svou tvář nastavujete slunci tak často, jak je to jen možné. Vaše pokožka je v těchto dnech extrémně citlivá. Používejte kosmetiku s vyšším UV faktorem a noste pokrývku hlavy. Do jídelníčku… ČTĚTE VÍCE!

Had
Venušina opozice zatěžuje dění v nadcházejícím týdnu. Milostné vztahy se komplikují, není vyloučeno, že se některé uchýlí do věčných lovišť, jindy se musíte poprat s citovým ochlazením. Jde o zkoušku, zda partnerství … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Milí Koně, navzdory letnímu počasí nezapomínejte na své zdraví. Je na čase posílit imunitní systém, v opačném případě vás může překvapit viróza. Do jídelníčku zařaďte více čerstvého ovoce a zeleniny. Kromě… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Začátky nového projektu jsou plné překážek a komplikací. Počítejte s tím, že budete muset vynaložit větší úsilí. Nevzdávejte se na začátku a nevěřte, že jinde by to bylo snazší. Hlavně pracovní rozjezdy vyžadují … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Další srpnový týden vrací do života Opic radost. Vaším úkolem je dělat věci, které vás těší. Pokud jste ještě nestihli letní dovolenou, nadcházející období je k tomu jako stvořené. Zaměřte se i na svou vizáž, změna účesu… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Pozornost Kohoutů se v dalších dnech upírá k domácnosti. Vidíte spoustu nedodělků, které nenecháte jen tak. Úklid i rekonstrukce vás naštěstí baví. Díky nim začne v interiéru zase proudit energie. Nakupujete nové… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Prosperující Jupiter dělá v dalším srpnovém týdnu rotyku. Nemůžete se být jistí, jak dopadnou zamýšlené investice. Podpisy smluv, nákladnější nákupy i prodeje raději odložte na další měsíc. Obezřetní buďte … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, druhá polovina prázdnin vám přináší odpovědi na důležité otázky ve vašem života. Uvědomujete si, co je pro vás důležité a s čím naopak nechcete ztrácet čas. Spousta záležitostí se pohne… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.