Home - Články - Měsíční horoskop lásky na SPREN 2022

Měsíční horoskop lásky na SPREN 2022

vloženo 27. 7. 2022
čas čtení: 4 minuty

Měsíční horoskop lásky na SPREN 2022

Co vás čeká v srpnu v otázce lásky a vášnivých dobrodružství? Potkáte zajímavého galantního gentlemana, s kterým strávíte celý život, nebo se vaše cesta střetne s vášnivým letním hřebcem, jenž vám zlomí srdce? Hvězdy znají odpověď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Začátek druhé poloviny prázdnin není moc láskyplný a s miláčkem si vjíždíte do vlasů kvůli hloupostem. Naštěstí se situace během prvního týdne uklidní. Po celý zbytek srpna vás to k sobě fyzicky táhne. Potřebujete se dotýkat, cítit partnerovu sametovou pokožku i horký dech. To vás naplňuje pocitem blaha. Ani singles si společnost opačného pohlaví neupírají. Hledání perspektivních vztahů není na pořadu dne, zato románky si můžete dopřávat dosytosti. Hrajete různé role, experimentujete a bavíte se.

Býk
Srpnová konstelace je pro zadané Býky ztělesněním rozumového přístupu k lásce. O svých citech hodně přemýšlíte, zajímáte se o to, jak vnést do manželství větší spokojenost. Klidně vyhledáte i pomoc odborníků. Negativní postavení Venuše s Uranem bohužel přináší do milostného života zklamání. Hlavně čerstvě zadaní ztratí důvěru ve svůj objev. Rozhodnete se dát od seznamování pauzu, protože protějšky házíte všechny do jednoho pytle. Zároveň přemýšlíte o tom, co od potenciálního vztahu očekáváte.

Blíženci
Ani druhá polovina prázdnin není nudná. Zadaní i svobodní Blíženci prožívají letní dobrodružství a nebrání se žádné milostné nabídce, která se naskytne. Baví vás experimentovat a prahnete po nových zážitcích v sexu. Tentokrát si nevystačíte sami, ale toužíte po fyzickém kontaktu s druhým člověkem. I kdyby to měl být jenom úlet na jednu noc! Není vyloučeno, že vás bude přitahovat příchuť zakázaného prožitku. Swingers party, nevěra nebo tantrická masáž vás dokážou pobláznit už pouhou myšlenkou.


Rak
Zklamání v lásce je ještě příliš čerstvé na to, abyste se pouštěli do dalších románků. Singles si po většinu měsíce dávají od seznamování pauzu. Zajímá vás poznávání vlastního těla, zkoumáte každé zákoutí a neváháte investovat do hraček pro dospělé. Také ve vztahu je pro vás nyní jednodušší obejít se v intimním životě bez drahé polovičky, protože s vámi není dvakrát kompatibilní. Máte pocit, že se nedovtípí toho, co se vám v sexu skutečně líbí. Komunikace na tohle téma vám nejde úplně snadno.

Lev
Do půli srpna opačné pohlaví skoro nevnímáte. Nepříjemná vzpomínka může za to, že jste ztratili důvěru a nechcete nikoho dalšího pouštět do soukromí. Dokonce jste na své okolí nazlobení vlivem nepříznivého postavení Venuše. Po 20. se situace otočí a vy potkáte člověka, který vám vyrazí dech. Obrovská přitažlivost způsobí, že spolu skončíte v posteli po rekordně krátkém čase randění. A co čeká Lvy v dlouholetém vztahu? Ti by si od partnera přáli větší důvtip. Bohužel neumí číst vaše myšlenky.

Panna
Milé Panny, před vámi je fantastický měsíc plný smíchu. Chcete si prázdniny užít na maximum, proto se musíte ukázat na každé akci, která se ve vašem okolí koná. Opačné pohlaví vábíte na svůj smysl pro humor. Komplimenty vám příjemně načechrají sebevědomí a dávají pocit, že můžete mít každého, na koho ukážete prstem. Hlavně kolem 10. garantuje Venuše pocit nadpozemského štěstí. Naopak v poslední dekádě z milostného opojení vystřízlivíte. Čerstvé známosti vám nedávají to, co jste předpokládali.


Váhy
Od srpna máte velká očekávání, ale podle hvězd spíše stavíte vzdušné zámky. Bohužel je vaše laťka nastavená příliš vysoko, a tak přichází samé zklamání. Nezadaní ohrnují nos nad nápadníky, nikdo se vám nezdá dost dobrý. Po 10. srpnu si ale začnete uvědomovat, jak je vám samota nepříjemná. To vás přiměje změnit dosavadní styl uvažování a dáte šanci človíčku, který se o vás dlouhodobě uchází. Líbí se vám jeho energičnost a dobrá nálada. Plusové body ovšem sklidí hlavně za své romantické nápady!

Štír
Prázdninová jízda pokračuje! Jako byste chtěli každý srpnový den naplnit zábavným programem do poslední vteřiny. A nezapomínáte ani na žhavé noci. Singles Štíři si užívají možnost věnovat se několika protějškům zároveň. Nápadníky často střídáte, co vám může pošlapat dobrou pověst. V poslední dekádě kvůli tomu přijdete o človíčka, který vás zajímá víc než jako pouhý cíl vašeho povyražení. Místo sebereflexe jste ale nazlobení na celý svět. Zastavte na chvíli a uvědomte si, co od lásky chcete.

Střelec
První dvě dekády garantují žhavý program, kdy jste na sobě s polovičkou závislí. Vyhovuje vám, když můžete usínat stulení v jedné náruči, nebo se držet za ruce během romantických procházek. Letmé doteky vám dávají důkaz, že to mezi vámi ještě pořád jiskří. Idylka končí po 20. srpnu, kdy vás protějšek něčím rozzlobí. Bude mít co žehlit, protože vy neustoupíte. Okolo 11. srpna nastává skvělé období pro nezadané Střelce. Venušin trigon slibuje setkání s člověkem, ze kterého se vám podlomí kolena.


Kozoroh
Milí Kozorozi, snažte se ze sebe vykřesat maximum trpělivosti a tolerance. Předpokládáte, že se drahá polovička všeho dovtípí sama od sebe a pak jste naštvaní, že něco neudělá. Naučte se mluvit o svých touhách. Když se vám v sexu něco nelíbí, reagujete podrážděně. Stejně tak je těžké poznat, zda máte na intimnosti náladu nebo byste dali přednost spánku. Miláček se raději stáhne. Oproti domu čerstvě zaláskovaní mají hlavu v oblacích. Díky novému objevu nevíte, jaké dobrodružství podniknout dříve.

Vodnář
Zprvu je pro vás těžké soustředit pozornost na opačné pohlaví, protože máte v živé paměti negativní zkušenosti z bývalého vztahu. Mars je v nepříznivém postavení se Saturnem a až do 19. srpna vás straní společnosti. I když o vás někdo projevuje zájem, seznamování se vyhýbáte. Citově chladní zůstáváte i v partnerství. Když se miláček snaží přitulit jste odtažití, a tak po pár pokusech svou snahu vzdá. Změna k lepšímu se dostaví po 21. srpnu. V těchto dnech mohou singles potkat přitažlivou osobu.

Ryby
Milé Rybky, v dalším měsíci tohoto roku se proberete z milostného poblouznění. Hlavně páry, které se daly dohromady během léta, mají blízko k rozchodu. Zjistíte, že vás miláček celou dobu vodil za nos. Důvěra je narušená natolik, že mu nechcete dávat druhou šanci. Oproti tomu nezadaní mají dveře k románkům dokořán. Hlavně první dekáda je díky Venuši plná příležitostí k milostnému povyražení. Jen si hned nemalujte svatbu nebo společné bydlení. Jde hlavně o zábavu. Proč si občas nezašpásovat!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.