Home - Články - Čínský horoskop na týden 25. - 31. červenec

Čínský horoskop na týden 25. - 31. červenec

vloženo 24. 7. 2022
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 25. - 31. červenec

Vepři se kvůli Jupiteru dostávají do finanční tísně a Koníci nasměrují svojí energii k rodině. Zajícům je v zase tomto týdnu největším pomocníkem Venuše. A co v tomto týdnu podle čínského horoskopu čeká vás?

sdílet článek na facebooku

Krysa
Přichází období během něhož se budete učit a nabírat nové zkušenosti. Počítejte proto s tím, že se řada věcí může změnit a vy díky novým poznatkům můžete měnit názory. Buďte otevření příležitostem a nebraňte se… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Vrásky na čele máte kvůli partnerovi, kterému nedůvěřujete. Stejně podezřívaví jste vůči dětem. Těm byste měli nastavit pevná pravidla, jinak během prázdnin zvlčí. Pokud se chystají na tábor či hlídání k prarodičům, může se… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Na konci července nabízí vesmír Tygrům nový začátek. Objevujete, s čím nejste v životě spokojení a kam byste se chtěli posunout. Ať se sny dotýkají kariéry, bydlení, lásky nebo volnočasových aktivit, na pomyslném semaforu … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Nezadaní Zajíci mají v závěru měsíce skvělé podmínky pro seznamování. Kněžka lásky vykouzlí romantické klima a přivede vám do života člověka, se kterým se budete cítit dobře. Postupem času se z nevinných… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Vášnivý Mars dostává do života Draků dobrodružství! Nezadaní mají kolem sebe spoustu svodů a mile rádi jim podlehnou. Flirtujete a vychutnáváte si narůstající pozornost opačného pohlaví. Zato zadaní Draci by… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, náročné období, které vás v posledních týdnech provázelo, pomalu končí. Zdravotní potíže a únava, s níž jste bojovali, ustupují. Místo toho se dostáváte do kondice. Spolu s ní se zlepšuje také vaše nálada. Snažte se… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Dokážete oddělit zrno od plev a uvědomujete si, co je potřeba v životě vypustit. Energii nasměrujete hlavně k rodině. Pokud potřebuje vaši pomoc, jste připraveni kdykoliv vystartovat. Na druhou stranu se nikomu… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Nezadaní zrozenci Kozy se dostávají při seznamování do bludného kruhu. Potkáváte samé nepoužitelné jedince. Zkuste změnit prostředí, ve kterém se pohybujete. Pomoci vám mohou kamarádi, se kterými… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Na konci měsíce bojujete s únavou a trápit vás mohou i drobné zdravotní potíže jako je špatná kvalita vlasů a nehtů. Začněte se změnou životosprávy a do jídelníčku zařaďte více čerstvého ovoce a zeleniny. K lepší… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Milí Kohouti, máte před sebou náročný týden, který vyžaduje spoustu energie. V zaměstnání se na vás sesunou úkoly i za nepřítomné kolegy, případně budete stíhat termíny před odjezdem na dovolenou. Dejte si… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Závěr července přináší napětí do partnerských vztahů. S drahou polovičkou se nemůžete na ničem dohodnout a vypadá to, že se konfliktům nevyhýbáte, naopak jim jdete naproti. Pokud neovládnete rozjitřené… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Konec první poloviny prázdnin je pro Vepře náročný. Kvůli opozici Jupitera se dostáváte do finanční tísně a bude náročné ji přestát. Pomocnou ruku můžete očekávat od rodiny, díky níž nespadnete do úplně dno. K lepší  … ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.