Home - Články - Lev - přechod znamení

Lev - přechod znamení

vloženo 21. 7. 2022
čas čtení: 5 minut

Lev - přechod znamení

Říkáte si, co je to tam za člověka, který je na sto procent středem pozornosti a září jako slunce. Všichni ho upjatě pozorují a dívají se na něj jako na svatý obrázek? To bude jistě Lev! A právě do tohoto znamení zvěrokruhu se nám Slunce dnes, 22.7.2022 ve 22:07 večer, přesouvá.

sdílet článek na facebooku

Závidíte mu jeho energii a sebejistotu? Lev je prostě takový, podnikavý, vznešený, velkorysý a společenský. Řídí se mottem: “Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.“

Muž Lev

Jste zamilovaná do muže narozeného ve znamení Lva? Dejte si pozor, i on je rád pořád zamilovaný. Jakmile ho toto stádium lásky přejde, už vás nebude potřebovat a najde si rychle náhradu. Pokud se Lev skutečně zamiluje, spolehněte se na to, že bude věrný a velkorysý. I když má tento muž úspěch u žen, ve skutečnosti po románku na jednu noc netouží. Prahne po věrné romantické lásce. Jakmile ho upoutáte, zahrne vás luxusem a smyslnými pohledy. Bude vám nosit kytice růží a kupovat drahé dárky.

Počítejte s tím, že musíte být svému Lvu naprosto oddaná. Nespokojí se s průměrnou ženou a požaduje po ní, aby mu věnovala veškerý svůj čas. Pokud toužíte po tom, aby váš vztah vzkvétal a neupadal, nezapomeňte ho neustále obdivovat a podporovat. Lev nelační po úspěšné a dominantní dívce, která by myslela na svou kariéru více než na něj samotného. Žena milující Lva musí rozeznat jeho prohry a nenápadně mu pomoci, Lev neumí požádat o pomoc, na to je příliš hrdý. Pozor na jeho domýšlivost a pýchu, to jsou jeho negativní vlastnosti.


Šťastný život s tímto mužem? Ano, existuje. Zahrňte ho obdivem, buďte vždy upravená a za žádných okolností ho neponižujte. Jaksi si ho nenápadně omotáte kolem prstu, bude vrnět jako malý kocourek.

Žena Lvice

Jak poznáte ženu narozenou ve znamení Lva? Vždy je sexy, půvabná, smyslná a okouzlující. Nerada se mračí, raději se na svět směje. Pokud jste si vyhlídli tuto ženu, zapomeňte na to, že se vám zcela oddá a přizpůsobí se. Jde si svou cestou a neumí prohrávat. Lvice působí jako inteligentní ženy, které vědí, co chtějí. Nestojí o muže, který by se jí podřizoval. Lvice milují chválu, luxus a drahé věci. Ano. Myslí si o sobě, že jsou celebrity a žádají od svého protějšku naprostou věrnost a úctu.

Myslíte si, že ustojíte manýry této ženy, která vás tak uchvátila svou sebejistotou a přitažlivým zjevem? Pokud jste také cílevědomý, připravte se na časté střety povah. Jakmile se do vás Lvice zamiluje, požaduje absolutní věrnost. Pozor, je prudce žárlivá a nesnese konkurenci v lásce. Nemyslete si, že vám ženy narozené ve Lvu odpustí zradu a ponížení, to se stává jen zřídkakdy. Dokonce čekejte pomstu. Pomozte Lvici najít ideální práci, kde se může skvěle uplatnit a najednou budete mít doma spokojenou kočku, která se dokonale postará o rodinu.

Sluneční znamení Lva je zrozeno být středem pozornosti a ve všem vynikat. Jakmile ho ponížíte anebo o něj ztratíte zájem, vypaří se jako pára nad hrncem a také to těžce nese. Lev prahne po vítězství, žije si nad poměry a nespokojí se s průměrností. Pokud se setkáte se Lvem, budete mu závidět jeho sebejistotu a cílevědomost. Pokud toužíte se svým Lvem či Lvicí strávit zbytek života, buďte tolerantní, věrní a zahrnujte je neustále chválou i lichotkami. Jak řekl Voltaire: „Láska je ze všech vášní nejsilnější, neboť útočí současně na hlavu, srdce i tělo.“

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.