Home - Články - Týdenní horoskop 25. - 31. červenec

Týdenní horoskop 25. - 31. červenec

vloženo 23. 7. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 25. - 31. červenec

Nová láska, povýšení v práci, ale i problémy ve stávajícím vztahu. Každý den přináší nové možnosti, co přinese následující týden? Budou se na vás hvězdy usmívat, nebo vám pořádně zavaří? Přečtěte si svůj týdenní horoskop a buďte připraveni!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte před sebou perný týden, který nebude nic moc. Skolí vás nějaká choroba, nebudete stíhat v práci a ani doma, a padnou vám veškeré plány na volný čas. Z toho budete asi nejvíce zklamaní, ale nedá se nic dělat, musíte momentálně hodně odpočívat.

Býk
Vleklá krize mezi partnery už nemá jiné řešení. Musíte se nadobro rozloučit, aby se mezi vámi konečně uklidnili vztahy a oba dva jste mohli jít někam dále - lepší a schůdnější cestou. Dokonce se můžete stát i přáteli, jen nesmíte stagnovat na místě.

Blíženci
Potkali jste zajímavou osobu, která stojí za vaši pozornost nejen proto, že je vtipná a má výrazné charisma, ale vnitřně cítíte, že je to i vaše spřízněná duše. Nechcete to samozřejmě dávat hned najevo, ale přijde vám, že sympatie jsou oboustranné.

Rak
Máte kolem sebe spoustu skvělých přátel, kteří mají o vás zájem a starají se o vaše blaho. Umíte se zabavit za každé situace a proto se na setkání s kamarády vždy těšíte. Vymyslete pro ně nějaké překvapení, například společný víkendový výlet do hor.


Lev
Venuše je v poměrně pozitivním trigonu s vaším znamením, a to má na svědomí poměrně bohatý milostný život. Musíte si přiznat, že si poslední dobou opravdu užíváte. Vedete bohatý společenský život, máte vedle sebe spoustu dobrých přátel. Jen tak dál.

Panna
S finanční sférou to nevypadá dvakrát růžově. Hvězdy osudu vám tento týden radí velice dobře, rozhodně se nepouštějte do žádných investic a ani zbytečně nenakupujte dražší spotřebiče. Určitě tyhle nákupy, ale i další finanční záležitosti počkají.

Váhy
Máte báječný smysl pro humor, který umí ocenit přátelé, ale i náhodní jedinci. Vznáší se kolem vás velmi veselá a pozitivní aura, která k vám umí lidi dokonale připoutat. Veselost a štěstí se k letním prázdninám dokonale hodí, takže jen tak dál.

Štír
Poslední dobou se vám stává, že jste větší část dne naštvaní. Dokáže vás nazlobit opravdu cokoliv a občas máte pravdu a jste plně v právu, ale zbytečně trápíte sebe. Zkuste se nad některé věci povznést a jen nad nimi mávněte rukou. Uleví se vám.


Střelec
V zaměstnání to máte nyní pohodové. Tak nějak jste se na čas letních dovolených připravili a teď už jen doděláváte malé drobnosti. Hned se cítíte líp, když víte, že máte v práci volněji a můžete se věnovat čistě rodinnému životu a letní atmosféře.

Kozoroh
Příliš mnoho svého času jste strávili tím, že jste mysleli na ostatní a jejich blaho. Nyní je čas, aby se to změnilo. Svět není jen o ostatních, ale i o vás a vy si musíte umět ve svém vlastním světě a mezi rodinou a přáteli trochu víc dupnout.

Vodnář
Rodinný život není takový, jak jste si ho občas představovali. Hodně teď na vás kvůli tomu spadá splín a vy se litujete, že něco není podle vašich představ. Takový život ale opravdu není a nyní si musíte uvědomit, že ne vše vyjde a je čas jít dál.

Ryby
Máte před sebou hektické období. Vaše vysněná dovolená se totiž kvapem blíží a spoustu věcí ještě doháníte. Většinou to moc řešíte a jste velcí perfekcionalisté. Musíte mít vše naprosto dokonalé a když se vám to nedaří docílit, tak jste frustrovaní.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.