Home - Články - Láskohled 25. - 31. červenec

Láskohled 25. - 31. červenec

vloženo 22. 7. 2022
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 25. - 31. červenec

Býci tento týden pocítí touhu po prohloubení svých vztahů. Panny, věnujte se více svému partnerovi. Přece o něj nechcete přijít! S láskou je to jako na houpačce, to koncem července pocítí především Střelci. Podívejte se i na váš LÁSKOHLED!

sdílet článek na facebooku

Beran
Problémy ve vztahu vám nyní doslova přerůstají přes hlavu. Opravdu to nemáte v partnerství jednoduché a i když je těžké si to přiznat, tak s touto krizí už si snadno neporadíte.

Býk
Nezadaní Býčci, mějte se na pozoru! Poslední dobou vám hvězdy našeptávají, že se kolem pohybuje osoba, která má s vámi hodně společného a zároveň je to vaše spřízněná duše.

Blíženci
Máte za sebou velice náročné období, které vám vzalo kus duše i nervů. Na druhou stranu jste se hodně změnili a rozhodli jste se žít jinak, což vám nyní přináší nové možnosti.

Rak
Výrazný vliv Venuše zapříčiní, že velice brzy potkáte svou vysněnou lásku, která vám kompletně změní život, za což budete tomu druhému vděční. Je to prostě člověk přesně pro vás.


Lev
Poslední dobou už nemáte na svého protějška náladu a ani se s ním nechcete bavit. Už vás hodně často zklamal a vy si nechcete kazit náladu jeho problémy. Máte každý už svůj život.

Panna
Jste příliš zaneprázdněni prací a dalšími povinnosti ohledně léta a dovolené, že na lásku nemáte ani pomyšlení. Věnujete se jiným věcem a váš protějšek vám to teď dost vyčítá.

Váhy
Jste už nějakou dobu šťastně zamilovaní a doslova překypujete energií, pozitivitou a zamilovanost z vás jen čiší a prospívá vám. Jen si to užívejte plnými doušky, zasloužíte si to.

Štír
Vaše láska k partnerovi už dávno vyprchala, a pokud budete i nadále zůstávat ve vztahu jen z prostého zvyku, tak poté bude odchod, který stejně přijde, daleko náročnější pro oba dva.


Střelec
Potkáte velice vášnivého a osobitého jedince, se kterým budou večery stát za to. Tato osoba se ale nechce ani trochu vázat a častější schůzky rychle odmítne. Má jiný styl života.

Kozoroh
Máte vedle sebe sice spolehlivého jedince, který se umí o rodinu postarat, ale celkové partnerství je pro vás doslova utrpením a ani nevíte, proč v takovém životě vůbec setrváváte.

Vodnář
Váš nový idol se ani trochu nelíbí kamarádům a rodině. Nechápete, kde je problém, ale možná jen máte příliš hluboko nasazené růžové brýle, které si odmítáte sundat. A to je chyba.

Ryby
Potkali jste svoji spřízněnou duši, a to je jenom dobře. Ne každý má takové štěstí jako vy! Musíte být momentálně v osobním životě velice spokojení a je vidět, že vám láska prospívá.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.