Home - Články - Láskohled 1. - 7. srpna

Láskohled 1. - 7. srpna

vloženo 29. 7. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 1. - 7. srpna

Prázdninové lásky jsou pověstné. Pokud jste zatím žádnou nenašli, ještě pořád máte čas. Stejně tak je čas užít si léto se svým partnerem. Takže jestli jste to až dosud zanedbávali, vydejte se na pěkný výlet do přírody. A nemusí jít o cizinu, krásně je i u nás. Tak nechte svou lásku rozkvést!

sdílet článek na facebooku

Beran
Protějšek bojkotuje veškeré společné aktivity. Trochu vás to mrzí, protože byste rádi trávili čas i jinak, než doma na pohovce. Už si začínáte myslet, že tento vztah pro vás není.

Býk
Váš momentální vztah není zrovna procházka růžovou zahradou a vy si to dobře uvědomujete, ale nemáte dost odvahy si to přiznat. Jedná se o velký krok, který ale musíte udělat sami.

Blíženci
Blížence potká v tomto týdnu velká láska. Už delší dobu je něco na spadnutí, ale až nyní se to konečně vykrystalizuje do nějaké svébytné podoby, která vám bude oběma vyhovovat.

Rak
V osobním životě momentálně zažíváte velkou romantiku a vzájemnou harmonii, kterou si naplno užíváte. Musíte se sice potýkat s odlišností povah i zájmů, ale o to je to zajímavější.


Lev
Jste pni energie a elánu, která je doslova nakažlivá. I díky tomu jste atraktivní pro opačné pohlaví a nemáte nouzi o přátele ani obdivovatele, kteří by vám snesli modré z nebe.

Panna
Máte vedle sebe někoho, kdo je velice sobecký a myslí jen na sebe. To se vám samozřejmě nelíbí, ale když tuto osobu konfrontujete s pravdou, tak se setkáte se zlostí a manipulací.

Váhy
Už delší dobu přemýšlíte nad tím, že by to chtělo změnu. Nejste ve svém vztahu vůbec spokojeni a ani jeden nechcete udělat velký radikální krok, ale bez něj to bohužel nepůjde.

Štír
Vedete velmi aktivní a společenský život. Není tedy divu, že nemáte nouzi o nová setkání, či dokonce návrhy na intimnější schůzky. Jste momentálně ve svém životě velmi spokojeni.


Střelec
Ve svém okolí máte jedince, který o vás intenzivně projevuje velký zájem. Vy se zpočátku celkem úspěšně bráníte, ale časem podlehnete jeho lichotkám, ale i vzájemnému jiskření.

Kozoroh
Dlouhodobé svazky se potýkají s problémy, které není lehké vyřešit. Možná se budete muset obrátit na pomoc odborníka nebo nějakého mediátora, který vám pomůže pracovat s emocemi.

Vodnář
Potkali jste nového jedince, s kterým si rozumíte. Postupem času ale začínáte poznávat jeho negativní stránky, které se vám nelíbí a některé jeho názory jsou pro vás nepochopitelné.

Ryby
Poslední dobou vás láká nevšední dobrodružství, které vám přinese radost do života a možná i nějakou novou letní lásku. Hvězdy osudu jsou vám v tomto ohledu příznivě nakloněny.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.