Home - Články - Čínský horoskop na týden 8. - 14. dubna

Čínský horoskop na týden 8. - 14. dubna

vloženo 7. 4. 2019
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 8. - 14. dubna

Přichází týden plný výzev a možností k zásadním životním změnám. O jaké změny půjde? Pokud cítíte, že vás v některých záležitostech tlačí kamínek v botě, je třeba se kamínku zbavit. A to přesto, že může jít o opravdu zásadní krok. Nebojte se tento krok učinit, sil na to máte dostatek a odměna bude stát za to!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Jak začne druhý dubnový týden pro zrozence Krys? V pracovním životě náročně. Hrozí častější výměny názorů s kolegy i nadřízenými, z nichž byste rozhodně nevyšli vítězně. Raději se věnujte sólo povinnostem a vyhýbejte se… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Buvol symbolizuje sebejisté zvíře, které si dokáže razit cestu bez ohledu na okolní nepřízeň. Stejné to bude i v případě jeho lidských svěřenců. Ti prožijí týden přesně podle svého gusta. Nehodláte se nikomu podřizovat a pokud se… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Tygry čeká náročný týden, kdy si chvilku neodpočinou. Tedy s výjimkou víkendu, který hvězdy nechávají z velké části ve vaší režii. Kvůli práci nemáte čas na lásku, což se ukazuje jako kámen úrazu. Snažte se miláčkovi dávat najevo své city… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zajíce ve druhém dubnovém týdnu dožene jarní únava. Ne že by vám snad chyběly fyzické síly, ale do ničeho se vám nechce. Schází vám elán, a tak byste se nejraději skryli před celým světem. Odsouvat povinnosti na později vás ale může… ČTĚTE VÍCE!


CÍTÍTE VE ŽIVOTĚ NEJISTOTU?
Pomohu vám dát vše do pořádku! Nabízím precizní poradenství! Provádím vklad karet, Feng-Shui, I - Ťing i Numerologii. T. 906 701 701. Vaše Karmen


Drak
Potíží tohoto týdne je přílišné očekávání, které Draci kladou na sebe i na okolí. Ne každému se to bude líbit, proto hrozí častější spory. Uvědomte si, že nejste v pozici, kdy byste mohli druhým zasahovat do života. Zkuste se na věc… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, v nadcházejícím měsíci hraje Luna na vaše nervy jako na struny. Bojujete se změnami nálad, které nemají opodstatnění. Zatímco nejbližší to vezmou jako fakt, vy se s touto nepříjemností nemůžete vypořádat. Recept na zklidnění… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Štěstí se vás v tomto týdnu drží za kopýtko! Máte po svém boku dva velmi vlivné vesmírné hráče, láskyplnou Venuši a energický Mars. Díky nim je zesíleno vaše osobité kouzlo a můžete si vybírat, s kým strávíte večer. Ačkoliv nemáte o… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Jarní úklid se dotkne nejen šatníku Koz, ale také jejich soukromého a pracovního života. Všechno přežité a nepříjemné chcete nechat za sebou a hvězdy vám přitakávají. Díky nim vám nechybí odhodlání, abyste se zbavili nejrůznějších… ČTĚTE VÍCE!

TAROT OSOBNOSTI ukazuje, jaké máte nadání a schopnosti, čím Vás sudičky obdarovaly a v jakých profesích byste svůj talent uplatnili. Dozvíte se o svých pocitech a vnímavosti, taky o tom, jak jste na tom v mezilidských vztazích. Porozumějte svému nitru a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Opice
Ačkoliv jsou opice zvířata, která žijí ve smečce, lidští jmenovci do poloviny dubna raději spoléhají sami na sebe. Závazky vás děsí a dokonce zvažujete, zda se jich nevzdat. V lásce, ale také rodině nebo kariéře se vyhněte unáhleným… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Kohouti mohou v těchto dnech podcenit rozmary jarního počasí. Aprílové přepršky by vás mohly zastihnout nepřipravené a hrozí zbytečným nachlazením. Sluníčko má sílu, ale sezení na mezi ještě o pár týdnů odsuňte. Také se zaměřte na utužování… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Do poloviny týdne se zrozenci Psa zaměří na utužování zdraví. Cítíte, že by si organismus po zimě zasloužil servisní prohlídku, jakou pravidelně dopřáváte plechovým mazlíčkům. Vesmír vybízí k pravidelnému pohybu a změně životosprávy. Nevymlouvejte se… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Tématem týdne je láska! Nezadaní Vepři potkají ve společnosti člověka, se kterým si báječně rozumíte. Pojítkem bude vaše oblíbené volnočasová aktivita. Jestliže se svému hobby nevěnujete, rozhodně byste ho měli oprášit. Nebo vás snad láká… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.