Home - Články - Týdenní horoskop 25. - 31. března

Týdenní horoskop 25. - 31. března

vloženo 23. 3. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 25. - 31. března

Vykročte do nového pracovního týdne pravou nohou! S týdenním horoskopem sestaveným profesionální astroložkou vás nic nezaskočí! Čtete hned, co čeká vás?

sdílet článek na facebooku

Beran
Objevíte v sobě nečekanou sílu, abyste zvládli nepřízeň osudu, která na vás momentálně dolehla. Vaše vnitřní síla je skoro až neuvěřitelná a vy si najednou uvědomíte, že s pozitivním přístupem a racionálním smýšlením dokážete i nemožné záležitosti.

Býk
Usměje se na vás štěstí zejména ve finančních záležitostech. Pokud jste s penězi měli poslední dobou trochu problémy, tak najednou se vše v dobré obrátí. Podaří se vám opravdu výhodná investice a vy tak můžete trochu popustit uzdu v nákupním centru.

Blíženci
Po dlouhé době se vám stane, že nemáte plán. Nevíte co dělat o volnu po pracovní době, ale ani netušíte, co si počít s nadcházejícím víkendem. Trn z paty vám vytáhne dávný kamarád, který vás pozve na zábavný víkend někde na horách, čehož využijete.

Rak
Harmonie zavládne v domácím prostředí. Radost vám dělají zejména vaše ratolesti. Nejen, že jsou úspěšní, ale rovněž s nimi máte obdivuhodný vztah plný lásky, harmonie a pochopení. Děti se vám nebojí svěřit i ty největší tajemství, ale také obavy.


BUDETE V NOVÉM PRACOVNÍM KOLEKTIVU OBLÍBENÍ? Ráda vám odpovím! Pro přesný výklad používám kyvadlo! Zavolejte mi na tel. č. 906 701 701. Kartářka Monika



Lev
K nepochopení může dojít zejména na poli milostném. Se svým protějškem si nerozumíte v žádné oblasti života a narážíte jen na samé problémy. Už vás to ani nebaví řešit, tak se na to vykašlete. Však ono přijde příznivější období, musíte jen počkat.

Panna
Tento týden dávejte obzvlášť pozor na své zdraví, nebo na zdraví někoho z rodiny. Počasí sice už vypadá tepleji, ale není radno ho podceňovat. Špatně rozhodně neuděláte pokud si dáte nějaký jarní detox organismu. Posílíte tím svou oslabenou imunitu.

Váhy
Pozitivní působení Venuše zaznamenáte zejména v mezilidských vztazích. Ty budou tento týden láskyplné a plné harmonie. Vyražte se svým miláčkem o víkendu někam za romantických dobrodružstvím a udělejte za tímto skvělým týdnem parádní sladkou tečku.

Štír
V rodině jsou momentálně vztahy dost napjaté. Nemáte náladu na některé členy a taky to dáváte dost najevo. Už vás nebaví hrát povrchní divadýlko a přetvařovat se. Prostě vám tento jedinec pije krev a vy se odmítáte přizpůsobovat jeho malichernostem.

TAROT OSOBNOSTI ukazuje, jaké máte nadání a schopnosti, čím Vás sudičky obdarovaly a v jakých profesích byste svůj talent uplatnili. Dozvíte se o svých pocitech a vnímavosti, taky o tom, jak jste na tom v mezilidských vztazích. Porozumějte svému nitru a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Střelec
Váš životní styl se příliš neslučuje s tím, co od vás požaduje náročnější strana vaší rodiny. Mají stále tendenci vám mluvit do života a vás to začíná unavovat. Máte chuť jim pěkně od plic říct, co si o jejich snobském a arogantním chování myslíte.

Kozoroh
V práci nejste příliš spokojeni. To se odráží nejen na vašich výkonech, ale také na osobním životě a náladě. Pokud tento stav trvá již delší dobu, bylo by lepší pouvažovat o změně. K lepšímu se to totiž rozhodně neobrátí a vy se budete v práci trápit.

Vodnář
Momentálně jsou vám hvězdy nakloněny zejména v pracovním prostředí. Tento týden budete přímo excelovat. Vaše pozitivní nasazení přinese kýžené ovoce a vy se budete vyhřívat na výsluní úspěchu. Rovněž nyní budete plně rozvíjet své pracovní schopnosti.

Ryby
Ve finanční sféře vás tento týden provází skutečná radost. Penízky vám vůbec nemizí z účtu. Dokonce se vám podaří i výhodná investice, která bude mít na vaší peněženku, ale i bankovní konto, dlouhodobý účinek. Tento stav vám vydrží až nečekaně dlouho.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.