Home - Články - Čínský horoskop na týden 6. - 12. červen

Čínský horoskop na týden 6. - 12. červen

vloženo 5. 6. 2022
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 6. - 12. červen

Krysy i Buvoli se budou v následujících dnech zaměřovat hlavně na svou kariéru a těžit budou ti, kteří svému cíli věnovali dlouhodobě energii a zaujetí. Draci nebo Zajíci se budou zabývat rodinnými záležitostmi. Jak se bude dařit? Čtěte dál!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Myšlenky na kariérní růst nepřichází ve vhodnou dobu. Momentálně mají Krysy za úkol vychutnávat teplé počasí a nabírat síly na další období. Pokud chcete pracovat na svém rozvoji, zaměřte se na nejrůznější kurzy a… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Po celý týden si vychutnáváte obdivné pohledy a komplimenty. Singles Buvolové jsou v sedmém nebi a v milostném životě si nestanovují žádné hranice. Zadaní musí být o poznání opatrnější, protože miláček má … ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Do plavkové sezóny se chcete ještě trochu zkrášlit, a tak v tomto týdnu soustředíte pozornost na svůj vzhled. Přemýšlíte o změně účesu a pořizujete nové svršky do šatníku. Zadaní Tygři se také hodně zaobírají situací… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
O věcech až příliš přemýšlíte a chcete mít všechno dokonalé. To vás stojí ohromné úsilí. Není divu, že vám v polovině června dochází energie i nadšení. Velkou pomoc představuje Venuše, která se snaží harmonizovat… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, pokud toužíte po lásce, je třeba vykřesat ze sebe větší iniciativu. Čekat na zázrak se bohužel nevyplatí. V koutě si vás nikdo nevšimne a kamarádi vám nikoho nedohodí. Místo toho žijte společensky a… ČTĚTE VÍCE!

Had
Nacházející týden slouží k tomu, abyste na chvíli zpomalili a načerpali nové síly. Potřebujete si spoustu věcí ujasnit, což v hektickém programu nejde. Navzdory tomu se neuzavírejte přes světem, protože ve společnosti vás… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Kariéra Koní vzkvétá a ruku v ruce s tím jde možnost vydělat si slušné peníze. Prémie se vám budou v nadcházejícím období dovolených hodin. Navzdory tomu nezapomínejte, že zaměstnání není všechno a doma na vás … ČTĚTE VÍCE!

Koza
Mezilidské vztahy jsou v první půli června ošemetné. Především v pracovních a obchodních záležitostech si udržuje profesionální odstup. Někdo by mohl profitovat z vašeho neštěstí. Všímejte si dobře reakce lidí… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Samostatnost vám zaručuje hladký průběh všech aktivit, do kterých se v tomto týdnu pustíte. Jakmile byste chtěli spoléhat na pomoc někoho druhého, situace se zkomplikuje. Znát je to především v zaměstnání, kde kolegové… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Až do poloviny měsíce nebude nouze o vášnivé okamžiky a nezapomenutelné zážitky. Erotika je vaším hnacím motorem, díky kterému máte o dobrou náladu postaráno. Jste neuvěřitelně přitažliví, proto i singles mají… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Romantická atmosféra pokračuje a zrozenci Psa doceňují kvality stávajícího partnera. Ani singles si nemusí stěžovat. Venuše ukazuje, že příležitostí k seznámení vás v tomto týdnu čeká celá řada. Žijte společensky a… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, nadcházející dny věnujte péči o sebe sama. Potřebujete se dát psychicky dohromady a získat nadhled nad stávající situací. Za nepříjemnosti na partnerském poli stojí Venuše v opozici. Počítejte s častějšími… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.