Home - Články - Týdenní horoskop 6. - 12. červen

Týdenní horoskop 6. - 12. červen

vloženo 4. 6. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 6. - 12. červen

Někdo si bude tento týden užívat pozornosti okolí, jiný zase bude raději sám. Co vám přichystal tento týden? Co hvězdy přisuzují zrovna vám? To vám přinášíme v novém týdenním horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Nemáte momentálně moc dobrou náladu. Padla na vás únava, rozčilují vás kamarádi, kteří si vám stále stěžují se svými problémy a zejména doma nevládne příliš harmonická atmosféra. Máte totiž pocit, že doma nic nestíháte a jste čím dál tím víc ve stresu.

Býk
Konečně se vám podařilo získat si pozornost někoho, o koho jste velice stáli. Daná osoba má své velké výhody a plusy. Je hodně temperamentní a dokáže pozvednout náladu doslova všem ve svém okolí. Přesně takovými lidmi se momentálně chcete obklopovat.

Blíženci
Nemáte moc peněz na rozdávání. Poslední dobou si vaše bydlení, či auto vyžádalo celkem dost oprav a vaše úspory se začaly tenčit. Pokaždé když jste se snažili si zase naspořit něco navíc, tak opět došlo k nečekaným výdajům a takhle je to pořád dokola.

Rak
Momentálně se vám nedaří vycházet se svým nadřízeným. Neustále se nad něčím dohadujete a v mnoha ohledech máte na věci jiný názor. I atmosféra ve firmě je kvůli tomu mírně narušená atmosféra a kolegové si o vás šuškají na chodbách, což je nepříjemné.


Lev
V rodině dojde k nepříjemné situaci a hádce. Všichni po vás chtějí znát váš názor, ale pravda je taková, že se vám vůbec nechce do tohoto sporu vměšovat. Máte za to, že každý má svou pravdu a vy byste svým názorem ještě více rozdmýchali tyto jiskry.

Panna
V mnoha ohledech se držíte při zemi. Pokud jde o společenský život, tak si umíte vyhodit z kopýtka. Jste velice zábavní a umíte pobavit i své okolí. Jako kamarádi jste skvělí a umíte si získat pozornost okolí, ale ve vážných situacích se umíte krotit.

Váhy
Poslední dobou vám přijde, že máte opravdu hodně starostí a ty vám pomalu ale jistě začínají přerůstat přes hlavu. To se vám nelíbí, protože tlak je pro vás náročný a vy se po psychické stránce necítíte zrovna nejlíp. Chtělo by to životní restart.

Štír
Venuše je ve výrazné opozici s vaším znamením a může vám způsobit nemalé problémy v osobních vztazích. Váš protějšek je momentálně velice náladový a své negativní emoce samozřejmě přenáší i na své okolí. To se vám ani trochu nelíbí a konfrontujete ho.


Střelec
Ve vašem okolí se pohybuje zvláštní osoba, ke které nemáte důvěru. Daný jedinec je velice negativní a celkově kolem sebe šíří prapodivnou atmosféru. Navíc vám přijde, že se tento člověk nechová upřímně a má nějaké velké a možná i temné tajemství.

Kozoroh
Měli byste si dát pozor zejména na své zdraví. Buďte k sobě upřímní. Poslední dobou jste na sebe celkem kašlali a váš životní styl tomu v mnohém odpovídal. Měli byste si najít trochu více času na sebe, své koníčky, ale i péči o svou mysl a tělo.

Vodnář
Jste poslední dobou až příliš zaneprázdnění prací, že vám někdy přijde, že nemáte tolik času na rodinu, kolik byste skutečně chtěli. Vedení firmy navíc v mnohém spoléhá na vaši zodpovědnost, ale i vysoké nasazení a nebere ohled na vaše rodinné poměry.

Ryby
Někdo z rodiny vás hodně naštval. Pokaždé, když daného člověka chcete navštívit, tak si hledá nějaké důvody, proč mu zrovna tento termín nevyhovuje. Jeho momentální výmluva je ale natolik hloupá, že vám to až přijde směšné. Naštěstí se nechcete hádat.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.