Home - Články - Letní tarotový horoskop lásky 2022

Letní tarotový horoskop lásky 2022

vloženo 1. 6. 2022
čas čtení: 10 minut

Letní tarotový horoskop lásky 2022

Která znamení si v létě užijí největší vášeň? A kdo se zamiluje? Tarot ví, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Devět mincí
vám věští hojnost a spokojenost v lásce. Společně s milovaným protějškem si můžete užít skvělou dovolenou a v ničem se neomezovat, můžete si dopřát všechno, po čem zatoužíte. Ale to neznamená, že si zas tak moc potrpíte na luxus, důležitější je, že můžete být spolu a že vám vůbec nic nechybí. Klidně vás bude bavit i jen tak lenošit doma nebo na chalupě a dopřát si trochu smyslné romantiky. A proč si neudělat radost třeba tím, že čas od času vyzkoušíte nějaký zajímavý nový recept nebo si pořídíte nějakou specialitu, kterou si běžně nekupujete a klidně vám nahradí pocit z exotické dovolené v pohodlí domova a blízko vlastní ložnice. Láska přece prochází žaludkem! A pokud jste dosud nezadaní, můžete se těšit, že se to brzy změní. Léto má pro vás Berany zkrátka v záloze jen samé dobré zprávy! Tak si ho užívejte naplno, protože si s ničím nemusíte dělat starosti a všechno bude klapat!

Býk
Karta Eso mincí
slibuje bohatou a velkorysou dovolenou s vaším partnerem. A pokud zatím žádného nemáte, vaše úspěchy vám ho jistě přitáhnou, protože se budete mít čím pochlubit! Jen pozor, ať mu nepřipadá sexy pouze vaše bankovní konto, ale i vaše osoba! Můžete si vybírat, zájemců bude dostatek! A proč být zbytečně skromný, když si můžete najít někoho, kdo je kromě všech ostatních svých dobrých vlastností ještě navíc solidně finančně zajištěn! Ještě lépe si však užijí léto zadaní Býci, protože pro vás to bude skutečně velká pohoda! Dobré zprávy z finanční sféry vám umožní v létě úplně vypnout a maximálně se věnovat svojí drahé polovičce nebo rodince, pokud máte děti. Ale taky si někdy zasloužíte dát je někomu na hlídání a udělat si romantický večer! Opět platí, že finance si na to bez problémů najdete. A tam, kde je hojnost a nejsou starosti, může láska vzkvétat, takže to bude celkově velmi dobré období!

Blíženci
Karta Rytíř holí
vám do života přináší novou milostnou vášeň, nebo u nezadaných dokonce i žhavou a vášnivou zamilovanost! Neudržíte se jen tak snadno na uzdě a na všechno budete spěchat, bude to zkrátka celé hodně divoké! Naštěstí si v tomto s protějškem hezky padnete do noty a letní láska se může začít! Zadaní Blíženci se však taky mohou těšit na pořádně ohnivé léto! Znovu ve vašem vztahu vzplane pořádná vášeň a bude to jen tak jiskřit! Ale trošku pozor, protože celkově budete mít docela horké hlavy, tak ať se nepohádáte kvůli nějaké hlouposti! Taky vás bude bavit společně si užívat dobrodružné letní zážitky a vychutnávat si tuto krásnou roční dobu naplno. Energie vám zkrátka chybět nebude, a bude to skvělý pocit být součástí takové akční dvojky. Jistě sklidíte i obdiv svých společných přátel, se kterými se o své zážitky rádi podělíte a uděláte na své okolí skvělý dojem, jak vám to spolu dobře ladí a kolik toho zvládnete!


Rak
Karta Svět
je přímo úžasná a slibuje vám dořešení všech starých partnerských problémů, spokojené uzavření starých záležitostí, spokojenost a velkou radost! Společně se svojí láskou budete mít důvod k oslavám a některé záležitosti, které jste spolu v posledním období řešili, se uzavřou ještě před obdobím dovolených – ať už se to týká vašeho vztahu jako takového, nebo třeba vašeho bydlení, společných rodinných záležitostí a tak podobně. Léto se ponese ve znamení bezstarostnosti a budete si užívat velmi spokojené období vašeho vztahu. Na dovolené se však již začnete pomalu zamýšlet nad tím, co společně podniknete a vymyslíte do budoucna, když se vám teď tak hezky otevírají nové možnosti. Nezadaní Raci se taky mají na co těšit! Tarot vám slibuje, že konečně najdete svoji velkou lásku! A pokud jste se doposud snažili dořešit nějakou starou zamilovanost nebo rozpadající se vztah, teď to konečně uzavřete a posunete se kupředu!

Lev
Karta Královna mečů
vám slibuje nádherné a zamilované léto plné něžné lásky a romantiky! Pro nezadané Lvy to znamená že si konečně k sobě někoho najdete, a bude to člověk velmi přítulný a láskyplný! Žádné rychlovky, teď si to užijete hezky romanticky a budete se snažit navzájem naladit na pocity toho druhého. Bude to velmi příjemné a takovou jemnost lásky si budete náležitě vychutnávat. Něco podobné však platí taky pro zadané Lvy a pro váš partnerský vztah. Letní volno a pohoda vám konečně umožní věnovat se jeden druhému naplno a dopřát si to, na co jindy není čas. Potěší vás drobné dárečky, které si navzájem budete jen tak bez nějaké speciální příležitosti vyměňovat, užijete si například vzájemnou erotickou masáž, dovolenou ve wellnessu nebo klidné společné lenošení na pláži na sluníčku. Bude to zkrátka moc fajn léto, které vás s vaším protějškem ještě víc sblíží a přinese vám zážitky, které prohloubí váš vztah!

Panna
Karta Páže holí
prozrazuje, že svůj milostný vztah budete rozvíjet postupně a opatrně, ale zároveň s dostatečnou dávkou energie a nadšení, protože přesně víte, po čem toužíte – a zároveň víte i to, že lepší bude nikam nespěchat! To platí jak pro partnerské záležitosti zadaných Panen, tak i pro nové známosti vás nezadaných. Léto je dlouhé a krásné a budete mít dostatek volného času užít si romantické chvilky ve dvou, tak proč tlačit na pilu, když nemusíte. Odměnou vám bude harmonicky se rozvíjející vztah plný nových nápadů a motivace společně něco podniknout, naplánovat si do budoucna zajímavé věci. Bude vás bavit ve volných a pohodových letních chvílích společně spřádat plány, třeba o společném podnikání, stavbě domu, cestě kolem světa, nebo třeba jen o tom, co zajímavého společně podniknete o dalším víkendu. Můžete se tedy těšit na léto plné společných zážitků v pohodovém vztahu plném porozumění!


Váhy
Karta Dvě mince
je poslem příjemných změn ve vašem partnerském životě! Nuda a stereotyp vám toto léto rozhodně nehrozí, právě naopak, můžete se těšit na spoustu nových podnětů a zážitků. Možná se něco změní v životě a práci vašeho partnera, možná v tom vašem, a možná taky v životech vás obou! Je pravda, že z některých novinek budete mít zpočátku docela obavy, ale to se rychle utřese a budete naopak rádi, že se věci konečně hýbou kupředu. Léto bude pro vás jako dvojici spíš aktivní a akční, pořád budete něco dělat a něčím se zabývat, žádné velké lenošení na dovolené. Ale bude vás to bavit! Nezadaným Váhám se zpočátku věci trochu zamotají a některé události trochu změní vaše priority při hledání partnera. Nemusíte se přece zas tolik upínat na svůj starý ideál, třeba si budete více rozumět s úplně jiným typem člověka. Ale to nezjistíte, dokud nevyzkoušíte. Tak si dovolte trochu vybočit ze starých seznamovacích zvyklostí!

Štír
Karta Páže mincí má pro vás skvělou správu hlavně v tom případě, že patříte k lidem, pro které je partnerský vztah hlavně o rodině, a toužíte toto s protějškem sdílet. Jestliže jste zatím sami, najdete v létě skvělého člověka, se kterým si můžete plánovat krásný domov a rodinný život, protože to budete myslet oba vážně a snadno se naladíte na stejnou vlnu. Zadaným Štírům, a hlavně Štírkám, věští tarot velkou šanci na příchod potomka, doufejme, že vítaného! Takže se můžete těšit na hezké novinky! Ale pokud těhotenství není zrovna to, po čem vaše srdce prahne, pak vězte, že tato šance zde stejně je, a podle toho se chovejte. Totiž, opatrně, a pozor na náhodné známosti! Nechcete si z dovolené odvézt zrovna takovýto suvenýr! Pro většinu zrozenců ve Štíru však bude toto léto v lásce velmi příjemné, slibné a rozhodně se máte na co těšit! Přichází čas pro spolehlivé a stabilní partnerství s perspektivami do budoucna!

Střelec
Karta Blázen
je příjemnou a veselou kartou plnou bezstarostnosti a radosti! A to je věštba pro léto jako stvořená! Co kdybyste konečně přestali brát lásku a vztahy zas tak smrtelně vážně a zapojili do hry svoji dobrodružnou a hravou střeleckou povahu? Nejvíc ze všeho vás bude bavit sdílet s partnerem báječné letní zážitky, cestovatelská dobrodružství, výlety do přírody nebo sportovní vyžití. To vám přinese nezapomenutelné společné zážitky, ať už jste spolu dlouho nebo se jedná o novou známost, či snad dokonce letní flirt. Naopak, vůbec nebudete mít náladu na sáhodlouhé debaty o tom, jak si třeba společně zařídíte bydlení nebo jestli byste snad chtěli nový přírůstek do rodiny. To jsou na vaši letní bezstarostnou náladu příliš odpovědné a dalekosáhlé otázky, které teď zkrátka půjdou mimo vás. Chcete si užívat léto tady a teď, se svojí láskou, vášnivými večery a se vším, co k letní sezoně zkrátka patří!


Kozoroh
Karta Císařovna
naznačuje, že v centru vaší pozornosti se teď bude nacházet rodina a domov. To ovlivní i váš milostný a partnerský život, protože je pro vás důležité, aby byl váš partner spolehlivý a choval se jako rodinný typ. Na oplátku se může těšit na vaši péči a spoustu pozornosti, svoji milou polovičku si budete s radostí hýčkat. Společnou dovolenou samozřejmě nepohrdnete, ale raději byste si vybrali něco klidného a pohodového – a pokud s vámi pojedou i děti, platí to dvojnásob! Na žádné hektické poznávací zájezdy ani namáhavé horské výšlapy vás váš protějšek nepřemluví. Raději si uvařit společně dobrou večeru v pohodlí apartmánu u moře. Pokud jste nezadaní, pak se jednoznačně budete rozhlížet po domácky a rodinně založeném protějšku, a na toho pravého si rádi počkáte! Možná však ani nebudete muset čekat dlouho, protože tarot vám slibuje, že někoho takového snadno toto léto okouzlíte!

Vodnář
Karta Čtyři mince
ukazuje, že máte trochu obavy vzdávat se svých jistot a zavedeného způsobu života ve prospěch milostných dobrodružství. To je pro vás Vodnáře poměrně nezvyklé, protože většinou jste za každou legraci a představa stereotypního života vás děsí. Těžko říct, jestli je za tím intuice nebo spíš síla zvyku, ale pravděpodobněji to druhé. Pokud jste nezadaní, už jste si docela zvykli, že si svůj život organizujete po všech stránkách sami a tuto svobodu si nadevše ceníte. Musela by to být skutečně obrovská zamilovanost, abyste se toho vzdali. Zadaní Vodnáři zas nebudou mí chuť příliš riskovat při plánování společné dovolené. Tentokrát bude mít váš protějšek o hodně dobrodružnější náladu než vy. Nejvíce ze všeho budete mít náladu na domácí letní pohodu a menší romantické výlety, žádný cestovatelský stres. A za ušetřené peníze si navíc můžete pořídit třeba něco hezkého do společné domácnosti.

Ryby
Karta Eso holí
vám přináší mocnou energii vášně, která naplní váš život radostí a nadšením. Ano, je dosti pravděpodobné, že nezadané Ryby se ohromně zamilují! Ale počítejte s tím, že to klidně může být nakonec jen letní láska, která sice udeří jako hrom, ale stejně rychle vyprchá. Nebo možná taky ne! Ale to řešte až na konci léta, v první řadě si užijte krásné společné zážitky plné vášně, jiskření a dobrodružství. O tom to přece celé je! Zadané Ryby to budou mí ještě lepší, protože do vašeho vztahu se opět vrátí jiskra, a to ještě jaká! Léto vám prospěje a užijete si spolu krásné zážitky, které vás sblíží! A možná se nadchnete i pro nějaké nové společné nápady a plány, na jejichž vymýšleni teď konečně budete mát čas. Tak si vychutnávejte léto plnými doušky a užijte si všechno krásné, co vám nabízí. Je skvělé, že to budete mít s kým sdílet a že budete s vaším protějškem naladěni na stejnou vlnu plnou energie!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.