Home - Články - Čínský horoskop na týden 30. květen - 5. červen

Čínský horoskop na týden 30. květen - 5. červen

vloženo 29. 5. 2022
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 30. květen - 5. červen

Jedno čínské přísloví říká, že i cesta dlouhá tisíc mil začíná prvním krokem. Nebojte se udělat ten osudový první krok spolu s novým čísnkým horoskopem!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na konci měsíce vás intuice sama navede na správnou cestu. Tušíte, že s některými záležitostmi je na čase se rozloučit. Už nefungují, nebo vám nepřináší pocit štěstí. Během pracovní části týdne se soustřeďte… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, na přelomu května a června se pokuste o větší aktivitu. Přemýšlíte o nesmrtelnosti brouka, což nadělá víc škody než užitku. Potřebujete přinést do života svěží vítr a přestat se nudit. Vyzkoušejte… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Vychutnáváte si nádherné postavení Venuše, která vás bude po celý týden zásobovat těmi nejkrásnějšími okamžiky. Abyste je mohli prožít naplno, chraňte své zdraví. Extrémně citlivé zažívání nesnese žádné… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Na konci května můžete z velké části ovlivnit dění kolem sebe díky svému pozitivnímu přístupu. V zaměstnání si stanovte reálné cíle a nečekejte, že se stane zázrak a všechny starosti vyřeší za vás. Hvězdy slibují… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Zrozenci Draka vstupují do týdne, který je zasvěcený komunikaci. Počítejte s tím, že vyloží karty na stůl a vyžaduje naprostou otevřenost. Zejména ve vztazích vsaďte na upřímnost, protože vás může zásadně… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, samotné Slunce směřuje své paprsky k vašemu znamení, abyste ve svém životě mohli udělat konečně pořádek. Pustíte se do organizace domácnosti a vymyslíte systém, který by mohl fungovat pro celou rodinu. Chcete… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Pokud si chcete ušetřit společenské faux-pas, pořiďte si kalendář a zapisujte do něj všechna důležitá jubilea. Pamatujete si ještě na výročí prvního rande nebo narozeniny všech členů rodiny? Zapomenout dárek by… ČTĚTE VÍCE!

Koza
I když jsou prázdniny až za měsíc, vesmír vám dopřává oddechový období s předstihem. Je třeba načerpat síly na něco zásadního! Nastavte se na odpočinkovou notu a nikam nespěchejte. Velký vykřičník se… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Červen práskne do koní a připraví pro Opice aktivní program. Nevyhnete se cestám, i když mohou narušit původně plánovaný program. Zavčas zkontrolujte platnost všech dokladů i technický stav vozidla, abyste… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Momentálně jste ve skvělé kondici! Překypujete dobrou náladou a vaše životní tempo zvládne ustát jen málokdo. Ve volném čase rozšiřte své obzory v oblasti sportu. Konečně můžete vyzkoušet aktivitu, na níž vám dříve… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Na začátku června dokážete prosazovat své zájmy. Nebojíte se nazývat věci pravými jmény a k realizaci svých záměrů používáte ostřejší lokty. Víte, že vaše nápady jsou skvělé a originální, nezaslouží si… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Psi, nechce se vám opouštět komfortní zónu a kvůli tomu vám mohou uniknout zajímavé příležitosti. Prosperující Jupiter vybízí k tomu, abyste se nebáli vyzkoušet něco nového. Pusťte se do odvážných… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.