Home - Články - Týdenní horoskop 30. květen - 5. červen

Týdenní horoskop 30. květen - 5. červen

vloženo 28. 5. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 30. květen - 5. červen

Květen dobíhá do cíle! Bude to doběh vítězný? Mnohé vám napoví nový týdenní horoskop, se kterým si tento týden osedláte jako zkušený kovboj divokého hřebce. Připravenost je základem úspěchu, tak se připravte společně s námi!

sdílet článek na facebooku

Beran
Snažíte se momentálně přemýšlet co nejvíc ve prospěch financí. Uvažujete nad vhodnou investicí, ale také nad výrazným omezením svých nákupů, které vám občas připadají zbytečné. Máte za to, že můžou přijít horší časy a vy na ně chcete být připraveni.

Býk
Chcete se odreagovat od běžných starostí a rozhodnete se navštívit kamarády, s kterými jste dlouho nebyli. Nakonec bude toto setkání osvěžující a zavzpomínáte si na staré časy a hodně se zasmějete. Při loučení si slíbíte setkání v co nejbližší době.

Blíženci
Doma vládne velice pohodová a láskyplná atmosféra. Hodně vám uplynulý rok dal, naučili jste se psychické hygieně a vnímáte svět kolem sebe trošičku jinak. I ostatní si všimli, že jste se celkově se vším smířili a jste daleko klidnější než dříve.

Rak
Ceníte si toho, že děláte práci, která vás naplňuje, ale poslední dobou vám začíná vadit, že finančně nejste dobře ohodnocení. Vedení se snaží na zaměstnancích šetřit a i když vás práce baví, tak přemýšlíte nad odchodem za něčím lépe ohodnoceným.


Lev
Celkem jste si zvykli na to, že protějšek za vás spoustu věcí zařídí a vy se nemusíte o nic starat. Spoléháte na to, ale někdy se vám stává, že něco potřebujete a musíte volat partnera. Tomu vadí, že nejste samostatní a vám vadí se pořád doprošovat.

Panna
Venuše je v hezkém trigonu s vaším znamením a vy se můžete těšit na příjemné milostné chvíle s někým, na kom vám záleží. Ze začátku to s vaším novým idolem nevypadalo zas tak nadějně, ale nyní konečně zjišťujete, že se vám váš vztah posunul o kus dál.

Váhy
Mars je v nehezké opozici s vaším znamením a vytváří tak živnou půdu pro mnoho neshod, jak v domácím, tak v pracovním prostředí. Nemusíte zoufat, protože brzy se situace obrátí a musíte si říct, že život už je takový - jednou nahoře a jednou dole.

Štír
Konečně se vám začalo dařit po profesní stránce. Udělali jste si v práci už nějaké jméno a dokonce se vám daří získat i významné kontakty pro vaši firmu. Vedení si vás cení a za chvilku se můžete těšit na výraznější finanční ohodnocení. Jen tak dál.


Střelec
Jednou za čas si klidně můžete udělat radost a koupit si i něco dražšího. Nesmíte se ale takhle plácat přes kapsu po každé výplatě. K rozhazování totiž máte sklony a momentálně není vhodné příliš utrácet, raději byste měli myslet na svou budoucnost.

Kozoroh
Nyní je nejvhodnější doba na relaxování a odpočinek. Práce jste momentálně měli až nad hlavu a teď je ten pravý čas zajít si s rodinou na dlouhou procházku do přírody, nebo třeba zajít s kamarády večer na drink. Uvidíte, jak si to skvěle užijete.

Vodnář
Poslední dobou velice často podléháte stresu a vypjaté situace nesnášíte moc dobře. Obzvlášť v práci se vám toto vaše psychické rozpoložení nemusí moc vyplatit. I doma si začínají všímat, že jste čím dál tím více nervózní a neumíte si chvíli sednout.

Ryby
V práci se posunete zas o kus dál. Jste rádi, že jste povýšili, ale máte i větší zodpovědnost a to i za některé kolegy, kteří vaši vyšší pozici neberou moc sportovně a někteří vám dokonce hází klacky pod nohy. Musíte si na pracovišti zjednat pořádek.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.