Home - Články - Láskohled 30. květen - 5. červen

Láskohled 30. květen - 5. červen

vloženo 27. 5. 2022
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 30. květen - 5. červen

Květen se láme v červen. Nastane zlom i ve vašem milostném životě? Hvězdy to vědí a v novém Láskohledu zjistíte, jakým směrem ukazuje střelka vašeho osudového kompasu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Je konečně načase oslovit vašeho idola, po kterém již delší dobu pokukujete. Už kolem sebe chodíte hodně dlouho a tajně po sobě koukáte, že je potřeba udělat další a zásadní krok.

Býk
S láskou jste momentálně na štíru, protože momentálně vůbec nemáte chuť se seznamovat s nějakými novými lidmi. Rádi trávíte čas sami a věnujete se nyní sebepoznání a sebevzdělání.

Blíženci
Na opačné pohlaví nyní působíte velice přitažlivě až magicky. Jste zdravě sebevědomí a nedělá vám problém s někým zavést nezávazný pohovor, díky tomu se velice dobře seznamujete.

Rak
Potkáte lásku svých snů. Konečně jste se dočkali, už jste si mysleli, že na vás nikde vysněný človíček nečeká, ale opak byl pravdou a vy si konečně můžete říct, že jste zamilovaní.


Lev
V novém vztahu celkem tlačíte na pilu. Není divu, že váš nový idol má trochu zaječí úmysly a snaží se vás v mnoha ohledech brzdit. Měli byste zvolnit a nechat vztahu volný průběh.

Panna
Venuše je v blahodárném trigonu s vaším znamením a vy tak máte neskutečné štěstí zejména na milostném poli, což umíte využít. Bude se vám dařit a značně se vám zvedne sebevědomí.

Váhy
Konečně se odhodláte po dlouhém čekání oslovit svého idola a někam jej pozvat. Ten upřímně bude zaskočen vaší odvahou a bude mu to lichotit. Na pozvání na rande nadšeně kývne.

Štír
V dlouhodobých svazcích očekávejte problémy a hádky, které jsou dány dlouhodobou krizí, jež vás sužuje. Ať se snažíte jakkoliv, tak stejně se nakonec pohádáte kvůli úplné hlouposti.


Střelec
Potkáte skvělého člověka, který o vás vždy jevil velký zájem, ale vy jste ho v minulosti moc nebrali na vědomí. Nyní se potkáte po letech a téměř okamžitě přeskočí pověstná jiskra.

Kozoroh
Ve vašem vztahu už nejste spokojeni a rozhodnete se jít jinou cestou, než jste se dosud ubírali a na vztah vám už nezbývá ani nálada a ani energie. Je načase to definitivně ukončit.

Vodnář
Milí Vodnáři, je načase být k sobě upřímní. Nový idol se ze začátku zdál jako fajn člověk. Nyní se ale jeho chování změnilo a vy byste si měli uvědomit, že to není člověk pro vás.

Ryby
Velice vás překvapí romantické gesto od jednoho z vašich kamarádů. Tento člověk se vám vždycky líbil, ale nyní se vám zdá, že i on se na vás dívá jinak a cítíte mezi vámi jiskření.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.