Home - Články - Láskohled 6. - 12. červen

Láskohled 6. - 12. červen

vloženo 3. 6. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 6. - 12. červen

Ještě pořád jste sami, i když vám hvězdy věštily lásku? Ptejte se sami sebe, co jste udělali pro to, aby se proroctví hvězd naplnilo. Dovolte si myslet i jednat spontánně, dovolte radosti, aby vstoupila do vašeho života!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte vedle sebe hodného člověka, na kterého se můžete hravě spolehnout. Je totiž hodně obětavý a dokáže vám pomoct ve chvíli, kdy vám není úplně do zpěvu. Toho si opravdu važte.

Býk
Potkáte tento týden jedince svých snů, milí Býčci. Tato osoba vás zaujme od prvního okamžiku vašeho setkání, protože je charismatická a má velmi podobný smysl pro humor jaký máte vy.

Blíženci
Konečně se vám podařilo získat si pozornost vašeho idolu. Ten se totiž dlouho zajímal o někoho jiného, ale nakonec začal oceňovat vaše nesporné kvality, které jste mu ukázali.

Rak
Jste plni elánu, pozitivity a nadšení a na opačné pohlaví působíte naprosto fantasticky. Momentálně je o vás velký zájem a všichni na vás může oči nechat. Jste se sebou spokojeni.


Lev
Ve vztahu chcete mít jistoty, které vám váš současný partner nemůže dát. Je to pro vás tak trochu u zklamání, protože jste doufali, že s protějškem už je to láska na celý život.

Panna
Potkáte skvělého člověka, který se k vám báječně hodí. Má spoustu svých zájmu, ale zároveň se zajímá i o to, co děláte vy a snaží se trávit čas s vámi a to ho samozřejmě šlechtí.

Váhy
Kolem vás se objevuje smyslná aura, která má na lidi kolem magické účinky. Jste-li nezadaní, užívejte si to. Zadaní jedinci, vy mějte na pozoru, ať nestoupnete do vosího hnízda.

Štír
Prožijete vášnivý flirt s někým, koho již delší dobu znáte, ale vždy jste kolem sebe jen chodili a míjeli se. Nikdy jste si nemysleli, že vás k sobě bude poutat taková přitažlivost.


Střelec
Konečně máte doma zasloužený klid a pohodu. Harmonická atmosféra vám už moc chyběla. Už delší dobu jste to měli v milostných vztazích dost divoké a vůbec jste si to nijak neužívali.

Kozoroh
Někdo z vašich kamarádů vás hodně ovlivňuje. Zejména se vám hodně stará o váš osobní milostný život a dává vám občas i trochu nevyžádané rady, které váš protějšek naprosto nesnáší.

Vodnář
Seznamování vám jde tento týden na jedničku. Máte skvělé vlastnosti, které opačné pohlaví dokáže ocenit a jste u něj velmi populární. Dokonce si můžete vybírat z pozvánek na rande.

Ryby
Ve vztazích získáte větší nadhled. Umíte si poskládat jedna a jedna dohromady a jste velmi tolerantní. Také umíte velice dobře přistupovat ke kompromisům, což je ve vztahu důležité.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.