Home - Články - Tajemně červený kruh kolem měsíce

Tajemně červený kruh kolem měsíce

vloženo 2. 6. 2022
čas čtení: 4 minuty

Tajemně červený kruh kolem měsíce

Měsíc je sám o sobě opředený mnohým tajemstvím a je mu přikládána až zázračná moc. Jsou však okamžiky, kdy tato moc ještě zesílí! Ať už je to při různých měsíčních fázích či jeho zatmění. Někdy se kolem Měsíce navíc utvoří červený kruh. Co nám těmito jevy Měsíc sděluje?

sdílet článek na facebooku

Vliv na počasí

Červený kruh kolem měsíce působí tajemným dojmem. Mnozí lidé si kladou otázku, co může znamenat? Už starověké civilizace se snažily na tuto otázku nalézt odpověď. Za dlouhá léta vypozorovaly, že tento úkaz na obloze s sebou nese déšť a krupobití. Počasí se dokázalo proměnit úrodnou půdu v nehostinný kraj během dvou dnů.

Často kvůli tomuto špatnému počasí přišly o úrodu, která pro ně znamenala klíč k přežití. Tento symbol proto začal být chápán velmi negativně. I dnes je na tento kruh navázána změna počasí. Pokud se objeví tento úkaz, je téměř jisté, že se během dvou dnů objeví déšť.

Nese s sebou ponaučení

Nicméně červený kruh nemá vliv pouze na počasí, ale také na lidské osudy. Pokud se objeví kolem Měsíce červený kruh, měli bychom zbystřit své smysly. Tento kruh jako by přinášel neštěstí do lidských životů. Nezdary se začínají šířit napříč společností. Můžeme v tom však spatřit i symbol naděje. Naděje na změnu.



Toto znamení se nám snaží dát najevo, že je dobré se na chvíli zastavit a uvědomit si, co nám život přináší. Když se stane nějaké neštěstí, naráz si uvědomíme, jak křehké štěstí je. Právě díky ne tak šťastným okamžikům v našem životě si můžeme uvědomit, že bychom za ty šťastné chvilky měli být vděční.

Buďte proto shovívaví k těm, kteří neprožívají zrovna nejšťastnější období, i vy se můžete ve stejné situaci velmi rychle ocitnout. Každé neštěstí s sebou totiž nese něco dobrého. V tomto případě ponaučení se z našich chyb. Kruh kolem měsíce, jako by byl vztyčeným prstem, který nám říká, zamyslete se nad sebou a buďte ohleduplní.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.