Home - Články - Čínský horoskop na týden 4. - 10. května

Čínský horoskop na týden 4. - 10. května

vloženo 4. 5. 2020
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 4. - 10. května

Plánujte svou budoucnost pečlivě s čínským horoskopem! Zjistíte v něm, co zásadního vás čeká následujících sedm dní. Bude to hitparáda, nebo týden smůly? Odpověď najdete na následujících řádcích. Nenechte se napínat a pusťte se do čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na začátku května přijde zásadní zjištění ohledne osob, kteří se kolem vás pohybují. Přestanete si naivně myslet, že všichni jsou dobří. A vlastně se vám uleví. Budete si dávat větší pozor na to, s kým se stýkate i… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Májové klima začíná působit! Buvoli bez partnera by mohli narazit na človíčka, který je nenechává chladnými. Navíc se zdá, že jsou sympatie oboustranné. Ostych stranou, teď je čas na jednoznačnou výpověď - jsem volný… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Pocit spojení s přáteli, rodinou i širší společností je pro vás na začátku měsíce nesmírně důležitý. Potřebujete vědět, že a to nejste sami. Pokud bojujete s chmurnou náladou, nestyďte se obvolat blízké, jimž věříte. Vesmír dokonce… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Soukromý život se odvíjí podle plánu a nemusíte se obávat nečekaných zvratů. Zato na pracovišti je třeba zapojit trpělivost, protože změny jsou na denním pořádku. Vlivem celospolečenského dění je třeba… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Milí Draci, tématem týdne jsou mezilidské vztahy. Jste smutní z chování svého okolí, které parazituje na druhých. Využívá aktuální klima, aby se obohatil na úkor potřebných. Může vás to mrzet, ale sami nic nezměníte. Zkuste přijít… ČTĚTE VÍCE!

Had
Květnový start je poznamenaný starostí o blízké. Hlavně rodiče narození ve znamení Hada se trochu potrápí se svými potomky. Nezvládají školní povinnosti, případně řeší problémy, se kterými si neumí sami poradit. Zkuste to… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Rodinné vztahy jsou zkraje měsíce napjaté. Hlavně čerstvě zaláskovaní Koně se těší na seznámení svého nového objevu s blízkými. Bohužel reakce nebude taková, jak jste doufali. Chápete, že pro vás blízcí chtějí jen… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Na pracovní půdě sklízíte jeden úspěch za druhým. Faktem je, že vaše energetická křivka stoupá strmě vzhůru a stíháte mnohem víc úkolů v porovnání se svými kolegy. Když přijde řeč na finance, držte je raději… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Zadané Opice by se měli věnovat drahé polovičce. Ta začíná být znuděná a její způsoby, jak přijít na veselejší myšlenky, vám přidělávají vrásky na čele. Pokud vás pošťuchuje hloupými poznámkami, dost možná si jenom říká o… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Kohouti se snaží, aby jejich blízcí byli spokojení a nic jim nechybělo. Bohužel se zdá, že to nikdo neoceňuje. Možná děláte mnoho věcí, o které ani nikdo nestojí. Zkuste být pro tento týden větší sobci a soustřeďte… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, v tomto týdnu se snažte lépe hospodařit s energií, které se vám nedostává. Myslete na svůj imunitní systém, věnujte se pravidelnému pohybu na čerstvém vzduchu a načerpejte vitamín D ze slunečních paprsků. Více se soustřeďte na… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Nezadaní Vepři propadají smutku a svou budoucnost vidí v černých barvách. Říkáte si, že na vás to pravé seznámení už nejspíš nečeká. Místo stýskání raději začněte bojovat. Uvědomte si, co se vám v posledních vztazích… ČTĚTE VÍCE!


 

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.