Home - Články - Láskohled 27. dubna - 3. května

Láskohled 27. dubna - 3. května

vloženo 24. 4. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 27. dubna - 3. května

První máj! Lásky čas! Dočkáte se ho už na konci tohoto týdne, a proto se včas nachystejte na to, jak tento láskyplný den prožijete. Vy zadaní, buďte na sebe hodní a vy nezadaní, pokud vám to na letošní první máj nevyšlo, neznamená to přece, že příště budete sami. S Láskohledem svou lásku určitě najdete!

sdílet článek na facebooku

Beran
Opačné pohlaví s vámi nejedná příliš seriózně. Obáváte se toho, že budete muset udělat radikální krok. Máte strach z neznámého, ale tahle situace si žádá nějaké rychlé řešení.

Býk
Poslední dobou příliš často analyzujete své pocity. Jste tak zahleděni na své nitro, že možná nevnímáte okolí a nevšimli jste si zamilovaných pohledů od svého nového obdivovatele.

Blíženci
V lásce je vám tento týden extrémně přáno. Vypadá to opravdu na velice slibný počátek nového vztahu. Tak se z toho radujte a užívejte si každý nový den se svým novým idolem.

Rak
Váš nový objev zřejmě není nic pro dlouhodobý vztah. Je to značně přelétavý jedinec, který u ničeho a hlavně nikoho nevydrží moc dlouho. Tak se raději zaměřte na někoho jiného.


Lev
Máte opravdu úžasné štěstí, že vedle sebe máte takového flegmatika. Ne každý by totiž vydržel vaše výkyvy nálad, ale poslední dobou i nekončící a hlavně nečekané výbuchy vzteku.

Panna
Tento týden to bude s láskou jako na dráze. Tak divoké období jste dlouho nezažili a můžete si být jistí, že ani dlouho nezažijete. Jedno je jisté, více si teď budete vážit pohody.

Váhy
Nový objev vás už pěkně obtěžuje. Ze začátku to vypadalo na velkou lásku. Postupem času jste své stanovisko změnili. Vše musí být po jeho a máte pocit, že v jeho životě nejste sami.

Štír
Jisté potíže můžete tento týden zaznamenat v komunikaci se svým partnerem. Své názory vám dává najevo poněkud nejasně a zejména vám vadí jeho nejasné řešení některých situací.


Střelec
Atraktivní nový objev vám sice rozjitří všechny smysly a vy budete fungovat jako ve snách, ale určitě se nebude jednat o někoho na stálo. Spíš počítejte s pouhým přechodným flirtem.

Kozoroh
Z dlouhodobé známosti se už konečně vyklube i něco víc. Stále jste totiž kolem sebe chodili a věděli jste o vzájemných citech. Nakonec jste se ani jeden nezmohli na první krok.

Vodnář
Nečekaná náhoda uspíšila hledání té pravé osoby pro vás. Hvězdy vám ale již dávno předpovídali, že nemáte tlačit na pilu, že se vám láska ukáže sama a měly jako vždy úplnou pravdu.

Ryby
Tento týden je plný lásky a úžasných zážitků. Randění se, i přes nepřízeň situace, nevyhýbáte a doufáte, že narazíte na nějakého úžasného jedince, který bude pro vás jako stvořený.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.