Home - Články - Jak se vyhnout hádkám podle hvězd

Jak se vyhnout hádkám podle hvězd

vloženo 23. 4. 2020
čas čtení: 5 minut

Jak se vyhnout hádkám podle hvězd

Každý z nás má jiné mouchy. Někoho vytočí maličkost, jiný vše přejde s ledovým klidem. Co vás zaručeně naštve? Na co si dávat pozor a vyhnout se krizovým situacím podle zvěrokruhu? Mrkněte a budete chytřejší.

sdílet článek na facebooku

Beran
Energie z Beranů jen sálá, ale často chybují a jen stěží si svou chybu připustí. Nepřipomínejte jim jejich nedostatky, jen vhodíte další polínko do ohně. Nechte je v naději, že jsou mistři světa.

Býk
S Býkem opatrně. Sice netrpí náladami, ale rád kritizuje ostatní. Pokud se mu nedaří, komanduje a dobírá si okolí kvůli titěrnostem. Až se naštve, raději ho moc nedrážděte a raději odejděte.

Blíženci
Ach ti Blíženci, pokud si jich moc nevšímáte, je zle. Občas mají hloupé fórky, což se okolí příliš nelíbí. Jakmile dojde na hádky, utečou. Nesnáší rozpory a krize nechtějí řešit nahlas. Blížence si raději neznepřátelujte, umí být silným protivníkem.

Rak
Co potřebuje Rak ke štěstí? Spokojenost a jistotu. Pokud není obklopen svým pohodlím, prská a je nepříjemný. Nemá rád stres, těžko se vyrovnává s porážkou. Opravdu nerad uznává chybu.


Lev
Se Lvem je to těžké a lehké zároveň. Pokud jste mu oddaní a chválíte ho, bude jako kočička. Nemá rád ponížení. Když se mu něco nedaří, je s ním k nevydržení. Je zvyklý být ve všem nejlepší.

Panna
Systematický život Panny naruší něco nečekaného. Když přijde problém, který vůbec nečekaly, jsou jako Alenka v říši divů. Mají rády řád a plynulý chod situace.

Váhy
Když se někomu děje křivda, Váhy se vytočí doběla. Jsou ochránci slabých. Pokud se dotknete jejich osoby, myslete na nejhorší. Dokonce se může stát, že vymyslí pomstu, kterou nezapomenete.

Štír
Opovažte se ublížit rodině Štíra a máte o problémy postaráno! Často se rychle naštve, ale naštěstí také rychle uklidní. Křivdy si pamatuje a odplata je krutá!


Střelec
Uvažte Střelce jako psa k boudě a bude nešťastný. Neradi se podřizují pravidlům a mají rádi svobodu. Jakmile jim vezmete klíč k vyšším cílům, budou jako páté kolo u vozu. Někdy se chovají jako malé děti a dobírají si hloupě okolí.

Kozoroh
Největší problém Kozoroha? Míří do výšin a často nedosáhne svého vrcholu. Kritiku umí přijmout, jen opatrně, ať to nepřeženete. Vše má tip top, běda mu říci opak!

Vodnář
Kdo je omezený a nepochopí potřeby druhých, ten pěkně vytočí Vodnáře. Není škrt a nemá rád omezení. S Vodnářem nepochodíte, když před ním budete něco skrývat. Hned si najde za vás náhradu.

Ryby
Nenávist a ponížení, to je nejhorší, co můžete Rybám udělat. S nevěrou si nezahrávejte, i když se tváří, že je nesžírá, opak je pravdou. Chcete se hádat, pozor, Ryby se rozjedou a nejde je zastavit. Neumí prosadit svůj názor, a to je ubíjí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.