Home - Články - Čínský horoskop na týden 30. září - 6. října

Čínský horoskop na týden 30. září - 6. října

vloženo 29. 9. 2019
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 30. září - 6. října

Máme pro vás další čínský horoskop na celý týden! Buďte o krok napřed a přečtěte si, jaké budou nadcházející dny. Možná pro vás život připravil pár nástrah, ale vždycky se najde něco, nač se můžete těšit a z čeho se radovat. Nečekejte a pusťte se do čtení!
sdílet článek na facebooku

Krysa
Bojujete s pohodlností, kdy byste si nejraději užívali sladkého nicnedělání. Snaha kamarádů i příbuzných přimět vás k aktivitě je marná. O sportování si necháte leda tak zdát. Přitom by vašemu tělu i psychice… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Zkraje týdne se pustíte do práce s takovou vervou, že to překvapí široké okolí. Sami nechápete, kde se ve vás bere tolik odhodlání, ale jste jak neřízená střela. I povinnosti, které jste minulý týden chtěli přehodit… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Tygři si stěžují na ubývající síly. Tatam je vaše divoká nátura, teď připomínáte krotká koťátka, která se potřebují líně vyhřívat v paprscích babího léta. Buďte na sebe hodní a rozmazlujte se prohříváním v sauně nebo… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Na přelomu září a října jste neústupní ve svých názorech. Přes vaše stanovisko nejede vlak, což komplikuje dění v domácnosti i na pracovišti. Vesmír radí, abyste si to nechali projít hlavou. Kompromis vás skoro nic nestojí a… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Draci potřebují na začátku měsíce větší zájem okolí. Proto děláte bláznivé kousky, díky nimž strhnete pohled opačného pohlaví, kolegů, rodiny i přátel. V partnerství byste měli k získání partnerovy pozornosti zvolit… ČTĚTE VÍCE!

Had
Start týdne začne pěkně zostra. Připomene nedodělky minulého týdne a sliby, které jste neuváženě dali. Nechce se vám přiznat, že je něco nad vaše síly. Přitom byste si ušetřili spoustu rozčilování i promarněných sil. Kolegové a… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Zrozenci Koně řeší na začátku týdne rodinné trampoty. Je nutné vyřešit problémy nejmladších členů domácnosti. Starosti si nenechávejte pro sebe, ale podělte se o ně s drahou polovičkou. Ta má na rozdíl od vás nápad, jak se… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Start dalšího týdne postaví Kozy před rozhovor s partnerem. Jeho touha po novotách se vám zajídá. Nechcete ho stále dokola odmítat, ale žádá po vás něco, co je pro vás nepředstavitelné. Nenechte se citově vydírat a… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Milé Opice, vaše pozornost se stáčí k rodině, která je naprostou prioritou. Navštěvujete rodiče i vzdálené příbuzné, nejspíš pro ně připravíte společný výlet nebo víkendový oběd. Příbuzní jsou nadšení, ale miláček… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Zkraje týdne jste postaveni nečekané výměně názorů v rodinném kruhu. Terčem kritiky se stanou vaše laskavé výchovné metody, jimž starší členové domácnosti nerozumí. Obviňují vás z benevolentního přístupu, vám se zase… ČTĚTE VÍCE!

Pes
V partnerství zjišťujete, že jste se nechali vehnat do role, která vám není příjemná. Dovolili jste protějškovi, aby posunoval nastavené hranice, až jste docela ztratili vlastní hlavu. Submisivní postavení není nic pro vás. Nevěšte… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Mezilidské vztahy chytí na začátku měsíce druhý dech. Zejména láska Vepřů prochází renesancí a vaše citlivé nitro se raduje, že se nemuselo připravovat na rozchod. Pokud procházíte krizí, vsaďte na upřímnost. Problémy se… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.