Home - Články - Měsíční horoskop lásky na říjen 2019

Měsíční horoskop lásky na říjen 2019

vloženo 26. 9. 2019
čas čtení: 3 minuty

Měsíční horoskop lásky na říjen 2019

Čeká vás měsíc plný vášně, nebo se naopak v lásce stáhnete trochu do ústraní, kde budete vyčkávat na tu pravou životní lásku? Zjistěte, co si pro vás hvězdy připravily a poznejte svoji budoucnost!

sdílet článek na facebooku

Beran
Beránci, popusťte uzdu fantazii a zkuste při seznamování nebýt za suveréna. Venuše staví do cesty jednu překážku za druhou, abyste se zamysleli nad svým vystupováním. Ve vztahu jste si zvykli, že je drahá polovička okouzlena ještě z doby, kdy jste spolu začali randit. Je na čase zalovit v nápadech a začít o drahou polovičku bojovat. Jinak by vás mohl ohrozit dravější sok nebo sokyně. Singles jsou z prvotního neúspěchu zbytečně paf, vždyť nejde o jediného člověka na světě. Hledejte klidně dál.

Býk
Vybíráte si protějšky, kteří vás provokují a přitahují současně. Dráždí vaši představivost, protože se vymykají vašemu dosavadnímu výběru. Zpočátku se jich nemůžete nabažit, ale závěr měsíce přinese citové vystřízlivění. Pokud vám jde o nevinný románek, užijte si ho naplno. Perspektivní známost ovšem ukazuje četné potíže. A jak to bude vypadat v manželství? Tam je třeba myslet pozitivně, abyste si nepokazili apetit. Na miláčkovi hledáte samé chyby, tak se nedivte, když je rázem po přitažlivosti.

Blíženci
Přející trigon Venuše je pro Blížence požehnáním. Vstupujete do měsíce, kdy máte šanci najít osudovou lásku, nebo utužit vztah, který se zdál být minulostí. Velkým pomocníkem je optimistické naladění, díky němuž se o vás ve společnosti ctitelé klidně poperou. Každý si chce aspoň uždíbnout z vaší pozornosti, protože na okolí působíte jako životabudič. I v manželství to dokážete pěkně rozparádit. Spřízněná duše si bude připadat jako nejpřitažlivější člověk pod sluncem. Udělá, co budete chtít.

Rak
První říjnový týden nevypadá nijak slavně, ale pak přijde obrat k lepšímu. Láska vás zasáhne jako blesk z čistého nebe, kdy se do někoho naprosto bláznivě zamilujete. Dotyčný či dotyčná vás lapí na svůj smysl pro humor, ovšem to bude dvojsečná zbraň. Nevhodně mířenou poznámkou si to u vás může stejně rychle rozházet. Nebuďte vztahovační, jenom si kazíte možné krásné chvíle. Pokud se nad to povznesete, Fortuna vás katapultuje do oblak. Nestydíte se projevit své touhy a dáte průchod vzrušení.



Lev
Lvi se v dalším měsíci roku obují do lásky ve velkém. Jeden amant střídá druhého a na žádného se nechcete vázat. Okolo 8. října přijde změna! Do cesty vám vstoupí osoba, která se nedá lapit. Čím víc tlačíte na pilu, tím chladněji se chová. Hvězdy nabádají ke klidu. Neztrácejte čas lovením někoho, kdo o vás nestojí. Šlapete si po důstojnosti. Ukažte, že pro jedno kvítí slunce nesvítí a zachovejte se jako král zvířat. Ve vztahu respektujte, že protějšek nechce zkoušet nezvyklou erotickou aktivitu.

Panna
Říjen nabízí spoustu možností, jak se dostat opačnému pohlaví pod sukni nebo do kalhot. Nebude vás to stát moc energie. Házet flintu do žita ale nemusí ani Panny, které myslí spíš na citové závazky. Od 8. října šance na seznámení raketově vzrůstá a kulminuje 28. října. Favorizovaní jsou hlavně protějškové, které lákají věci mezi nebem a zemí. Osudovost vašeho budoucího soužití je dána i tím, že první setkání bude spíš jen letmé. Když se potkáte znovu, nezapomenete si vyměnit telefonní čísla.

Váhy
Můžete se směle pustit do objevování krás partnerova těla i duše. Afrodité je s vámi po většinu měsíce v přátelském spojení, takže nehrozí žádné zásadní konflikty nebo neúspěch. Svobodným i zadaným pomáhá rostoucí sexappeal, díky němuž se k nim upínají zraky širokého okolí. Přestože byste si mohli nestoudně užívat, hledáte někoho, s kým si v první řadě dobře popovídáte. Erotiku považujete za pomyslnou třešničku na dortu. A jak vesmír prozrazuje, tato lahůdka pro dospělé vás rozhodně nezklame.

Štír
Venuše v blahodárném sextilu se Saturnem slibuje Štírům životní lásku! Singles by měli být trpěliví, protože objekt zájmu se může chovat chladně. Za vším stojí stud, kvůli němuž se nedokáže uvolnit a dát najevo své city. Netlačte na pilu a raději počkejte, až se sám vysloví. V manželství si užíváte říjen, jak má být. Funguje mezi vámi zvláštní kouzlo, kdy cítíte vzrušující vibrace i při letmém pohledu. Není divu, že se k milování stále více uchylujete na nezvyklých místech. Nedá se to vydržet.



Střelec
Líbí se vám život na volné noze. Cítíte, že říjen nezapadne do šedi dalších měsíců, a tak se nehrnete do vážné známosti. Randíte, nezávazně se bavíte a vždycky si držíte zadní vrátka. Kdoví, kdyby přišel zítra někdo lepší! Ve druhé polovině měsíce vás může potkat člověk, který stávající uvažování otočí vzhůru nohama. Ocitnete se v roli toho, kdo se snaží dostat někomu pod kůži. Nepanikařte a věřte, že se stávající flirt může časem proměnit v něco hlubšího. Jen ať se nechováte jako zoufalci.

Kozoroh
Říjnový start je náročný pro zadané Kozorohy, kteří se dostávají do křížku s dlouholetým partnerem. Rozčiluje se kvůli každé maličkosti, a tím vás vytáčí. Raději se zdržujete v práci nebo s kamarády, což na harmonickém soužití nepřidá. Od 8. října se Venuše snaží zklidnit nejostřejší konflikty, přesto se tu a tam může objevit doutnající ohnisko. V závěru měsíce se dočkáte omluvy. Drahá polovička se bude chovat jako vyměněná. Zavětřila konkurenci a nechce vás ztratit. Určitě nedělejte okolky.

Vodnář
Mars disponuje ohromnou energií, která se odrazí i na intimním poli. Překypujete temperamentem a hledáte k sobě osobu, která by stačila vašemu tempu. V říjnu se můžete milovat několikrát do dne a pořád nemáte dost! Dokonce i dlouholeté vztahy zažijí v erotice renesanci. Zkoušíte nové pozice, nakupujete hračky pro dospělé, snažíte se působit co nejatraktivněji. Singles by se měli zaměřit na zrozence Vah, se kterými jim to bude výtečně fungovat. Nový objev je do vás nejspíš už dlouho zakoukaný.

Ryby
Milé Ryby, vstupujete do měsíce, který dá zapomenout dřívějším milostným strastem. Jako by nad vámi nepřízeň zlomila hůl a vystřídal ji festival těch nejpříjemnějších emocí. Singles mají spoustu příležitostí k navazování kontaktů s opačným pohlavím. Novou lásku hledejte hlavně při uměleckých aktivitách. Ani v manželství nezůstanete s prázdnýma rukama. Harmonizujete atmosféru a dáváte si vzájemně najevo, co pro vás ten druhý znamená. Pokud uvažujete o přírůstku do rodiny, máte ideální podmínky.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.