Home - Články - Čínský horoskop na týden 23. - 29. září

Čínský horoskop na týden 23. - 29. září

vloženo 22. 9. 2019
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 23. - 29. září

Konfucius říkával, že jediná omezení, která v lidských životech existují, si klademe my sami. Nenechte se ničím omezovat a dobře se na nový týden připravte s novým čínským horoskopem! Dozvíte se v něm, jak na tom budete po zdravotní i profesní stránce nebo jak se vám bude dařit v lásce!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Závěr měsíce je pro Krysy velice příjemný. Všechny životní radůstky si vychutnáváte na maximum a na každém dni se snažíte vidět to pozitivní. Ačkoli se ve vaší blízkosti vyskytnou všelijaké existence, náladu si nenecháte pokazit. Smysl pro humor vám… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Zadaní Buvoli se potýkají s psychickým vypětím, kdy se na drahou polovičku nejspíš ani nemůžete podívat. Její vtipné narážky vás dráždí, ale na druhou stranu jste o mnoho zkušenější. Místo, abyste vybuchli, udržíte vztek na uzdě. Vtipná odpověď uvolní dusné klima a… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Na konci září se dostanete do pracovního presu. Nadřízení nechtějí slyšet žádné vysvětlování, neustále vám nakládají víc a víc povinností. Jediné, co v nejvyšší nouzi pomůže, je postrašit výpovědí. V soukromí se můžete těšit na podstatně příjemnější klima. Rodina šlape… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Tygři, další zářijové dny přinesou do života znepokojující novinky. Rádi byste všechno nechali při starém a změn se bojíte. Novotám se tentokrát můžete vyhnout, ale je otázkou, zda to je opravdu výhra. Dejte si dostatek času na rozmyšlenou, intuice… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Nevypadá to na nudný týden. Hvězdy naopak namíchají koktejl pestrých chutí, kdy nebudete vědět, čemu se věnovat nejdříve. Myslete na to, co je dobré pro vás. Okolí vám sice radí podle nejlepšího vědomí, ale nedokáže zohlednit… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, vývoj v nadcházejícím období chce upozornit na nevyjasněné priority. Schází vám vyhranění, proto bojujete s vnitřní nespokojeností. A ta vás žene do nebezpečných zážitků. Zadané drží při zemi láska, singles jsou jako utržení ze řetězu. Kvůli tomu můžete… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Zrozenci Koně mohou svobodně pádit krajinou, aniž by je něco limitovalo. Určitě nespěte na vavřínech, protože taková hvězdná přízeň nebude fungovat věčně. Kněžka lásky vábí hlavně k milostným radovánkám, kdy se nezadaní nehrnou do vážného vztahu. Baví vás flirtovat a… ČTĚTE VÍCE!

Koza
V partnerství se neumíte dohodnout a vzniká mezi vámi zvláštní prázdno. Určitě byste neměli myslet na nejhorší, protože tohle milostné vakuum nebude trvat donekonečna. Zůstaňte trpěliví a vzpomeňte na hezké chvíle, jimiž jste společně prošli. Nenuťte se ke… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Energie Opic je stále na maximu stejně jako jejich sebejistota. Nebojíte se šlapat vlastní cestou, baví vás experimenty, o jejichž výsledku nepochybujte. Zatímco v práci je rozmach vítaný, soukromý život vyžaduje odlišný přístup. Svěřte příbuzným větší díl… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Kohouti si mohou radostně zakokrhat. Stagnující milostný život se dá konečně do pohybu. Dlouhou dobu jste po něčem marně toužili a ztráceli jste naději. V závěru měsíce jsou vaše touhy vyslyšeny! Přáli jste si společné bydlení nebo miminko? Cesta ke… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Vlivem Černé Luny se do vašeho života vrací dávné události i lidé, se kterými byste se nejraději neviděli. Nezbývá, než narovnat vzájemnou karmu. Vyhněte se stejným chybám a nenechte se zatáhnout do věci, jíž vnímáte jako vyřešenou. Dotyčná osoba se tváří líbezně, ale ve skutečnosti se… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Letošní podzim vypadá romanticky! Vepři se otevřou drahé polovičce a nenechají se svazovat společenskými konvencemi. Také protějšek je o poznání uvolněnější. Intimní život může nabrat netušené obrátky. Byla by škoda užívat si vášeň jenom ve tmě a pod… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.