Home - Články - Láskohled 23. - 29. září

Láskohled 23. - 29. září

vloženo 20. 9. 2019
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 23. - 29. září

Zataženou oblohou ještě tu a tam prosvitne slunce. Někdy se brodíme blátem, jindy záplavou nádherně zbarvených listů. Potkáte někoho nového, nebo se snad rozejdete s někým, koho už dlouho znáte? Labyrintem lásky a flirtu vás provede nový láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Zachovejte tento týden chladnou hlavu. Máte před sebou plno stresujících a emočně náročných chvilek zejména se svým protějškem. Musíte však některé věci raději hodit za hlavu.

Býk
Hádky, které mohou tento týden vzniknout, jsou důsledkem nedostatečně komunikace a zbytečných nedorozumění. Nebojte se navázat se svou láskou důvěrnější vztah. Oba to oceníte.

Blíženci
Je tu velká možnost zamilování. Seznámíte se totiž s unikátní osobou, která má sice trochu specifický smysl pro humor, ale o to víc vás vlastně přitahuje. Další krok je jen na vás.

Rak
Optimistický pohled na svět vám úplně zkazí osoba, o které jste si mysleli, že by vám to snad někdy mohlo vyjít. Ukázalo se, že daný jedinec je sobecký a nestojí vám za pozornost.



Lev
Napjatá atmosféra doma vám na náladě nepřidá. K tomu se přidají problémy v práci a po zdravotní stránce se také necítíte nejlépe. Na víkend utečte někam do přírody úplně sami.

Panna
Milostné hry jsou ideální činností na tento týden. Ten je pro tyto aktivity přímo stvořen a Venuše stojí při vás. Tak jen směle do toho a vůbec se neostýchejte, budete se bavit.

Váhy
S hrůzou zjistíte, že na některé zásadní otázky ohledně vašeho života máte se svým protějškem naprosto odlišný názor. Dost vás to trápí a vy začnete více přemýšlet nad budoucností.

Štír
Tento týden si budete připadat nemilovaní. Protějšek má totiž na starosti spoustu jiných záležitostí a vás tak trochu odsunul na druhou kolej. Příští týden vám to ale nahradí.



Střelec
Příliš času zabíjíte tím, že neustále pátráte po nějakém seznámení a myslíte na lásku. Užívejte si jiných radostí ve svém životě. Máte jich přece požehnaně. Láska přijde sama.

Kozoroh
Stále pozorujete vhodné jedince pro případné seznámení. Nikdo vám však nepadne natolik do oka, že byste jej chtěli oslovit. Musíte být trochu trpělivější. On se někdo určitě najde.

Vodnář
V dlouhodobých vztazích očekávejte, že váš protějšek udělá něco jinak, než jste zvyklí. Překvapí vás to a nevíte, jestli se máte zlobit, nebo to nechat být. Je to prekérní situace.

Ryby
V milostné sféře vašeho života se vám otvírají nové možnosti. Ty vás neskutečně lákají. Své kroky však důkladně zvažte pokud jste zadaní. Mohli byste svých kroků nakonec litovat.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.