Home - Články - Totemové zvíře pro týden 16.-22.9.: LOS

Totemové zvíře pro týden 16.-22.9.: LOS

vloženo 17. 9. 2019
čas čtení: 4 minuty

Totemové zvíře pro týden 16.-22.9.: LOS

Indiánské kmeny obou amerických kontinentů měly svá totemová zvířata. V náročných životních situacích se k nim lidé obraceli o radu. Náš digitální věk umí skoro všechno, dovede vytvořit virtuální realitu, ale neporadí nám, jak se vrátit ke kořenům staré moudrosti. Snad proto dnešní člověk znovuobjevuje tradice, naše i ty exotické. Pojďme se podívat, jaké rady nám může dát totemové zvíře pro tento týden. Je jím LOS.

sdílet článek na facebooku

Los je mírumilovný král divokých plání. Je sice obrovitý a na hlavě nosí výraznou korunu, přesto však není predátorem. Jeho silnou stránkou je vytrvalost. Svého protivníka prostě unaví, a tím jej odradí. Nikdy se nevzdává, což je vlastností králů. Nikdy také nesehne hlavu, ani pod tíhou obrovského a těžkého paroží. Vždy ráčí hrdě, s hlavou vztyčenou. Drží se v rodině – mezi svými blízkými, ve stádě. Silní jedinci jdou na okrajích, aby bránili slabší, mladé či staré, kteří jsou pod ochranou uvnitř kruhu. Pokud je donucen bojovat, nečiní to rád, ale bojuje pak statečně a čestně. Nejčastěji to bývá v boji o samici a o vůdcovství ve stádě. Poražený pak vzdá čest vítězi a přijme své nové místo ve stádě – bez reptání a bez vzpoury.

Losa nám pro toto období nabídly šamanské karty. Poradí nám, čemu se věnovat a co naopak vynechat. Totemová zvířata mají spojení s matkou zemí a vším živým na planetě. Jsou to symboly, které znázorňují vitální síly pohybující se nejen v našem světě, ale i v těch, které nás přesahují. Jejich rady byly užitečné pro dávné indiánské kmeny a mohou být užitečné i nám, pokud umíme naslouchat.



Co nás učí los?

Období je nyní vhodné pro trénink vytrvalosti a duševní síly. Také pro pěstování a hýčkání „stádních“, tedy rodinných a přátelských vztahů. Pokud se vám zdá, že se snažíte, ale cíl zůstává stále za obzorem, klidně si na chvíli odpočiňte, odreagujte se, jako když se jde los napást či napít do řeky, ale držte si směr. Období je příznivé pro vytrvalostní běh za tím, po čem toužíte. V této době můžete dosáhnout svého, a k tomu dostat bonus navíc, naučit se vytrvalosti. Pokud nynější losí lekci zvládnete, už o sobě do budoucna nebudete pochybovat. Bude vás posilovat sebedůvěra a víra ve vlastní schopnosti. Stejně tak věřte i rodině a přátelům – svému stádu. Pokud byste na chvíli klesali, ostatní vás podrží, povzbudí a pomohou v pravou chvíli. Blízké bytosti vám dají pocítit, že v jednotě je opravdová síla. I mírumilovní jedinci dohromady tvoří nepřemožitelný blok.

Nebojte se tedy v tomto období pomoc nejen dávat, ale i přijímat. Je vhodná etapa pro působení skutečné synergie, tj. spojení energií mnoha jedinců. Neřešte nic sami, raďte se s bližními, dočkáte se od nich rad a tipů, jak obratně řešit situaci. Zbavte se předsudků, že musíte vše řešit sami a nikoho neobtěžovat. Stádo losů nám ukazuje, že zachování života je možné jen pospolitým životem, že skupina spřízněných bytostí je víc než jedinec. Kouzlo ale není v pouhé početní převaze. Je ve vzájemném naladění na sebe, ve vnímání druhých a jejich potřeb, v ochotě pomoci a také v radosti, kterou ze společnosti druhých čerpáme. Společnost blízkých vám v tuto dobu přinese mnoho radost, protože je vhodná doba k pořádání rodinných a přátelských srazů, oslav, grilovaček nebo společných prací na domě a zahradě. Věřte, že takto stráveného času nebudete litovat.

Všeobecný článek o významu totemových zvířat si můžete přečíst ZDE: Totemová zvířata – průvodci našim životem


 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.