Home - Články - Týdenní horoskop 16. - 22. září

Týdenní horoskop 16. - 22. září

vloženo 14. 9. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 16. - 22. září

Září už je v plném proudu! Školáci už si vyhřáli místa v lavicích, počasí už není letní a v přírodě pomalu nastupují podzimní barvy. Jak barevný, nebo naopak šedivý bude váš život? To vám odhalí nový týdenní horoskop!
sdílet článek na facebooku

Beran
Po fyzické stránce nebudete tento týden příliš fit. Zejména vás může potrápit oblast břicha a není vyloučeno, že i zad. Budete muset trochu zlevnit ze svých nároků a více odpočívat. Zpočátku se leknete nedodělané práce. Pak si však odpočinek užijete.

Býk
V práci vás tento týden naštve vedení. Najednou toho po vás chtějí více, než jste se původně domluvili a vám to překazí všechny plány. Zlobit se na vás nakonec bude i rodina, protože tím zasáhnete i do jejich volného programu. Není každý den ideální.

Blíženci
V milostném vztahu si to teda pořádně zavaříte. Dobře míněná výtka se promění v hrozivý problém a vy se nakonec budete ještě muset omlouvat. Raději už ani nezmiňujte, že jste to mysleli jen v dobrém, protože by byla zase zbytečně oheň na střeše.

Rak
Finanční stránka vašeho života hlásí nebývalý boom. Nejen, že se vám naskytne fajn brigáda a vy tak ke svému platu přidáte nějakou korunku navíc, ale naskytne se vám i skvělá investice, na kterou už tak dlouhou dobu čekáte. Tak jen směle do toho.



Lev

Po všech směrech úspěšný týden, který máte momentálně před sebou, zakončíte i skvělým relaxem někde daleko od domova. Budete si užívat chvilky zaslouženého klidu a nic vás nemůže rozházet. Načerpáte tak novou sílu a pozitivní energii do dalšího týdne.

Panna
Máte před sebou poměrně láskyplný, ale dá se říct že i upřímný týden. S partnerem si vyříkáte všechny minulé i nedávné neshody a uděláte za některými věcmi ve vašem životě tlustou čáru. Okamžitě zaznamenáte příjemnou změnu nejen v osobním životě.

Váhy
Musíte tento týden krotit své emoce. Bude tolik situací, co vás opravdu naštve, ale vy si musíte zachovat chladnou hlavu. Některá slova, která byste vyřkli by se v budoucnu mohla obrátit proti vám. Nakonec ze sporů stejně vyjdete jako absolutní vítěz.

Štír
Velice dobře se budete cítit ve společnosti blízkých lidí, kteří vám zvednou náladu, i když vám bude mizerně. Nějak se toho teď na vás sesypalo moc. Strach o zdraví příbuzného vás dostal do kolen. Naštěstí kolem sebe máte spoustu úžasných lidiček.


Střelec
I přesto, že nemusíte, tak si vezmete nějakou práci navíc domů. Díky tomu toho stihnete v práci daleko víc a budete za hvězdu nejen v kanceláři. Vedení firmy si všimne vaší aktivity a zaujmete ho svými neotřelými nápady na zlepšení jistého obchodu.

Kozoroh
Vaše šetření, které jste poslední dobou aplikovali na svůj životní styl, začíná sklízet ovoce. Najednou zjišťujete, že sen, který jste si vytyčili, není příliš vzdálen a že když se chce, tak jde všechno. Ještě víc vás to utvrdí ve vašem snažení.

Vodnář
Své trable si nejraději řešíte sami a neradi někoho zatahujete do svých osobních problémů. Tento týden se však rozhodnete se svým trápením svěřit někomu blízkému a okamžitě uvidíte, že se vám hodně uleví. Navíc vám daný jedinec i velmi dobře poradí.

Ryby
Nálada ve vaší rodině je na bodu mrazu. Respekt, který u rodiny většinou máte je ten tam a vy si nemůžete s některými členy přijít na jméno. Můžete jen tiše doufat, že tento stav pomine a doma opět nastane mír a klid. Teď se zaměřte na jiné věci.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.