Home - Články - Láskohled 16. - 22. září

Láskohled 16. - 22. září

vloženo 13. 9. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 16. - 22. září

Podzimní krajina je to pravé pro romantické procházky s našimi milovanými! A dvojnásob to platí pro nezadané, kteří mohou na první rande vyrazit do přírody a kochat se zbarvujícím se listím. Nebude potřeba slov, příroda to řekne za vás! Na nic nečekejte a přečtěte si nový horoskop lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Ve vztahu budete tento týden opravdu spokojeni. Vaše láska je vám skutečnou oporou a vy se o ni můžete kdykoliv opřít. Navíc vás čeká na konci týdne nějaké romantické překvapení.

Býk
Nezadaní Býčci stále čekají na tu pravou osobu, se kterou by mohli strávit zbytek svého života. Musíte však vylézt ze svého brlohu a jít svému romantickému snu trošku naproti.

Blíženci
Vyznání, které tento týden vyslovíte, nepadne příliš na úrodnou půdu. Daný jedinec si totiž vaši lásku vůbec nezaslouží a vy byste se měli zamyslet, jak dlouho to míníte snášet.

Rak
Dobrý pocit, který máte ze svého nového objevu, nevydrží příliš dlouho. Nachytáte jej v dost trapné situaci a nakonec budete za hlupáka vy. Raději dejte rychle nohy na ramena.


PŘEROSTE VAŠE PŘÁTELSTVÍ V LÁSKU? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně a upřímně popíšu, zavolejte mi na t. č. 906 701 701 ! Vaše Anabela


Lev
Milí Lvíčci, mějte se na pozoru, máte tento týden jedinečnou šanci potkat lásku svých snů. Okouzlující osoba vás zaujme svým neutuchajícím smíchem a nakažlivou veselou myslí.

Panna
Zrozenci Panny před sebou mají týden plný erotické vášně a neutuchajícího flirtu. Společensky laděný týden si pořádně užijete a nevynecháte žádnou skvělou párty ve vašem okolí.

Váhy
V dlouhodobých svazcích hvězdy varují před přílišnou snahou svého partnera nějak poučovat. Nejen, že se daný jedinec může naštvat a urazit, ale může začít zábavu vyhledávat jinde.

Štír
Trpělivost, jak je známo, růže přináší. To platí i u vás při hledání lásky. Vaše urputnost je mnohdy odrazující. Uvolněte se, láska přijde ve chvíli, kdy ji budete nejméně čekat.

TAROT OSOBNOSTI ukazuje, jaké máte nadání a schopnosti, čím Vás sudičky obdarovaly a v jakých profesích byste svůj talent uplatnili. Dozvíte se o svých pocitech a vnímavosti, taky o tom, jak jste na tom v mezilidských vztazích. Porozumějte svému nitru a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Střelec
Nezapomínejte na správný relax, zajděte si na jógu, nebo na meditaci. Do těchto uvolňujících procedur zapojte i svou drahou polovičku. Uvidíte, že bude nadšená a oba si to užijete.

Kozoroh
Opačné pohlaví vám tento týden bude kazit dobrou náladu. Nemáte na hloupé vtipy a pokusy o flirt ani tu nejmenší náladu a bude to dávat okatě najevo. Ne každého to však odradí.

Vodnář
Tento týden vás ovládne pozitivní mysl a na vaší náladě to bude znát. Díky příjemnému vystupování a milému úsměvu bude váš sex-appeal na naprostém vrcholu. Upoutáte pozornost okolí.

Ryby
Tento týden se usmíříte se svým protějškem, se kterým jste měli poslední dobou nemalé spory. Rozhodnete se udělat za vašimi neshodami tlustou čáru. Chcete začít s čistým štítem.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.