Home - Články - Podzimní tarotový horoskop zdraví 2019

Podzimní tarotový horoskop zdraví 2019

vloženo 18. 9. 2019
čas čtení: 10 minut

Podzimní tarotový horoskop zdraví 2019

Podzim, to je zvýšená zátěž pro naše zdraví. Tarotové karty vám prozradí, na co si dát pozor – podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Páže pohárů
vám přináší příjemný pocit vnitřního zklidnění, díky kterému se vylepší i váš zdravotní stav. Začnete si více všímat jemné signály vašeho těla, kterými vám dává najevo, co právě teď potřebujete. Když se podle těchto signálů budete řídit, nemůžete udělat chybu! Dopřejte si dostatek odpočinku a klidu, vyhýbejte se pokud možno stresu a vypjatým situacím, protože to všechno může otupit vaši vnímavost a propojenost s vlastním tělem. Udělá vám dobře, když si čas od času dopřejete čas sami pro sebe a zajdete si třeba do wellness nebo na masáž, skvělé účinky na vaše zdraví i psychickou pohodu bude mít také meditace. Nalaďte se tedy na zkracující se dny, kdy se příroda zklidňuje a ukládá k zimnímu odpočinku, a dopřejte si taky odpočinkovější životní tempo. Snažte se nebrat si na sebe zbytečně moc práce, ať už v zaměstnání nebo doma, protože by vás to jen zbytečně vyčerpalo a oslabilo vaši kondici a imunitu, a to by byla škoda.

Býk
Karta Osm holí
vám přináší rychlé životní tempo, se kterým budete muset držet krok po všech stránkách, takže udržet si dobrou kondici bude klíčové pro váš celkový dobrý pocit ze života. Vždyť není nic příjemného, když se člověk ráno budí unavený a celý den ho pořád něco bolí – pak se nelze soustředit na to, co je pro vás teď opravdu důležité! Předejděte problémům a věnujte dostatek pozornosti zdravé životosprávě. Dopřejte si dostatek spánku a zdravou stravu, a přinuťte se aspoň párkrát týdně si pořádně zacvičit! Pokud bojujete s nějakými zdravotními potížemi, hlavně dlouhodobějšími, má pro vás tarot vynikající zprávy – všechno se bude rychle vyvíjet a hýbat kupředu, váš stav se bude zlepšovat a překvapivým tempem směřovat k vyléčení. Co víc byste si mohli přát! Další dobrá zpráva je, že se objeví klíčové a velmi zajímavé informace, které vám pomohou si zlepšit zdravotní stav a konečně zatočit s vašimi chronickými problémy. Bude si to však vyžadovat, abyste se chytli své příležitosti a reagovali rychle!

Blíženci
Karta Devět mincí
vám přináší vynikající kondici a pocit pohody a spokojenosti. Letos na podzim se vám bude rýma a chřipka vyhýbat velkým obloukem a budete se pořád cítit skvěle! Svůj velký podíl na tom bude mít dodržování správné životosprávy a zdravé stravování. Budete si uvědomovat, že toto jsou oblasti života, na kterých v žádném případě není dobrý nápad šetřit, a investujete do kvality, kterou si vaše tělo zaslouží. Důležité je myslet i na pohodlné a ergonomicky správné zařízení vašeho domova, ať už se jedná o matraci, židle nebo cokoliv jiného, předejdete tím mnoha zbytečným bolestem a nepohodě. Celkově se v životě teď budete cítit skvěle a dočkáte se úspěchů, takže si konečně budete moct dovolit věnovat větší pozornost svému tělu, které vám celou dobu věrně slouží. A to znamená taky investovat do všeho, co ke svému zdraví a pohodlnému životu potřebujete. Už žádná provizoria, konečně nastal čas dopřát si to nejlepší, co vám opravdu prospěje a pomůže vám cítit se v každé chvíli skvěle a plní sil!



Rak

Karta Král mincí
vám jasně ukazuje, že rozumné je nešetřit na svém zdraví a poskytnout vašemu tělu všechno, co potřebuje, i když kvalita si samozřejmě žádá patřičnou cenu. Ale ze zkušeností již víte, že nakonec se to vyplatí nejen proto, že se budete cítit mnohem lépe, ale také finančně, protože to, co teď do sebe investujete, se vám pak vrátí, když se vám vyhnou nemoci a budete pořád v plné síle a schopni pracovat na maximum. Uvědomíte si, že péče o tělo a zdravý život včetně kvalitní stravy jsou naprostým základem, na kterém lze teprve budovat všechno ostatní ve vašem životě. Možná jste si dosud mysleli, že to zní tak trochu neskromně a raději jste dopřáli to nejlepší svým blízkým, ratolestem, partnerovi, starším příbuzným, zkrátka těm, na kterých vám záleží, a na sebe jste přitom tak trochu zapomínali. Pak se to ovšem odzrcadlí v únavě, a nakonec vám zůstane méně sil i na vaše blízké a péči o ně, takže je to šetření na nesprávném místě!

Lev
Karta Mág
prozrazuje, že své zdraví máte ve svých rukách mnohem více, než si nejspíš myslíte. Není zas tak složité naučit se vnímat všechny různé vlivy, které na vaše tělo, ale i psychiku působí, a ovládnout umění, jak s nimi pracovat. Například v závislosti na tom, co se zrovna chystáte dělat, jestli to bude fyzicky náročné nebo spíš psychicky, jestli budete potřebovat hodně energie, nebo spíš trpělivost a vnitřní klid, si můžete vhodně zvolit stravu, případně i výživové doplňky, a zvládnout všechno mnohem lépe než kdykoliv předtím! Všímejte si tedy, co na vás jak působí, ať už je to jídlo a nápoje, denní režim, různé typy pohybu, ale také prostředí, ve kterém se pohybujete. Když pochopíte, co vám dodává jaký typ energie, co vás nabíjí a co naopak vyčerpává, co vás nabudí a co vás naopak zklidní, bude to klíčem k pochopení fungování vašeho těla a plnému využití vašeho potenciálu. A pokud máte nějaké dlouhodobější zdravotní těžkosti, i ty se mohou tímto způsobem výrazně zlepšit nebo možná dokonce úplně vyléčit!

Panna
Karta Rytíř pohárů
mluví o citech a lásce, které jsou nezbytným předpokladem spokojeného života – a divili byste se, jak moc mohou ovlivnit i váš zdravotní stav! Když se cítíte v životě dobře a máte s lidmi ve svém okolí dobré vztahy, může i vaše tělo fungovat naplno, protože máte duševní klid, který to umožňuje. Naopak, jestliže jsou vaše vztahy s partnerem, rodinou či kolegy napjaté, žijete v neustálém stresu a pod tlakem, který vyčerpává nejen vaši psychiku, ale také vaše tělo. Je to jako kdybyste si nemohli nikdy pořádně odpočinout – možná se vyspíte, ale stres tam pořád je! Věnujte proto pozornost svým mezilidským vztahům, vložte do nich energii a snažte se je vyléčit – to bude také nezbytný předpoklad k vyléčení těla nebo udržení si dobré kondice! Nezapomínejte však u toho na své vlastní potřeby, a nedělejte v zájmu klidné domácnosti kompromisy, které jsou vám nepohodlné a nepříjemné. To byste se totiž dostali z deště pod okap, možná by pominul stres z jednoho zdroje, ale zároveň by vám vaši pohodu narušovalo a síly ubíralo něco jiného!


Váhy

Karta Osm mečů
prozrazuje, že máte obavy a necítíte se úplně ve své kůži, protože vám chybí důležité informace. Ať už se to týká vašeho zdravotního stavu nebo diagnózy, možností léčby a perspektivy do budoucna, tápáte v nejistotě, a potřebovali byste vědět, jak na tom ve skutečnosti jste. Možná si říkáte, že některé věci je lepší raději nevědět, ale jsou to jen zbytečné obavy, a právě ony ve vás vyvolávají zbytečně pesimistické myšlenky. Ve skutečnosti jsou věci mnohem příznivější, než si myslíte, ale potřebujete udělat ten rozhodující krok, který vás vyvede z obav a přiblíží k řešení situace. Bude to kontakt s nějakým novým člověkem, ať už je to doktor, léčitel nebo někdo jiný, kdo se těmto věcem rozumí a vysvětlí vám všechno, co potřebujete vědět. Konečně pochopíte, že se zbytečně cítíte spoutaní svým zdravotním stavem, a že ve skutečnosti jsou vaše možnosti mnohem větší, než si myslíte. Bude to ovšem chtít trochu času, takže mějte trpělivost a nedělejte si zbytečné starosti.

Štír
Karta Šest pohárů
vám přináší velmi příznivou a optimistickou věštbu – letos na podzim vám bude zdraví sloužit skvěle a budete se cítit, jako kdybyste o několik let omládli! Nemusíte ani dělat nic zvláštního pro své zdraví, stačí běžná zdravá životospráva, a o zbytek už se postará pohoda a dobrá nálada, které budou vládnout ve vašem srdci navzdory nevlídným podzimním dnům. Budete mít totiž kolem sebe příjemné lidi, a to se pak člověk hned mnohem lépe cítí, a platí to po všech stránkách. Bude vám dělat radost užívat si příjemné chvíle ve společnosti vašich nejbližších, a k tomu neodmyslitelně patří i chutné jídlo. Dbejte na to, aby bylo zároveň zdravé! Zkuste se inspirovat v minulosti – kdysi se například místo cukru sladilo medem, ani bílá mouka nebyla tak každodenní záležitostí jako dnes, masem se více šetřilo a bylo vyhrazeno pro slavnostní příležitosti. Od našich předků se toho můžeme hodně přiučit pro naše zdraví i dnes, a tarot vám připomíná, že právě vy byste to teď na podzim měli zkusit!

Střelec

Karta Král mečů
ukazuje vaši rozhodnost, odhodlání a sílu vůle udělat cokoliv bude potřeba, abyste se cítili lépe. Klobouk dolů, protože přesně to je energie, která vám pomůže hravě se vypořádat nejen s běžnými, ale i s některými vážnějšími zdravotními potížemi. Teď už jen vytrvat v počátečním nadšení a nenechat se odradit, když to nepůjde tak snadno, jako to možná na první pohled vypadalo. Úspěchy se však dostaví a budou zasloužené! Klíčem k tomu, abyste svoji energii a odhodlání něco se sebou dělat využili skutečně konstruktivně, budou kvalitní a správné informace. Dejte si pozor, ať věříte skutečným odborníkům, protože některé zázračné diety nebo procedury jsou jen zbytečně nafouklá bublina. Takže si všechno pořádně prověřte, pak se do toho pusťte s plným nasazením a úspěch budete mít zaručený. Než zaklepe na dveře paní zima, budete mít svoji kondici a zdraví v dokonalém pořádku, a bude to vaše zásluha a odměna za vytrvalost a cílevědomost při dodržování diet, cvičení a péči o své tělo!



Kozoroh
Karta Šest holí
vám přináší skvělé zprávy, po celý podzim budete ve vynikající kondici a vaše síly budou na svém maximu. Snadno zvládnete všechno, do čeho se pustíte, protože budete mít spoustu energie a fyzické síly. Žádná podzimní zasmušilost vám nehrozí, právě naopak, každé ráno se budete probouzet se spoustou energie, a ta vám vydrží po celý den. To neunikne pozornosti vašeho okolí, a budete sklízet komplimenty za to, jak všechno skvěle zvládáte. Ale pozor, protože když se člověku daří a potíže se mu vyhýbají, je snadné začít to brát jako samozřejmost. Dávejte tedy pozor, ať si své zdraví nepřestanete vážit, protože i když vám slouží perfektně, je to pořád ten nejcennější poklad, který máte, takže vyžaduje náležitou péči. Nezapomínejte žít zdravě, dopřát si dostatek spánku i pohybu, nešetřit na kvalitních potravinách, zkrátka všechny ty věci, které by měly být samozřejmostí, ale člověk na ně snadno zapomíná, když se cítí dobře a nic ho nebolí. Mějte to a paměti a máte vyhráno!

Vodnář

Karta Páže holí
vám přináší nové podněty a nápady, co byste mohli pro své zdraví udělat. Díky novým informacím, které se k vám dostanou, pochopíte, že možností máte hodně, teď už jen pustit se do toho! Lepší bude začít s novinkami ve vaší životosprávě postupně a zvolna a nevrhat se do toho po hlavě. Pak máte mnohem větší šanci na dlouhodobý úspěch, protože si ho vybudujete na pevných základech. Raději než měnit své zvyklosti ze dne na den, si to zkuste postupně rozplánovat. Například pokud měníte svůj jídelníček, zařazujte nové recepty postupně a nezdravé ingredience si taky zpočátku ještě příležitostně můžete dopřát, než si uvědomíte, že je vlastně nepotřebujete a že na ně už ani nemáte chuť. Podobně například s cvičením a sportem, je skvělý nápad teď začít s něčím novým, ale neberte si na sebe příliš mnoho zátěže najednou. Tréninkové dávky zvyšujte postupně, ať si na to tělo zvykne, v opačném případě byste se jen přetížili a žádný pozitivní efekt by z toho nebyl, právě naopak.

Ryby
Karta Císař
vám přináší spoustu životní energie a síly, takže kondici budete mít skvělou a hravě zvládnete všechno, do čeho se pustíte. Ale pozor, nejděte na věci příliš silově a zbrkle a pamatujte, že pomalu se dostanete nejdál, protože tarot vás varuje před zvýšeným rizikem úrazů při vašich aktivitách! Velká opatrnost se vyplatí za volantem, při sportu i při obsluze strojů, protože zbytečná rychlost zde již mnoha lidem ublížila. Naštěstí máte jako Ryby mírnou a klidnou povahu, takže vám to není potřeba říkat dvakrát, ale teď přece jenom budete mít sklon se zapomenout a podlehnout soutěživosti, dravosti a touze mít všechno rychle hotovo. Kromě hrozících úrazů, kterým se při dostatečné dávce opatrnosti můžete snadno vyhnout, bude vaše zdraví skvělé a sil budete mít dostatek. Pokud vás trápí nějaké chronické potíže, teď se zlepší a nebudou nijak omezovat vaši výkonnost. Ale právě proto vás to bude pokoušet jít na maximum, a tak nezapomínejte, že méně je někdy více, a že není kam spěchat!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.