Home - Články - Podzimní tarotový horoskop lásky 2019

Podzimní tarotový horoskop lásky 2019

vloženo 23. 9. 2019
čas čtení: 10 minut

Podzimní tarotový horoskop lásky 2019

Máte se s kým zahřát v sychravých podzimních dnech? Tarotové karty vám prozradí, na co se můžete v milostném životě těšit!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Dva poháry
vám přináší nádherný podzim naplněný láskou, souzněním a romantikou ve dvou! Je to jedna z nejkrásnějších milostných karet celého tarotu, takže Štěstěna se na vás bude usmívat po celý podzim a zahrnovat vás svými romantickými dary! Možná jste si mysleli, že v lásce už vás nic lepšího nečeká, ale omyl, protože příjemné události nadcházejících týdnů vás přesvědčí o tom, že i to dobré se může ještě zlepšit, a pokud jste nezadaní, konečně ukončí vaši osamělost! Po svém boku budete mít člověka, se kterým budete naladěni na stejnou vlnu a budete si dokonale rozumět po všech stránkách, jako jedno tělo a jedna duše. Pro svůj protějšek budete mít vždy pochopení, a stejně tak i on nebo ona pro vás. Pokud byly ve vašem vztahu nějaké problémy a nedorozumění, můžete se těšit na to, že se již brzy všechno vyřeší a opět k sobě budete navzájem cítit hlubokou lásku bez jakýchkoliv stop negativity. Jeden druhému budete pomáhat a bude skvělé, že spolu budete umět krásně spolupracovat na všem, do čeho se společně pustíte.

Býk
Karta Mírnost
vám radí netlačit na pilu a dopřát milostným záležitostem dostatek času, který je potřeba, aby se všechno vyvinulo tím nejlepším směrem. Občas možná budete mít sklon k nedočkavosti, ale přitom dobře víte, že nejlepší je nic neuspěchat – ať už se jedná o postupné sbližování s novou známostí, nebo o řešení nějaké partnerské neshody či hledání kompromisů v dlouhodobém soužití. Váš protějšek ocení, že mu dopřejete možnost dělat si věci svým vlastním tempem, a stejně tak i vy budete rádi, když se budou věci vyvíjet přirozeně, pomalu a bez zbytečného stresu a nervozity. Konec konců, to, co si spolu vybudujete takhle postupně a pozvolna, nakonec přetrvá mnohem delší dobu než cokoliv, na co byste za každou cenu spěchali, třeba i proti partnerově vůli. Nezapomínejte na to a dopřejte sobě i své polovičce klid, pohodu a příjemné chvíle ve dvou. Není nutné vždy za každou cenu něco řešit, nemusí se pořád něco dít, někdy zkrátka stačí být jen spolu, užívat si společně strávený čas a radovat se, že máte jeden druhého!

Blíženci

Karta Čtyři poháry
ukazuje, že sníte o něčem, čeho se vám v lásce nedostává, ale přitom přehlížíte spoustu toho krásného, co máte a co byste si mohli užívat a těšit se z toho. Nemyslíte, že je to trochu škoda? Zadaní Blíženci se nejspíš dívají, co dělají partneři vašich přátel a ten váš nedělá, a přitom přehlížíte to, co naopak vy máte a oni ne. Pokud jste nezadaní, toužíte po přitažlivém protějšku, který si vás ovšem nevšímá, ale nejspíš byste se k sobě stejně nehodili. Raději se podívejte kolem sebe a zjistíte, že jsou zde i jiní lidé, kteří by o vás stáli, a určitě je mezi nimi někdo, s kým vám to bude klapat mnohem víc, než s vaším nedosažitelným idolem. Zkuste se podívat na věci optimističtěji a rozvíjet pozitivní myšlení, protože máte sklon všechno vidět příliš černě a všímat si spíš nedostatky než pozitiva. Žádný partner ani žádný vztah však není úplně dokonalý, jakkoliv to navenek může takovým dojmem působit. Na to nezapomínejte, a hned bude všechno mnohem krásnější!



Rak
Karta Ďábel
je vztyčeným prstem, který vás varuje před pokušením a zakázaným ovocem! Dávejte si tedy dobrý pozor, ať nepodlehnete svým vášním, protože pak byste snadno mohli udělat něco, co byste později litovali, a mělo by to na váš život neblahé následky. Pokud jste zadaní, varuje tato karta před pokušením k nevěře, a je to pořádná výzva pro vaši sílu vůle, jestli se vám povede lákavé příležitosti odolat! Ale velmi dobře víte, že vám to nestojí za to, a že vztah s vaším zákonitým protějškem pro vás má mnohem větší cenu a byla by škoda ho takhle nabourat! Ani nezadaní však nebudou zcela mimo nebezpečí ďábla pokušitele. To, že si můžete dovolit románek na jednu noc a nemusíte nikomu nic vysvětlovat, ještě neznamená, že je skutečně dobrý nápad to i opravdu udělat! Z krátkého sblížení s přitažlivým, ale trochu podezřelým protějškem byste si mohli odnést různé nepříjemnosti, tak se mu raději vyhněte, i když to bude náročné a bude to chtít pořádnou dávku sebezapření!

Lev
Karta Devět mečů
ukazuje, že máte v lásce nějaké trápení, které vám nedá pořádně spát, a neustále si s tím musíte dělat starosti. Nemůžete přestat myslet na něco, co váš protějšek udělal nebo řekl, pořád si v hlavě přehráváte různé situace a problémy, a snažíte se najít řešení, které ovšem nepřichází. Jistě vám vaši přátelé již říkali, že to máte nechat koňovi, ale ono se to mnohem snáz řekne, než udělá! Problém je v tom, že o věcech možná až příliš přemýšlíte a rozebíráte je z různých úhlů pohledu, přičemž si neuvědomujete, že tím vlastně škodíte sami sobě. Láska je záležitostí srdce, které samo nejlépe rozumí svým pocitům a ví, co má dělat, a když se do toho zaplete rozum, většinou to spíš zkomplikuje, než pomůže. Pravdou však je, že vaše trápení je oprávněné, ať už se týká odmítnutí v lásce, nepochopení vašeho protějšku nebo sporů a hádek. Je potřeba nechat to přebolet, protože jste už udělali všechno, co bylo ve vašich silách, aby se problém vyřešil, a teď už je to jen na vašem protějšku – a samozřejmě taky na všemocné síle osudu!

Panna

Karta Sedm mincí
vám připomíná, že pokud vám to má v lásce klapat, je potřeba na vztahu taky trochu systematicky pracovat, věnovat mu čas a energii, budovat ho. To není vždy snadné a někdy to může být i hodně únavné a vyčerpávající, co si budeme říkat! A právě teď na podzim se ocitnete v situaci, kdy budete mít pocit, že ať děláte, co děláte, pořád to ještě nestačí, a přitom vám síly a motivace pomalu začínají docházet. Ale nevěšte hlavu, jste na správné cestě, jen vytrvat, a nakonec se všechno vyřeší a protějšek pochopí to, co byste si přáli, aby pochopil. Pokud jste už nekonečným milostným snažením vyčerpaní, nikde není psáno, že musíte lásce věnovat každou volnou chvilku ani každou korunu, co máte v rozpočtu navíc! Myslete i sami na sebe, dopřejte si odpočinek o samotě, věnujte se nejen lásce, ale i svým vlastním zálibám, a uvidíte, jak najednou načerpáte spoustu nové energie a všechno bude zas v nejlepším pořádku! Je skvělé, že se snažíte váš vztah budovat, ale nepřepínejte své síly, ať z toho nevyhoříte!



Váhy

Karta Spravedlnost
vám přináší rozuzlení zamotaných situací, nalezení pravých příčin a vyrovnání všeho, co vás trápilo a přinášelo vám to do partnerského života nedorozumění. Máte čisté svědomí, takže osud vám dá za pravdu a ať váš protějšek říká, co chce, vy dobře víte, že minimálně z vašeho úhlu pohledu jsou věci přesně takové, jak je vidíte! Budete mít dostatek času a příležitostí si všechno ujasnit – pokud jste zadaní, tak si konečně s partnerem otevřeně a na rovinu řeknete svá přání a očekávání, a budete příjemně překvapeni, že najít společnou řeč je nakonec snazší, než jste si mysleli. Jestliže jste nezadaní, pak si uděláte jasněji v tom, jakého partnera vlastně po svém boku potřebujete, jaké vlastnosti by měl mít, a kterým naopak bude lepší se vyhnout, a podle toho se budete řídit při dalším seznamování a sbližování. Jako Váhy se umíte na věci podívat z různých úhlů pohledu a nacházet kompromisy, a karta Spravedlnost vám v tom bude ještě více pomáhat, takže se posunete o hodně kupředu směrem k ideální podobě vztahu, o které sníte!

Štír
Karta Císařovna
je silnou kartou mateřství a rodičovství, takže vám připomíná, že důležitým úkolem partnerského vztahu je přivést na svět potomky a láskyplně o ně pečovat. Pokud jste nezadaní, pak se při každém seznámení budete sami sebe ptát nejen to, jestli vás tento člověk přitahuje a jestli si rozumíte jako dvojice, ale taky vás bude zajímat, jestli by byl dobrým otcem nebo matkou, a jestli si umíte představit, že byste společně založili rodinu, nebo alespoň sdíleli společnou domácnost, pokud o dětech v tomto období života neuvažujete. Zadaným Štírům věští Císařovna naději na brzký příchod potomka, zdárný průběh těhotenství a bezproblémový porod. Ten pravý partner vám bude poskytovat veškerou podporu, kterou potřebujete, takže ženy Štírky mají jasnou nápovědu, jak poznat, jestli jste si navzájem souzeni! Stačí se zmínit o možném děťátku a budete mít ve věcech jasno! To, jak váš protějšek zareaguje, jestli vás podpoří a jestli uvidíte v jeho očích při myšlence na rodinu radost a potěšení, vám prozradí všechno, co potřebujete vědět!

Střelec

Karta Slunce
vám přináší do milostného života a partnerského vztahu spoustu radosti, veselosti a dobré nálady! S tím pravým protějškem po svém boku se budete umět radovat ze života, užívat si naplno všechno krásné, co vám přináší, a vychutnávat si s dětskou radostí příjemné společné chvíle a společně strávený volný čas! Ještě příznivější vyhlídky vám karta Slunce přináší, pokud máte malé děti, protože právě ony budou nedílnou součásti vašeho šťastného a radostného soužití, a bude vás bavit vymýšlet společně různé hry a dobrodružství. Nezadaní rodiče narozeni ve Střelci budou vybírat toho pravého partnera právě podle toho, jak dobře si s ním rozumí vaše děti a jestli si umíte představit, že byste je vychovávali společně – to je mnohem důležitější než jakákoliv vášeň a cokoliv jiného hezkého mezi vámi dvěma! Pokud žijete v dlouhodobém partnerství či manželství, dostane se rodina a děti rovněž na první místo ve vašem vztahu a ničemu jinému nebudete věnovat tolik pozornosti jako právě jim. A pokud je ještě nemáte, budete snít o tom, že do budoucna přijdou!


Kozoroh

Karta Svět
je poslem velkého štěstí a spokojeného období, které bude zároveň završením jedné kapitoly vašeho života a vstupem do nové, ještě hezčí. Mnoho Kozorohů se právě teď na podzim dočká významných událostí v partnerském vztahu, jako je například sňatek, začátek společného bydlení, případně stěhování do lepšího, nebo to může znamenat také připravenost na založení rodiny. Velmi důležité je, že problémy, trápení a nedorozumění z minulosti se konečně vyřeší a nezůstane po nich ani stopa! Jako kdyby to, co vás dlouho trápilo a neuměli jste najít cestu ven, najednou jako mávnutím kouzelného proutku zmizelo! Pravda je ovšem taková, že konečně uzrál čas, na který bylo potřeba počkat, abyste se mohli posunout kupředu k novým začátkům! Nezadaným Kozorohům věští tarot, že teď konečně potkáte toho pravého či tu pravou, takže se skončí dlouhé období hledání a nezdarů a můžete vstoupit do nového a šťastnějšího období života. Už nebudete sami, nebudete nepochopeni, ale vykročíte na svoji novou cestu do další životní kapitoly šťastně ve dvou. A k tomu vám můžeme jenom blahopřát!

Vodnář

Karta Rytíř holí
ukazuje, že vám nechybí energie, kterou můžete a chcete lásce věnovat, otázkou ovšem je, jestli máte komu! Můžete být zdravě sebevědomí a vybírat si, znáte totiž svoji cenu a víte, že máte potenciálnímu protějšku co nabídnout! Když už se s někým seznámíte, věnujete nové známosti všechnu svoji energii, aby se váš vztah mohl naplno a krásně rozvíjet. Ale pokud to náhodou nevyjde, nenecháte si tím kazit náladu, raději všechno uzavřete v dobrém a přátelsky a porozhlédnete se dál! Pro zadané Vodnáře má tarot taky dobré zprávy, protože v lásce se vám budou problémy vyhýbat a společně s partnerem snadno najdete společnou řeč a společné plány. Budou vás bavit společné aktivity, ať už pro zábavu, nebo společná práce na něčem, na čem vám oběma záleží. Důležité je, že se shodnete ve svém pohledu na svět, ve svých cílech, ambicích a představách. Pak už bude snadné společně naplánovat konkrétní záležitosti a zorganizovat si věci tak, aby vám to oběma vyhovovalo!

Ryby

Karta Královna pohárů
prozrazuje, že vaše srdce se naplno otevírá lásce – jste citlivější než jindy, vaše intuice v partnerských vztazích je mnohem větší, a překypujete schopností empatie a vcítění! To vám umožní rozvíjet lásku do mnohem větší hloubky, než jste byli zvyklí, a bude pro vás naplňující dávat svoji láskyplnou pozornost partnerovi nejvíce, jak to jen půjde. Ale pozor, protože tato citlivost, něha a otevřenost může vést také k větší zranitelnosti, pokud ten, koho máte po svém boku, nebude pro vás ten pravý. Jistě to sami vycítíte a měl by to pro vás být jasný signál, že si máte tyto dary nechat pro někoho, kdo si je zaslouží víc! Opatrnost se vyplatí hlavně v nových známostech, a to zejména ženám narozeným v Rybách, protože právě vy jste jemné a zranitelné bytosti, takže byste se měly chránit a otevírat protějšku své srdce jen pomalu a postupně. Ten pravý si na to jistě počká, a bude to stát za to, tak si dopřejte možnost být pro něj královnou, která se nechá rozmazlovat!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.