Home - Články - Týdenní horoskop 30. září - 6. října

Týdenní horoskop 30. září - 6. října

vloženo 28. 9. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 30. září - 6. října

Nejspíš tomu ani nebudete chtít věřit, ale už nám začal říjen! Čas nám opravdu utíká, takže jej musíme co nejlépe využít. V novém týdenním horoskopu se dozvíte, co vás čeká! A nebojte se, vždycky je něco, nač se těšit a z čeho mít radost!

sdílet článek na facebooku

Beran
Doma u vás vládne vytoužený klid a mír. Vaše ratolesti jsou ve škole velice úspěšné a vy jste na ně právem hrdí. Nebuďte na ně příliš nároční a raději jim skládejte poklonu i za nepatrný úspěch. Odvděčí se vám za tuto nabytou důvěru ještě větší pílí.

Býk
Musíte mít kontrolu nad všemi a vším. Co nemáte pod dohledem, tak to vás velmi trápí. Tato vaše vlastnost se však začíná podepisovat na vašem osobním i pracovním životě. Ne vždy je dobré být u všeho přítomen. Obzvláště partnerovi to začne brzy vadit.

Blíženci
Náročné období, kterým jste si momentálně prošli, se začne podepisovat i na vašem zdraví. Nebudete se cítit úplně fit a taky vás budou trápit potíže spojené s oblastí břicha a trávicím ústrojím. Dopřejte si trochu odpočinku. Tělo se vám za to odvděčí.

Rak
V lásce přijde hořké zklamání. Bohužel se potvrdilo to, co vám mnozí známí i rodina předpovídali a z vaší nové známosti se vyklubal pěkný lump, který by vás obral o vše. Kdybyste neměli tak dobré lidi kolem sebe, kdo ví jak by to vše nakonec dopadlo.



Lev
Nadřízený vás poslední dobou zahltil neskutečně velkým množstvím skoro až zbytečné práce. Až začnete přemýšlet, co tím vlastně sleduje. Máte však jen jedny nervy a jen jedno zdraví. Nebudete to proto nijak přehánět a počkáte, jak se situace vyvrbí.

Panna
Jistý váš kamarád se poslední dobou začal chovat velmi odměřeně. Vrtá vám to hlavou a ve chvíli, kdy se vám začne okatě vyhýbat na něj uhodíte. Dozvíte se zajímavé a hlavně nepravdivé věci, které o vás kolují a na dotyčného lháře si pěkně počkáte.

Váhy
Tento týden máte sklony všechno vzdát. Pokud se vám nebude dařit něco hned od začátku, zbytečně budete házet flintu do žita. Přitom by stačila špetka trpělivosti a hned byste viděli výsledek. V lásce zase zbytečně vyvoláváte hádky svou žárlivostí.

Štír
Střežte své finance jako oko v hlavě. Máte nyní tendenci utrácet více než jindy. Nezapomínejte však, že Vánoce, ale i mnohé další výdaje navíc se kvapem blíží a není proto dobré zůstávat úplně bez úspor. Bezhlavé utrácení nechte na pozdější chvíli.



Střelec
Pomalu, ale jistě se ztrácíte v úkolech, které poslední dobou máte. Nejen, že v práci vrcholí některé záležitosti, ale i doma se finišuje s úpravami interiéru, nebo jinými pracemi okolo vaší domácnosti. Volný víkend by vám bodl, nemáte na něj ale čas.

Kozoroh
Poslední dobou vám přijde, že doma vás všichni přehlížejí a vůbec neberou v potaz vaše názory. Díky tomuto pocitu bezcennosti začnete vyhledávat zábavu někde jinde a doma se ukážete jen sporadicky. Ihned uvidíte změnu jaká ve vaší rodině nastane.

Vodnář
Ratolesti vám dělají radost. Pokud jste nyní měli období, kdy vás děti zlobili a mnohdy jste si nevěděli rady, jak vše dohromady zvládnout, tak konečně se vše zaběhlo. Děti si zvykli na školu i školku a vaše dny tak mají konečně nějaký pevný řád.

Ryby
Tento týden si uděláte jen pro sebe. Už toho poslední dobou na vás bylo moc milé Rybky, a tak jste se zcela správně rozhodly investovat do své osoby. Začnete s radostí chodit do nějakého kreativního kroužku, či se vrátíte k vašemu oblíbenému sportu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.