Home - Články - Láskohled 30. září - 6. října

Láskohled 30. září - 6. října

vloženo 27. 9. 2019
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 30. září - 6. října

Pomulu nám začne říjen a podzim si užijeme naplno. Čím se nejlépe zahřát v sychravém počasí? No přece láskou! Určitě chcete vědět, jestli se vám ve vztahu bude dařit, nebo jestli potkáte novou lásku. Nový láskohled vám napoví!

sdílet článek na facebooku

Beran
Zmatky, které vzniknou v dopravním prostředku vás sice naštvou, ale přinesou i něco dobrého. Seznámíte se s někým, kdo vám ihned padl do oka a rande na sebe nenechá dlouho čekat.

Býk
Jste nervózní z nadcházející důležité události pro vás oba. Bojíte se, zda všechno dopadne podle vašich představ. Nemusíte mít vůbec strach, máte tam někoho, kdo vás velmi miluje.

Blíženci
Přes prvotní rozpaky na tak trochu nevydařené schůzce, vám přece jen daná osůbka padne do oka. Ohromí vás její smysl pro humor, kterým dokáže rozveselit i přes nepřízeň situace.

Rak
Prvotní vážné setkání s vaším idolem neproběhne podle představ. Možná jste si danou osobu až příliš zidealizovali a její všednost už vám nepřipadá atraktivní. No co se dá dělat.



Lev
Silná přitažlivost, kterou pocítíte k někomu, kdo je vám sice blízko, ale je úplně nedostupný, je oboustranná. Když jste si s danou osobou nablízku, tak doslova jiskří vzduch kolem.

Panna
Ideální protějšek neexistuje a vy jste se s tím konečně smířili a snížili jste nároky na potenciálního partnera. Hned se vám lépe seznamuje a jste daleko dostupnější a uvolněnější.

Váhy
Váš protějšek nemá v posledních dnech vůbec dobrou náladu. Chodí celý den s nabručeným obličejem a kazí náladu i vám. Není divu, že se občas mezi sebou pohádáte a nešetříte se.

Štír
Jste poslední dobou velmi unavení a necítíte se být ve své kůži. Váš protějšek je na tom dost podobně a tak vám na nějaké romantické a vášnivé chvilky nezbývá moc síly a energie.



Střelec
Čeká vás milé vyznání lásky, které jde přímo od srdíčka. Vy sice city neopětujete, přesto si necháváte čas na rozmyšlenou, protože vás dotyčný jedinec skutečně dostal na kolena.

Kozoroh
Poslední dobou nejste spokojeni ve svém vztahu. Nemáte ani energii na nějaké hádky a tak vše necháváte být. Pomalu se z vaší strany vytrácí jakýkoliv cit, a zájem o váš protějšek.

Vodnář
Stres z posledních dnů se jen násobí a vy už nevíte kudy kam. Naštěstí si to nevybíjíte doma, ale raději si jdete zaběhat. Váš protějšek si je toho vědom a máte v něm úžasnou oporu.

Ryby
Překvapí vás velice odměřené chování vašeho protějšku. Snažíte se z něj vymámit důvod, ale vůbec vás neposlouchá a raději tráví celé dny někde mimo domov. Začnete být podezřívaví.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.