Home - Články - Čínský horoskop na týden 30. října - 5. listopadu

Čínský horoskop na týden 30. října - 5. listopadu

vloženo 30. 10. 2023
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 30. října - 5. listopadu

Zlom měsíce bude pro mnohé znamenat změnu v životě. Nepodléhejte ale pokušení vzdávat se! Jak se vypořádat s koncem října a začátkem listopadu vám poradí nejnovější čínský horoskop!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, v přelomovém týdnu přichází zlom i pro soukromý a pracovní život. Pokud impuls nepřijde z vaší strany, postarají se o něj vaši nejbližší. Od nich můžete také čerpat chybějící odvahu. Na pracovišti si… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Komunikace je ošemetná a podle toho byste se měli v listopadu chovat. Tajemství střežte jako oko v hlavě, také se svými pocity se nemusíte svěřovat na potkání. Rozlišujte, komu můžete důvěřovat a s kým jednat s odstupem. Partner … ČTĚTE VÍCE!

Tygr
S listopadem přichází ke slovu láska! Hlavně čerstvě zamilovaní Tygři nejsou schopní řešit nic jiného. Myslíte na svého miláčka a podřizujete mu program. Vyplatí se neřešit žádné praktické a důležité otázky, protože… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, v nadcházejících dnech potřebujete spoustu trpělivosti a taktu. Díky nim udržíte pohodové klima navzdory tomu, co se odehrává. V komunikaci vsaďte na diplomacii. Pokud řeknete, co máte na jazyku, ničemu… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Rodiče narození pod nadvládou Draka se starají více o výchovu svých ratolestí. Při ní je důležitá jednota. S drahou polovičkou buďte za jedno a nenechte dětičky, aby s vámi manipulovaly. Jakmile padne rozhodnutí, zůstaňte … ČTĚTE VÍCE!

Had
Těžko se smiřujete s oponenty a kritikou. Necháte se tím příliš rozhodit. Na pracovišti s tím počítejte jako s běžnou součástí všedního dne. Nebojte se diskutovat a hledejte argumenty pro svou obranu. Podle Jupiteru byste … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
V partnerství se snažíte najít společnou řeč a ujasnit si, jak by vaše fungování mělo vypadat. Máte dojem, že se názorově nepotkáváte. Podle Venuše není na místě panika, jen byste měli trávit více času spolu. Na pracovišti není… ČTĚTE VÍCE!

Koza
S listopadem přichází pochybnosti o tom, co se kolem vás děje. Uvažujete nad věcmi, které jste ještě nedávno brali za něco samozřejmého. Potřebujete se zklidnit a získat zpátky svou jistotu. Věřte intuici, která vás povede … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Komunikace je zkraje měsíce vyostřená a Opice se musí naučit vystavit některým lidem stopku. Jejich jednání je dost neohleduplné a umí vás vyvést z míry. Na pracovišti máte dobré podmínky pro vyjednávání. Pokud… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Time-management není v těchto dnech vaší silnou stránkou. Neustále odkládáte povinnosti a máte dojem, že všechno zvládnete levou zadní. Kvůli tomu se dostáváte do časového presu a dokonce můžete prošvihnout důležité… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Na přelomu října a listopadu se otevírá šance k rozřešení nějakého dlouhodobého problému. Velkou pozornost vyžadují finance, kterých není nazbyt. Rodinné hospodaření by mělo projít zásadní změnou. Rozmyslete si … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Kolem zrozenců Vepře se točí nápadník, kterému byste měli věnovat pozornost. Je na čase přenést se přes nedávný rozchod a zkusit své štěstí v lásce. Samota vám nedělá dobře na těle ani duši. V zaměstnání by… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.