Home - Články - Týdenní horoskop 30. října - 5. listopadu

Týdenní horoskop 30. října - 5. listopadu

vloženo 29. 10. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 30. října - 5. listopadu

Konec měsíce a začátek nového je vždy obdobím plným zvrat a nepředvídatelných událostí. Pokud nechcete být zaskočeni a mít svůj osud pevně v rukou, nechte si poradit našim týdenním horoskopem. Čtěte dál!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden budete plni pozitivní energie a odhodlání. Je čas se chopit příležitostí a postavit se všem, a to i extrémním výzvám. Vaše odvaha a sebejistota vás nyní povedou k velkému úspěchu. V osobním životě se budete cítit romantickými a vášnivými.

Býk
Milé býčí znamení, tento týden se zaměřte na financování a péči o všechny své materiální potřeby. Můžete se samozřejmě setkat s finančními překážkami, ale vaše trpělivost a pracovitost vám pomohou je skvěle překonat. V lásce hledejte stabilitu a pevnou důvěru.

Blíženci
Buďte otevření novým zážitkům a seznamte se s novými lidmi. Jenom vám to prospěje a vy se budete divit, jaké možnosti na vás nyní čekají. Vaše pověstná šikovnost a bystrý intelekt vám umožní řešit složité situace i mezi vašimi přáteli a rodinou.

Rak
Jste rodinný typ, takže budování teplého a hřejivého domova je pro vás důležité. Vždy si víte se vším rady a pro mnohé členy rodiny jste báječnou oporou, která nikdy nezklame. Myslete ale i na sebe a svůj osobní život, případně ty nejniternější přání.


Lev
Jste Lvi v pravém slova smyslu. Máte rádi společnost, v níž navíc vždy excelujete, jste důvtipní a máte zdravé sebevědomí, které umíte využít ve svůj prospěch. Nyní je načase vaši povahu dostat i do profesního života a trochu si i finančně polepšit.

Panna
Je načase se starat o sebe, své potřeby, ale i své zdraví a krásu. Stále se upozaďujete na úkor ostatních, ale nikdo vám vaši starost neoplácí. Nadešel správný čas na trochu toho zdravého sobectví. Tak neváhejte a překopejte své dosavadní nastavení!

Váhy
Tento týden se, milé Váhy, soustřeďte zejména na rovnováhu v osobních vztazích. Snažte se najít kompromisy a vyhnout se zbytečným konfliktům. Vaše estetické smysly budou aktivní, a tak se dejte do umění a kreativity. Vyrobte třeba podzimní dekorace.

Štír
Štíři, tento týden můžete objevovat hluboké tajemství a intenzivní emoce. Je čas prověřit své vztahy a provést osobní transformaci. Buďte opatrní při sdílení tajemství, protože se ve vašem okolí objevuje osoba, která si jisté věci nenechá pro sebe.


Střelec
Cítíte se dobrodružní a nezávislí více než kdy jindy. I když je váš život samá výzva, tak vy jím procházíte s grácií a pohledem pevně upřeným vpřed do budoucnosti. Hledejte nové dojmy a výzvy. Ve vztazích ale buďte nyní otevření a hlavně upřímní.

Kozoroh
Můžete dosáhnout úspěchu, pokud budete pracovat tvrdě a strategicky. Celkově byste se měli zaměřit na své ambice, cíle a plány do budoucnosti. Hodně se věnujete rodině, kamarádům a známým, ale nyní nadešel čas, abyste se začali věnovat i kariéře.

Vodnář
Milí Vodnáři, začátkem listopadu buďte daleko více otevření novým myšlenkám a inovacím. Můžete mít silné sociální a humanitární tendence. Ve vztazích hledejte společné zájmy a budete příjemně překvapeni, jak takový vztah bude báječně a zejména hladce klapat.

Ryby
Musíte se zaměřit na to, aby vám neunikla jediná šance, kterou vám tento týden nabídne ohledně rozjezdu vaší kariéry. Finance zatím nějak přehnaně řešit nemusíte, můžete si i ledacos dopřát. Soustřeďte se také na své vztahy s rodinou a příbuzenstvem.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.