Home - Články - Láskohled 30. října - 5. listopadu

Láskohled 30. října - 5. listopadu

vloženo 28. 10. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 30. října - 5. listopadu

Listopad je zachvíli tady a my žijeme naplno podzimem. Čím se nejlépe zahřát v sychravém počasí? No přece láskou! Určitě chcete vědět, jestli se vám ve vztahu bude dařit, nebo jestli potkáte novou lásku. Nový láskohled vám napoví!

sdílet článek na facebooku

Beran
V lásce budete plní vášně a touhy. Je čas prozkoumat nové vztahy a udělat první krok. Ale pozor, abyste nebyli moc impulzivní - důležité je najít rovnováhu mezi vášní a trpělivostí.

Býk
Býci, ve vašich vztazích budete toužit po stabilitě a bezpečí. Je čas posilovat vazby s partnerem a vytvářet hlubší spojení. Finanční stabilita může hrát důležitou roli ve vztahu.

Blíženci
V listopadové lásce se můžete cítit mírně zvědavě a chcete být otevření novým zážitkům. Je čas komunikovat a sdílet své myšlenky s partnerem. Důležité je udržovat stálé mentální spojení.

Rak
Vaše emocionální potřeby budou na prvním místě. Je čas se starat o své city a city svého partnera. Budete se cítit šťastní, pokud budete moci vytvořit domovské pohodlí a bezpečí.


Lev
Levové, v lásce budete chtít být v listopadu ve středu pozornosti. Je čas rozdávat lásku a pozornost svému partnerovi, ale důležité je také umět dávat a nejenom brát. Občas na to myslete.

Panna
Je čas na lásku a praxi. Oceňte partnera dárkem, či jinou pozorností, která váš vztah bude udržovat v napětí, ale zároveň i harmonii. Je vidět, že o své blízké umíte dobře pečovat.

Váhy
Tento přelomový týden je vhodné řešit konflikty mírovou cestou a hledat kompromisy. Váš partner jistě ocení, pokud se budete chtít pobavit o něčem, co vás oba poslední dobou dost trápí.

Štír
Na Štíry čeká velmi intenzivní a vášnivý týden plný nečekaných situací. Bude to jako jízda na horské dráze. Jedno je jisté - nudit se rozhodně nebudete, i když byste možná rádi.


Střelec
Milí Střelci, měli byste vyrazit se svým protějškem někam, kde to bude jen o vás dvou. Už vás nudí potýkat se se svým okolím, novými názory a radami. Vy je přece nepotřebujete.

Kozoroh
Kozorozi, ve vztazích se momentálně cítíte velmi ambiciózně a chcete budovat společnou budoucnost. Je čas pracovat na své stabilitě a podpoře svého partnera ve společných cílech.

Vodnář
Zrozenci Vodnáře, tento týden hledejte nezávislost a originalitu ve svých vztazích. Je čas být kreativní a přinést do vztahu nové a neotřelé nápady, zároveň buďte otevření pro nové zážitky.

Ryby
Romantika a kreativita jsou ve vašem vztahu klíčové. Pokud se začnete nudit, pak to pro váš vztah znamená jediné - přestanete vidět společnou budoucnost. Láska je pro vás zásadní.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.